Flashback

SIG-gruppen upphör

SIG-gruppen som grupp upphör idag (2021-11-09). Egentligen har gruppen haft en pågående nedläggning under året. Det är inte helt lätt att kapa linan tvärt av så vi har tagit det undan för undan. Undertecknad har några saker kvar att göra innan jag glider in i anonymiteten. Denna nättidning kommer att vara kvar. Några artiklar återstår att posta därefter kommer det att skrivas endast om något viktigt dyker upp.

Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och angrepp.
Källa: Artikel 12 i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna.

Brott mot ovanstående kommer med tiden att bestraffas och Flashbacks tid är redan räknad och våra myndigheter hjälper till med det genom att inte beivra de brott som pågår där. När ingen hjälper utsatta människor finns bara en sak kvar och det är att freda sig själv.
Vi stödjer alla som fredar sig genom att motverka själva kärnan i de brott som ständigt pågår, en kärna som heter Flashback.
Hatforumet Flashback har verkligen det största och mesta av allt avskyvärt som admin på samma forum påstår att andra helt oskyldiga har. Hur är en människa funtad som totalt missar att han är den värsta av alla vad det gäller avskyvärdheter?

Om ägaren tror han lugnt kan fortsätta med sin destruktiva verksamhet med dessa hemska lögner som skadar folk tror han helt fel.

Vi är inte alls påverkade

Det sägs att vi påverkats av de trådar på hatforumet som finns om oss. Sanningen är att det inte påverkar oss alls, inte det minsta. De små skitar som leker “farliga” läser vi inte ens. Finns inget tråkigare än att läsa tusentals löjliga upprepningar av lögner och annat påhitt. Tvärt om använde vi trådarna om oss i vårt “CV” för att visa att vi faktiskt åstadkommit något under åren. Det visar också att  Flashbacks ägare har eller har haft respekt för oss och vårt arbete. Med det i bakhuvudet känns det rätt bra att lägga ner nu.

Faller på eget grepp

Tider skola komma och Hatforumet kommer till slut att falla på eget grepp. Till dess finns vi i skuggorna och sysslar med något helt annat! Eller…

En artikel blir aldrig riktigt färdig.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer