Flashback går under

Flashback – Gåvor hjälper inte

Ägaren till Flashback har tjänat miljoner på affärsidén “provokation och näthat“. Under åren har han plockat ut minst 14 miljoner förutom lönen. Inkomsterna kommer från annonserna på forumet och på sexsajten sexnovell.se. På sexnovell.se är annonserna direkt kopplade till forumet Flashback.

Annonsintäkterna minskar

Annonsintäkterna som Jan Axelsson levt gott på har minskat år från år och 2018 gick det med ca 850.000 kr i förlust. Externa ränteinkomster (?) minskade förlusten till ca 250.000kr. Men den riktiga förlusten är alltså 850.000 kr. På förluster kan man inte leva gott eller resa runt Jorden som är Axelssons stora intresse. Något måste göras!

Tigger gåvor men först slå hål i luften

Det som skall vända skutan på rätt köl igen är alltså gåvor från besökare och medlemmar. Men för att motivera en sådan åtgärd börjar forumet med att rikta blickarna mot något annat som vilken billig politiker som helst. Man riktar blickarna mot undertecknad med anhöriga! Man rodnar av stolthet när de skyller i stort sett allt på oss. På köpet fick vi mängder av nya kontakter och läsarskaran ökade kraftigt. Det tackar vi för naturligtvis även om det inte var syftet. Meningen var att slå ut oss så att vi aldrig mer vågade yppa ett ord. Till sin hjälp uppviglades de sämsta kretinerna på Flashback. Men de hörsammade inte uppmaningen. Flashback med sitt “yttrandefrihet på riktigt” försökte alltså att stoppa vår yttrandefrihet! Tyvärr kan inte Flashback slå ut oss, varje slag mot oss är som att pissa i motvind. Vi gissar att Jan Axelsson ångrade manövern, dvs att lämna den enda effektiva metoden mot oss, nämligen att tiga ihjäl oss. Tiga ihjäl är den effektivaste metoden mot oss men vi står stadigt och en strömlinjeformad organisation utan ekonomiska behov blåser man inte omkull, inte ens med att tiga ihjäl oss. Men nu valde alltså ägaren (admin) att skriva om oss så att vi fick mer uppmärksamhet.  Uppmärksamheten spred sig även till utlandet. Den gamla slogan att “även dålig reklam är bra reklam” är lika aktuell idag som igår.

Nu tigger man gåvor

Efter att de slagit mot oss började de sjösätta idén om donationer vilket var väntat. Hela spektaklet var naturligtvis planerat från början och målet var att göra donationer rumsrent bland medlemmarna och besökarna på Flashback. Det är ett lika vanligt knep som billigt att peka på en sak och sedan slå mot en annan. Tanken är att skapa ett medlidande för att luckra upp motståndet mot gåvor:

 De stryper oss till att lägga ner forumet så nu tvingas vi att använda donationer för att överleva, hjälp oss. Snälla!
Källa: Vår simulering

Sanningen är något helt annat. Alla forum har minskat sina intäkter och alla forum går dåligt. Ett av de lönsammaste forumen SweClockers som ägs av Geeks Publishing hade en omsättning på ca 22 miljoner och en förlust på ca 600.000kr. Visserligen ingår det mer än forumet men forumet är den absolut största delen. SweClockers är en tredjedel av Flashback men omsätter 22 miljoner och har 21 anställda. Flashback är alltså inte ensam om minskade intäkter men de är sårbarast på grund av ägarens envetna och felaktiga syn på yttrandefrihet. Nu börjar yttrandefriheten alltså svida på riktigt när man tar till gåvor för att överleva.

Det räcker inte

Donationer kommer inte att räcka för att forumet skall överleva i sitt nuvarande format. Nätforum har sett sina bästa dagar och nu rullar andra alternativ in på arenan som vill ta sin del av kakan. Forum som Flashback där man stänger alla möjligheter i trådar att vika av från ämnet eller skoja lite blir dö-trista med åren. Det blir inte heller bättre med att moderatorer använder en arrogant stil när de samtidigt gör allt för att trådarna skall förbli trista, torra och befriade från smörjmedlet som ger glädje och intresse av att diskutera. Vi vet, vi har nämligen testat hur det fungerar och har mängder av klipp från våra tester. Till detta kommer den minst sagt vida synen på yttrandefrihet som skapar motstånd och avsky. Det är alltså inte konstigt att det finns folk som mer än gärna ställer upp med att motverka Flashback, inte minst från uthängda och förtalade. Kan enkelt säga att de uthängda och förtalade inte blir färre med åren, tvärt om de blir bara fler och fler. Men de blir inte bara fler, de blir starkare också. Politiker på riksnivå börjar också förstå problematiken med att folk tillåts skriva vad som helst om andra på nätet. Vi vet för vi har talat med dem. De har så sakteliga börjat snegla på problemet och de förstår vilka kostnader och lidande som detta åsamkar samhälle och privatpersoner. Företag som omskrivs i mycket dålig dager på Flashback är en ekonomisk mycket stark grupp som tillsammans är mångfalt starkare än Flashback och har mångfalt mycket mer kontakter än ägarna till forumet. Mot detta ter sig donationer som en tiggares pengar i en kaffemugg.

Rimlighetsprincipen

Rimlighetsprincipen används bla av skatteverket för pröva folks inkomster mot deras konsumtion, är det rimligt att en person med den lönen kan äga så mycket? De använder schabloner i rimlighetsprincipen. Exempelvis om någon deklarerar en årsinkomst på 50.000 kr och har en BMW, åker utomlands 3 ggr per år samt har en hyra på 12.000 i månaden säger rimlighetsprincipen att det inte är möjligt. För att äga en BMW av viss modell säger schablonen att man kanske måste ha en årsinkomst på 400.000kr för att kunna äga en sådan. För att kunna åka de utlandsresor som han gör säger schablonen att det krävs en årslön på 200.000kr och för att betala 15.000kr/månad för boendet krävs en årsinkomst på 540.000kr för att klara enligt schablonen. Killen måste alltså ha en årsinkomst på mer än 1,1 miljon för att kunna konsumera det han gör. Risken är överhängande att den kille får en tilläggsskatt på flera hundratusen året efter.

Rimligt antal besökare

Det är inte så svårt att räkna ut genomsnittlig besöksantal av antal inne nu eller antal besökare per dygn om man har en av uppgifterna. Man använder rimlighetsprincipen som vi beskrev här ovan. Vår nättidning, den du läser i just nu, visar uppe till vänster ovanför denna artikel antal unika besökare inne nu. Standard är besökare inne under en rullande 30 minutersperiod. Vi har på natten under sämsta besökstiden runt 2 unika besökare och på kvällen den bästa tiden ca 40 unika besökare under en rullande 30 minutersperiod. Det ger ett genomsnitt på 22 besökare inne samtidigt. Vi vet att det finns 48 st 30 minutersperioder på ett dygn så vi multiplicerar 22 med 48 och får då 1056 unika besökare per dygn. Vi har ca 900-1000 unika besökare per dygn. När Flashback skrev som mest om oss hade vi i genomsnitt 100 besökare inne samtidigt. Med samma sätt att räkna här ovan hade vi de dagarna 100×48= 4.800 unika besökare per dygn. Tittar vi på serverns besöksräknare hade vi de dygnen mellan 4.000 och 5.000 unika besökare/dygn. Vi ser här att rimlighetsprincipen inte stämmer exakt men det heter ju rimlighet och i detta fall är det rimligt att anta att antal besökare ligger på ungefär det vi får fram med rimlighetsmetoden.

Flashbacks besökare online

Besökare online på Flashback betyder rimligtvis att det är unika besökare inne nu. Eller vad är det för siffror? Vi använder rimlighetsmetoden och räkna på det. Flashback har ca 15.000 besökare online sämsta tiden på natten och ca 70.000 bästa tiden på kvällen. Det ger ett genomsnittligt besöksantal online på ca 42.000. Vi vet att dygnet har 48 st 30 minutersperioder och kan då räkna så här: 42.000 x 48 = ca 2 miljoner. Om Flashbacks besökare “online nu” stämmer med de facto standard som säger unika besöker på 30 minuter har Flashback 2 miljoner unika besökare per dygn. Det gör Flashback till den absolut största nätplatsen i Sverige och kanske i hela Europa om det inte var för en sak vi känner till.
Det vi känner till är att antal unika besökare på Flashback ligger under 200.000 per dygn. Nu när vi vet det räknar vi åt andra hållet för att få fram antal unika besökare “online nu”. 200.000/48= ca 4.170. Alltså om vi räknar med de facto standard på unika besökare per 30 minutersperiod ligger det på i genomsnitt 4.170 st för Flashback och inte 42.000 som Flashbacks siffror anger. Som sämst på dygnet är det alltså online 1500 besökare samtidigt och den bästa tiden kan det vara så många som 7.000 inne samtidigt. Det är inte exakt utan bara en rimlighetskalkyl. Skillnaden är påtaglig mellan det som är rimligt och det som Flashback anger eller med siffror sagt är det 10 ggr fler besökare om Flashback får bestämma.
Vad är det som inte stämmer. Vi kan inte med exakthet säga hur Flashbacks räknare fungerar men vi får lika stora skillnader på vår nättidning om vi mäter antal träffar istället för unika besökare. Vi har omkring 10.000 träffar per dygn men omkring 1.000 unika besökare per dygn. Skillnaden beror på att “träffar” kan vara samma besökare som rör sig på nättidningen. Varje rörelse genererar en träff. Alltså rör sig en besökare inom 30 minuter 10 gånger i genomsnitt. Vi tror att Flashbacks “online nu” inte är unika besökare utan “träffar” vilket ger betydande felaktigheter. Till Flashbacks försvar får vi medge att de inte påstår att det är unika besökare per 30 minuter. Men nog borde de visa de siffror som är de facto standard, det gör alla andra. Sådant beteende försämrar trovärdigheten för forumet märkbart och det är inte vi som gör det, det är de själva. Eller, med sådant beteende behövs inga fiender!

Flashback måste förändras om det skall överleva

Vi vare sig vill eller har som mål att stänga Flashback. Visst, vi har överreagerat i affekt och skrivit att “stäng skiten” eller liknande men trots det är inte vårt mål att stänga Flashback. Om forumet skall vara kvar måste det förändras, inte förbättras, utan förändras, ända ner i källaren. Hur det skall gå till och hur det kan se ut för att överleva kommer vi till i en annan artikel men tills dess är Flashback och vi tillsammans Flashbacks motståndare.

56 tankar på “Flashback – Gåvor hjälper inte

 1. Beklagligt att man inte kan citera inne i inläggen.

  Jan Axelsson kommer aldrig ändra sig, vi har mejlat han flertalet gånger utan svar, en nonchalant person är vad Jan är. Efter nästan 20 års “jag gör som jag vill” mentaliteten är det svårt att komma ifrån. Sitter i ryggmärgen på Jan tyvärr. Jan Axelsson tror att ni är helt ensamma men Jan har helt fel där, vi är mycket mer än er och hela Jans arme på 10 manskap. Vi tänker inte som er direkt, Jan kommer aldrig ändra på sig eller Flashback, ni vill ge Jan en chans men vi är motsatta, hans ska inte få en enda chans. Jan har haft 20 år på sig att ändra sig, varför skulle han få en chans nu? Nu är det ändrade tider, vill han ha förlikning kan han lägga in en notis här så kontaktar vi han, **** ***** ***** ****.

  Hur jobbar vi gentemot dig Kent? Vi går på Jan ekonomiskt, men vi vill inte att Flashback går helt minus, vi ser till att det kommer in pengar men på slutet av månaden försöker vi se till att utgifterna blir högre än inkomsterna. [Ett stycke är censurerat]

  Vi kommer inte vika oss en enda millimeter till, det räcker!

  Eftersom Jan läser här bjuder jag dig Jan på det här:

  Tack för din input kring att annonser för oss ska ha förekommit på Flashback. Vi använder oss av ett par olika företag som hanterar vår onlineannonsering och har nyligen börjat samarbeta med ett nytt företag. Troligtvis är det så att de inte haft med denna domän i sin spärrservice, det är något jag påtalat nu. Jag har även bett om att vi inte ska synas på vänster- eller högerextrema sidor då vi inte delar deras syn på saker och ting heller.

  Jag är själv aldrig inne på Flashback så vet faktiskt inte vem eller vilka företag som annonserar här.

  Hej och tack för ditt mail! 
  Vi har aldrig köpt reklam direkt av flashback. Vi anlitar dock affiliatebolag som i sin tur anlitar tredjeparter för annonsering. Det händer då att man hamnar på sidor man inte kontrollerar. Vi är tacksamma för att ni uppmärksammat oss för detta och kommer att kolla upp det.

  Några svar vi fått som du får ta del av Jan Axelsson, vi fortsätter med vårt jobb, vad tror du Jan? Vem kommer vinna det här slaget?
  …………………….
  Vi tog bort text som möjligen kan vara oalgligt
  REDAKTIONEN

 2. Jan Axelsson:
  Beklagligt att man inte kan citera inne i inläggen.

  Det fanns förut en knapp för det men det tillägget tog för lång tid på sig att ladda in. Annars går det bra med att skriva blockquote-koden själv. Jag fixade det för dig denna gång. Skall se om jag kan lägga till en sådan knapp.

  Jan Axelsson kommer aldrig ändra sig, vi har mejlat han flertalet gånger utan svar, en nonchalant person är vad Jan är. Efter nästan 20 års ”jag gör som jag vill” mentaliteten är det svårt att komma ifrån. Sitter i ryggmärgen på Jan tyvärr. Jan Axelsson tror att ni är helt ensamma men Jan har helt fel där, vi är mycket mer än er och hela Jans arme på 10 manskap.

  Vi säger aldrig hur många vi är men det är fler än många tror.

  Vi tänker inte som er direkt, Jan kommer aldrig ändra på sig eller Flashback, ni vill ge Jan en chans men vi är motsatta, hans ska inte få en enda chans. Jan har haft 20 år på sig att ändra sig, varför skulle han få en chans nu? Nu är det ändrade tider, vill han ha förlikning kan han lägga in en notis här så kontaktar vi han, annars får han bita i det sura äpplet. **** ***** ***** ****.

  Vi säger inte vad vi har för taktik och det vi skriver är inte alltid vår taktik.

  Hur jobbar vi gentemot dig Kent? Vi går på Jan ekonomiskt, men vi vill inte att Flashback går helt minus, vi ser till att det kommer in pengar men på slutet av månaden försöker vi se till att utgifterna blir högre än inkomsterna. [Ett stycke är censurerat]

  Hur vi jobbar säger vi aldrig.

  Vi kommer inte vika oss en enda millimeter till, det räcker!

  Då har vi samma åsikt.

  Eftersom Jan läser här bjuder jag dig Jan på det här:

  /../

  Några svar vi fått som du får ta del av Jan Axelsson, vi fortsätter med vårt jobb, vad tror du Jan? Vem kommer vinna det här slaget?

  I huvudsak är det bra att man protesterar mot det som förekommer på Flashback. Var och en gör det på sitt sätt men ett bra tips är att vara anonym och inte säga vad ni gör. Tidigare såg vi det som en styrka att inte vara anonym men hatarna drar sig inte för något alls därför borde alla numera som jobbar mot Flashback jobba anonymt.

 3. Jan Axelsson:
  Beklagligt att man inte kan citera inne i inläggen.

  Jan Axelsson kommer aldrig ändra sig, vi har mejlat han flertalet gånger utan svar, en nonchalant person är vad Jan är. Efter nästan 20 års ”jag gör som jag vill” mentaliteten är det svårt att komma ifrån. Sitter i ryggmärgen på Jan tyvärr. Jan Axelsson tror att ni är helt ensamma men Jan har helt fel där, vi är mycket mer än er och hela Jans arme på 10 manskap. /../

  Ha ha ha, Janneeeeeee. Janne får respektera faktiskt yttrandefriheten. 😀

 4. Anonym: Ha ha ha, Janneeeeeee. Janne får respektera faktiskt yttrandefriheten. ?

  Ja, vi håller med.

 5. Anonym:
  Janne Janne liten har satt sig ner i Skiten ?

  Kul rim, det skall erkännas, men vi föredrar helst seriösa kommentarer.

 6. Hmmmm bättre och bättre känns det här.

  Janne lägger sig & grinar så gott som det går
  -Snyft snyfft Yttrandefriheten och marknadskrafterna har tagit flashback från mig.
  -Tja om det är hans problem, vad förespråkar han då?

 7. Idi Amin (Admin) Amen:
  Hmmmm bättre och bättre känns det här.

  Janne lägger sig & grinar så gott som det går
  -Snyft snyfft Yttrandefriheten och marknadskrafterna har tagit flashback från mig.
  -Tja om det är hans problem, vad förespråkar han då?

  Ja, det är marknaden som “tar forumet från honom” genom att forumet inte är tillräckligt attraktivt. Det måste han lösa genom att göra forumet attraktivt igen. Vi kommer lite längre fram visa hur vi på goda grunder tror ett forum skall vara format för att överleva i framtiden.

 8. Hej I Folkets Intresse,debattörer och övriga läsare.

  Med all repekt för alla era åsikter nämns att oavsett hur rätt ni har i sak får man inte utrycka sig i vilka vokabulärer innefattande hot oavsett de är beslöjade, ty det lyder under allmänt åtal och tolkningsfråga har endast domstolar.
  Inte att förglömma är att medverkan i nätbrott baserad på en illusion synnerligen ofta är anstiftad av journalister som uppviglar Flashbackdebattörer varav många är i häpnadsväckande hög grad outbildade med allehanda drogproblematik, brottsproblematik och allehanda psykiatriska diagnoser, vilket debattörerna själva skriver i Fb.

  Bland Fb debattörerna finns förvisso också några poliser, åklagare, domare och andra jurister som medverkar för egen vinning i av journalist anstiftade Flashbackdrev har raserat hederliga människors tilltro till både media,rättsäkerhet, lagar och regelverk.
  Av journalister skapade mediadrev med falska publiceringar som sedermera är fastställda tillrättalagda rättsskandaler har till 100% varit avhängig stämpling av Fb debattörers medverkan, som tigs ihjäl efter avslöjandena och med insikt i att Sverige saknar självförsörjande konkurrerande medier blir endast och orätt Fb debattörerna anklagade, vilket är orättvist och riskerar leda till värre konsekvenser än idag kända.

  Ingen mänsklig varelse är ofelbar utan alla har vi fel och brister tillika nämns för ordningens skull att övervägande domare, åklagare, andra jurister och journalister för det mesta agerar korrekt men i nepotism, tjänst och gentjänst kringgås de moraliska principerna och intressant vore en debatt om hur de facto ska beivras.
  Avseende moral nämns att innehåll i I Folkets Intresse artikel, inlägg och repliker inte synes genomtänkta och därav nämns också att materialet har för motpart juridisk bäring.

  Är det rätt uppfattat att ert krav på radering av uppgifter om er som framgår i ett antal artiklar och redaktionsrepliker inte avser övriga av med orätta uppgifter kränkta och förtalade i Flashback?

  Avseende “Vi (IFI) kommer dränera Flashbacks ekonomi helt”, företagsekonomin ska hamna på 0″, är ännu ett sannerligen oövertänkt uttalande till fördel för motparten, tillika innefattar att protestera mot det som förekommer på Flashback är fritt att för var och en göra på sitt eget sätt, men ett enormt bra juridiskt tips är att göra det i egna namn och anstränga sig att inte vare sig tal eller skriftlig information misskreditera motpart eller hota att krossa dennes företag/ekonomi.

  I privatlivet, tjänsteställning eller i debattforum får man inte använda öppna eller beslöjade hot ty det lyder under allmänt åtal och avseende “hatarna drar sig inte för något alls”, hålls förvisso till fullo med om oavsett i vilket forum det sker, men med insikt I Folkets Intresse denna åsikt är det förvånade att till och med Flashbackdebattörer som yvas över att det blivit avstängda i Fb släpps fram av er redaktion, ty sannolikheten att dessa debattörer blivit avstängda i Flashback för att de spridit kärlek och omtanke, är obefintlig!

  Svenska medier följer inte sina eget regelverk innefattande opartiskhet, objektivitet och konsekvensneutralitet med följd att det saknas i svensk journalistik och med orätta publiceringar uppviglar de Fb debattörer till anslutning i internetdrev och I Folkets Intresse kan möjligen tänka sig att att återuppliva av medierna själva dödade regelverk genom att ni lånar regelverket innehållande opartisk lägga grund för er trovärdighet genom att sträva efter att ge en mångsidig och nyanserad bild och värna det demokratiska samhällets grundtanke och alla människors lika värde.
  Mvh PB J.

  …………………
  Denna hade hamnat i papperskorgen.
  Därav denna sena publicering
  RDAKTIONEN

 9. REDAKTIONEN: Ja, det är marknaden som ”tar forumet från honom” genom att forumet inte är tillräckligt attraktivt. Det måste han lösa genom att göra forumet attraktivt igen. Vi kommer lite längre fram visa hur vi på goda grunder tror ett forum skall vara format för att överleva i framtiden.

  Jag tror inte Flashback har någon ide om förbättra sig, skulle en “förbättring” ske skulle många bli besvikna och sticka från forumet. Jan kommer köra med samma format tills det går käpprätt ner. Får något ett dåligt rykte är det svårt att vinna tillbaka ryktet. Nu har många övergett Flashback för andra sociala medier.

 10. Li: Jag tror inte Flashback har någon ide om förbättra sig, skulle en ”förbättring” ske skulle många bli besvikna och sticka från forumet. Jan kommer köra med samma format tills det går käpprätt ner. Får något ett dåligt rykte är det svårt att vinna tillbaka ryktet. Nu har många övergett Flashback för andra sociala medier.

  Ja, du har förmodligen rätt och de får god hjälp av folk som jobbar för att få bort forumet.
  Vi kommer dock visa hur vi hade gjort för att hålla igång forumet. Men det kommer Janne inte heller gilla för det har vi sett i trådar där han svarar på hur forumet kan utvecklas. Dessutom sitter han fast i rävsaxen, dvs i hans syn på yttrandefrihet.

 11. REDAKTIONEN: Ja, det är marknaden som ”tar forumet från honom” genom att forumet inte är tillräckligt attraktivt. Det måste han lösa genom att göra forumet attraktivt igen. Vi kommer lite längre fram visa hur vi på goda grunder tror ett forum skall vara format för att överleva i framtiden.

  bara så oanständigt att fanskapet gnäller pga av yttrandefriheten drabbat honom, tål han aldrig sin egna medicin?

 12. Idi Amin (Admin) Amen:: bara så oanständigt att fanskapet gnäller pga av yttrandefriheten drabbat honom, tål han aldrig sin egna medicin?

  Nej det tål inte han och hans knähundar! Diagnoserna man klistrat på oss har fått fel adress! Några andra borde fått de diagnoserna om det nu inte var så att vi faller aldrig så lågt att vi diagnostiserar andra, inte ens flashbackare.

 13. Flashbacks besökarantal är manipulerad. När jag skriver det här är det över 35 tusen online vilket inte stämmer. Jag har tittat upp ett mönster på Flashback, både dagtid, kvällstid och nu. Klockan är 01:36, online 35 tusen. På 14 minuter har bara 9 inlägg skrivits. På ett så stort forum, med online på 35 tusen, är inte 9 inlägg på 14 minuter väldigt lite? Det är inte ens ett inlägg i minuten. Titta upp det själv på olika tider på dygnet så ser ni att det inte är alls mycket aktivet kontra besökare. Jag vet skillnaden mellan besökare on online men det går ändå inte ihop hur mycket Jan försöker manipulera siffrorna.

 14. TjongpåJan:
  Flashbacks besökarantal är manipulerad. När jag skriver det här är det över 35 tusen online vilket inte stämmer. Jag har tittat upp ett mönster på Flashback, både dagtid, kvällstid och nu. Klockan är 01:36, online 35 tusen. På 14 minuter har bara 9 inlägg skrivits. På ett så stort forum, med online på 35 tusen, är inte 9 inlägg på 14 minuter väldigt lite? Det är inte ens ett inlägg i minuten. Titta upp det själv på olika tider på dygnet så ser ni att det inte är alls mycket aktivet kontra besökare. Jag vet skillnaden mellan besökare on online men det går ändå inte ihop hur mycket Jan försöker manipulera siffrorna.

  Vi har redan undersökt den biten.
  Inloggad samtidigt, som inte är samma som besökare, ligger på som mest 1000 medlemmar. Normalt är det dock 300 inloggade samtidigt. I vanliga fall kan man räkna med att det går 10 besökare på varje inloggad. Det betyder att när det är som mest inloggade är där också 10.000 besökare inne samtidigt. Flashbacks “online” är inte antal besökare utan antal träffar (som kan heta olika för olika räknare). Denna nättidning har 3 gånger fler träffar än unika besökare. Igår hade vi nästan 3.000 träffar men ungefär 900 unika besökare.

  Sedan kör Flashback med besökare inom 60 min istället för 30 min som är en slags standard. Det innebär att alla som besöker eller loggar in på Flashback står kvar som besökare eller inloggad i 60 minuter efter man lämnar forumet. Under den tiden ackumuleras alla besökare som kommer in där. Man kan göra ett test: Logga in i din användare. Titta på den där gröna pricken som är grön när man är inloggad. Logga ut igen. Titta nu hur länge pricken är grön.

  Flashbacks “online”-siffror tror jag man kan dela med 10 för att komma någorlunda i närheten till “antal unika besökare online nu”.

 15. REDAKTIONEN: Vi har redan undersökt den biten.
  Inloggad samtidigt, som inte är samma som besökare, ligger på som mest 1000 medlemmar. Normalt är det dock 300 inloggade samtidigt. I vanliga fall kan man räkna med att det går 10 besökare på varje inloggad. Det betyder att när det är som mest inloggade är där också 10.000 besökare inne samtidigt. Flashbacks ”online” är inte antal besökare utan antal träffar (som kan heta olika för olika räknare). Denna nättidning har 3 gånger fler träffar än unika besökare. Igår hade vi nästan 3.000 träffar men ungefär 900 unika besökare.

  Sedan kör Flashback med besökare inom 60 min istället för 30 min som är en slags standard. Det innebär att alla som besöker eller loggar in på Flashback står kvar som besökare eller inloggad i 60 minuter efter man lämnar forumet. Under den tiden ackumuleras alla besökare som kommer in där.Man kan göra ett test: Logga in i din användare. Titta på den där gröna pricken som är grön när man är inloggad. Logga ut igen. Titta nu hur länge pricken är grön.

  Flashbacks ”online”-siffror tror jag man kan dela med 10 för att komma någorlunda i närheten till ”antal unika besökare online nu”.

  Finns inget som heter standart egentligen, vill man ge en korrekt siffra utan att man ska manipulera besökarna, annonsörerna så ska man ha det på 1 minut. Förr hade Flashback det på 60 minuter men nu har dom höjt det, kan inte ge en exat tid men det är inte längre 60 minuter. Besökare från vanliga fall på 32 tusen på dagtid och nattetid på ungefär 11- 12 tusen ligger nu på dagtid, mellan 45- 55 tusen och just nu är det 25 tusen besökare. Vi som har koll vet att det inte stämmer men den dumma som inte förstår sig på sånt tror ju på det.

  Ett tips, begär Flashbacks årsredovisning för 2018 som är senaste och några åt bakåt ska ni se hur ärlig han Jan är. Vilka sjuka skatteavdrag den personen har gjort. Jag blev helt paff när jag läste det, på två personer, inget kontor har dom heller. Inte ens Volvo skulle göra såna påhittade avdrag som Jan och hans fru har gjort. Kanske sprida det på Facebook, vad sägs? 😉 För jag tror att det går under yttrandefriheten… Eller företagsskvaller som Flashback har? 😀

 16. Jan-DuärRökt: Finns inget som heter standart egentligen, vill man ge en korrekt siffra utan att man ska manipulera besökarna, annonsörerna så ska man ha det på 1 minut. Förr hade Flashback det på 60 minuter men nu har dom höjt det, kan inte ge en exat tid men det är inte längre 60 minuter. Besökare från vanliga fall på 32 tusen på dagtid och nattetid på ungefär 11- 12 tusen ligger nu på dagtid, mellan 45- 55 tusen och just nu är det 25 tusen besökare. Vi som har koll vet att det inte stämmer men den dumma som inte förstår sig på sånt tror ju på det.

  Ett tips, begär Flashbacks årsredovisning för 2018 som är senaste och några åt bakåt ska ni se hur ärlig han Jan är. Vilka sjuka skatteavdrag den personen har gjort. Jag blev helt paff när jag läste det, på två personer, inget kontor har dom heller. Inte ens Volvo skulle göra såna påhittade avdrag som Jan och hans fru har gjort. Kanske sprida det på Facebook, vad sägs? ? För jag tror att det går under yttrandefriheten… Eller företagsskvaller som Flashback har? ?

  Det är helt korrekt att det inte finns någon uttalad standard för räknare. Men det finns en de facto-standard och det är den som Google använder. Nästa alla räknare följer deras sätt att räkna. Hur som helst är Flashback siffror väldigt märkliga. Vi har sett runt 30.000 oline under viktiga aftonnätter. Det är inte rimligt alls att så mycket folk är inne på Flashback samtidigt en natt när det ofta festas.

 17. REDAKTIONEN: Det är helt korrekt att det inte finns någon uttalad standard för räknare. Men det finns en de facto-standard och det är den som Google använder. Nästa alla räknare följer deras sätt att räkna. Hur som helst är Flashback siffror väldigt märkliga. Vi har sett runt 30.000 oline under viktiga aftonnätter. Det är inte rimligt alls att så mycket folk är inne på Flashback samtidigt en natt när det ofta festas.

  Idag är det söndag, titta på kvällen idag så kommer ni se vad jag menar. Arbetande människor brukar gå och lägga sig tidigt en söndagkväll men i Jans värld är det viktigare att vara på Flashback. Det är vad han tror och därför så har han höjt siffrorna rejält.

 18. Anonym: Idag är det söndag, titta på kvällen idag så kommer ni se vad jag menar. Arbetande människor brukar gå och lägga sig tidigt en söndagkväll men i Jans värld är det viktigare att vara på Flashback. Det är vad han tror och därför så har han höjt siffrorna rejält.

  Ja, vi har sett det också. Problemet nu är att det efter alla år med sådana siffror blir svårt att ange de rätta. Det skulle bli ett nederlag som svider ordentligt.

 19. Håller man på i ett antal trådar inne på Flashback att ständigt jävlas med kändisar,företagare och vanliga personer så blir det konsekvenser i form av att flera företagare drar tillbaka sitt ekonomiska stöd till Flashback. Janne som är högsta chefen på Flashback borde nog redan för 10 år sedan insett att det går inte att hålla på med att låta en del oseriösa trådar som innehåller saker som inte är okej alls att ligga kvar. Janne har tyvärr bränt sina skepp genom att inte se till att vidtaga åtgärder för att stoppa ett fåtal olagligheter inne på sitt forum. Hans snack om den perfekta yttrandefriheten inne på Flashback köper nog inte folk längre för allt fler personer har insett att Jannes hemsnickrade yttrandefrihet inte funkar i praktiken. Det största misstaget som Janne har gjort är att låta ett fåtal oseriösa trådar vara kvar, och risken har ökat att Flashback i sitt nuvarande skick har sett sina dagar.

 20. Anonyme internetturken:
  Håller man på i ett antal trådar inne på Flashback att ständigt jävlas med kändisar,företagare och vanliga personer så blir det konsekvenser i form av att flera företagare drar tillbaka sitt ekonomiska stöd till Flashback. Janne som är högsta chefen på Flashback borde nog redan för 10 år sedan insett att det går inte att hålla på med att låta en del oseriösa trådar som innehåller saker som inte är okej alls att ligga kvar. Janne har tyvärr bränt sina skepp genom att inte se till att vidtaga åtgärder för att stoppa ett fåtal olagligheter inne på sitt forum. Hans snack om den perfekta yttrandefriheten inne på Flashback köper nog inte folk längre för allt fler personer har insett att Jannes hemsnickrade yttrandefrihet inte funkar i praktiken. Det största misstaget som Janne har gjort är att låta ett fåtal oseriösa trådar vara kvar, och risken har ökat att Flashback i sitt nuvarande skick har sett sina dagar.

  Ja, så är det!
  Ju fler folk de hänger ut ju fler folk sluter sig till motståndets armé som en vacker dag ser till att det blir en förändring.

 21. PB J: Hej I Folkets Intresse,debattörer och övriga läsare.

  Med all repekt för alla era åsikter nämns att oavsett hur rätt ni har i sak får man inte utrycka sig i vilka vokabulärer innefattande hot oavsett de är beslöjade, ty det lyder under allmänt åtal och tolkningsfråga har endast domstolar.
  Inte att förglömma är att medverkan i nätbrott baserad på en illusion synnerligen ofta är anstiftad av journalister som uppviglar Flashbackdebattörer varav många är i häpnadsväckande hög grad outbildade med allehanda drogproblematik, brottsproblematik och allehanda psykiatriska diagnoser, vilket debattörerna själva skriver i Fb. /../

  Tack för er nyttiga information!

  Är det rätt uppfattat att ert krav på radering av uppgifter om er som framgår i ett antal artiklar och redaktionsrepliker inte avser övriga av med orätta uppgifter kränkta och förtalade i Flashback?

  Kravet vi har avser alla!

 22. admin planerar med att gå över till ideellt forum sim bara drivs av gåvor och avgifter. Det tror jag. De är ju väldigt känsliga för påverkan av alla de som hängs ut. Men jag tror inte de kan få in så mycket pengar som behövs.

 23. Stroffe:
  admin planerar med att gå över till ideellt forum sim bara drivs av gåvor och avgifter. Det tror jag. De är ju väldigt känsliga för påverkan av alla de som hängs ut. Men jag tror inte de kan få in så mycket pengar som behövs.

  Ja, vi har varit inne på den tanken också. Bra tänkt av dig!

 24. Stroffe:
  admin planerar med att gå över till ideellt forum sim bara drivs av gåvor och avgifter. Det tror jag. De är ju väldigt känsliga för påverkan av alla de som hängs ut. Men jag tror inte de kan få in så mycket pengar som behövs.

  Svar till “Stroffe” Om Admin Jan Axelsson tänker gå över till ett annat forum, kommer han att säga upp avtalet med Banhof internet AB om han tänker gå över till en billigare internetleverantör som har billigare serverplats? och kommer Jan Axelsson att säga upp avtalet med det nuvarande forumleverantörsföretaget där han har haft sin älskade Flashback hos i över 20 år för att byta forumleverantör?

 25. Sommarpizza: Svar till ”Stroffe” Om Admin Jan Axelsson tänker gå över till ett annat forum, kommer han att säga upp avtalet med Banhof internet AB om han tänker gå över till en billigare internetleverantör som har billigare serverplats? och kommer Jan Axelsson att säga upp avtalet med det nuvarande forumleverantörsföretaget där han har haft sin älskade Flashback hos i över 20 år för att byta forumleverantör?

  Jag tror du missuppfattat vad ”Stroffe” menar. Han menar att det nuvarande Flashback finns kvar men går över till att bara drivas av gåvor, avgifter och ideellt arbete. Så fattar vi när vi läser kommentaren.

 26. REDAKTIONEN: Det meddelande vi fått om en skyddad adress är fel person.

  Jan Axelssons mellannamn är hittepånamn!

  Mvh och ha en fortsatt trolig kväll!

 27. Ps. När ci sänder till er kommer meddelande “spam blockerad!
  Mvh igen!

 28. REDAKTIONEN: Det meddelande vi fått om en skyddad adress är fel person.
  Detta är rätt:
  **** **** **** **** ****

  Är det Jan Axelssons namn, flera mellan namn och till sist efternamn och personnummer?

 29. Vi måste beveka Flashbacks ekonomi noggrant nu. Jag vet inte om man som enskild person kan ringa skatteverket månadsvis och fråga hur Flashbacks ekonomi ligger till? Redovisningen som kommer varje år funkar men på ett år kan mycket hända. Det finns en tråd, jag ska inte länka den men ni kan själva titta på den. “Känd svensk komiker utreds för våldtäkt” i den tråden har några lagt uppmärksamhet på att den berörda personen har börjat tömma sitt bolag på pengar.

  Jag citerar lite av andra som skrivit i tråden

  Röda siffror i årsredovisningen för Namn Efternamn.
  Ingen omsättning och bolaget i stort, tömt på tillgångar.

  HAN gör en Namn så klart går minus med flit och behåller pengarna djävla utsugning av getfarmarna

  Han plockade ju ut rätt stora belopp som “extra utdelning” tidigare.
  Han bunkrar upp för bistrare tider.

  Det verkar i alla fall som att han släppt taget om offentligheten nu i och med att han tömt bolaget och att ingenting nytt verkar fylla på i andra änden.

  Jan kan också börja tömma Flashback men vi måste hålla koll på det, till nästa års redovisning kanske inte Flashback inte finns men dom som gett bidrag blir blåsta. Hur ska vi ha koll på det?
  …………………………………………
  Denna hamnade papperskorgen.
  Plockat fram den nu.
  /REDAKTIONEN

 30. Anonym:
  Ps. När ci sänder till er kommer meddelande ”spam blockerad!
  Mvh igen!

  Vi har ett automatiskt blockeringssystem som blockerar alla ip som rör sig misstänkt eller som försöker logga in. Postar ni kommentarer i samma ip som ni skickar mejl?
  Det kan vara så att er mejlserver används för spamutskick då blockeras alla som skickar mejl från den servern.

 31. Spy: Är det Jan Axelssons namn, flera mellan namn och till sist efternamn och personnummer?

  Vi tag bort personuppgifterna för det skulle bara visas en stund för en person.
  Ja, det är rätt namn och personnummer.

 32. REDAKTIONEN: Vi tag bort personuppgifterna för det skulle bara visas en stund för en person.
  Ja, det är rätt namn och personnummer.

  Nej, det är riktiga namn som fanns hos Skatteverket. Han kan ju ha ändrat namn under tiden med skyddad id.

 33. Kan ni inte posta en gång till personnumret och hans hela namn?

 34. syi:
  Kan ni inte posta en gång till personnumret och hans hela namn?

  Sök på nätet efter honom, hans namn o personuppgifter finns på flera skvallerplatser.

 35. Jag har sökt på Jan av andra anledningar men har aldrig sett tidigare det ni postat. Vilka skvalletplatser finns det? Sen är det inte brottsligt från din sida att posta hans ID. Det är hans sak att vara annonym.

 36. gi:
  Jag har sökt på Jan av andra anledningar men har aldrig sett tidigare det ni postat. Vilka skvalletplatser finns det? Sen är det inte brottsligt från din sida att posta hans ID. Det är hans sak att vara annonym.

  Vi vill just nu inte lägga ut personuppgifter.

 37. ss:
  Skit länk du länkar till. Skit samma men du är feg.

  Du ville ha han personuppgifter. De finns där.
  Ja, vi är fega som vågar gå emot Flashback så de skapar trådar om oss och ljuger en massa skit.

 38. Hans personnummer men inte hans hela namn och alla mellannamn hittar jag där. Att jag jag sa att du är feg är för att du inte vågar ha hans uppgifter publicerade, men det har Jan på dig. Att publicera någons uppgift är inte brottsligt som sagt för att han har skyddat. Det är hans ansvar att att skydda sig.

 39. ss:
  Hans personnummer men inte hans hela namn och alla mellannamn hittar jag där. Att jag jag sa att du är feg är för att du inte vågar ha hans uppgifter publicerade, men det har Jan på dig. Att publicera någons uppgift är inte brottsligt som sagt för att han har skyddat. Det är hans ansvar att att skydda sig.

  Vi säger aldrig vad för taktik vi har. Just nu jobbar vi på en sak som gör att vi valt att inte visa något sådant. Det är inte tillåtet att lägga ut personuppgifter men vi har faktiskt tillstånd till det.

 40. det är ju det, ni har utgivningsbevis för det vilket Jan saknar, därför förstår jag inte varför ni inte skulle låta det vara kvar? Vem ska anmäla er, Jan? Tror ni själva på att Jan skulle göra något sånt? Komma till en rättegång bli själv en måltavla för journalister? Han hade blivit slaktad av journalisterna, det vet Jan själv och därför undviker han det så gott han kan det.

  Admin på Flashback påstår att en polisanmälan har gjorts mot er, har det kommit in nån anmälan?

 41. ss:
  det är ju det, ni har utgivningsbevis för det vilket Jan saknar, därför förstår jag inte varför ni inte skulle låta det vara kvar? Vem ska anmäla er, Jan? Tror ni själva på att Jan skulle göra något sånt? Komma till en rättegång bli själv en måltavla för journalister? Han hade blivit slaktad av journalisterna, det vet Jan själv och därför undviker han det så gott han kan det.

  Admin på Flashback påstår att en polisanmälan har gjorts mot er, har det kommit in nån anmälan?

  Du vet inte anledningen till att vi gör som vi gör, därav frågorna.
  Det finns ingen polisanmälan mot oss. Det finns inget att anmäla eftersom vi inte gör något olagligt och det finns ingen som kan anmäla.

 42. Självklart skulle Jan aldrig göra en polisanmälan, det har jag förklarat inlägget innan. Här är hans lögn i alla fall.

  Ursprungligen postat av 08-55331000
  Låt någon opartisk bedöma vad som hänt? Så varför inte en polisamälan om det nu föreligger brottslig verksamhet?

  Det är redan ett polisärende.

  admin

  flashback.org/sp67839629

  Det har gått över 2 månader och inget som hänt ännu? Alltså är det ren skitsnack igen från Jans sida.

 43. ss:
  Självklart skulle Jan aldrig göra en polisanmälan, det har jag förklarat inlägget innan. Här är hans lögn i alla fall.

  Ursprungligen postat av 08-55331000
  Låt någon opartisk bedöma vad som hänt? Så varför inte en polisamälan om det nu föreligger brottslig verksamhet?

  Det är redan ett polisärende.

  admin

  flashback.org/sp67839629

  Det har gått över 2 månader och inget som hänt ännu? Alltså är det ren skitsnack igen från Jans sida.

  Ja, vad vi vet finns inga polisanmälningar. Vi har inte heller gjort något som är olagligt så det finns inget att polisanmäla. Visserligen kan man polisanmäla på blotta misstankar men vad jag vet är inte vi polisanmälda. Ingen polis har kontaktat oss eller någon annan som räknats upp i hat-trådarna mot oss.

 44. REDAKTIONEN: Vi har ett automatiskt blockeringssystem som blockerar alla ip som rör sig misstänkt eller som försöker logga in. Postar ni kommentarer i samma ip som ni skickar mejl?
  Det kan vara så att er mejlserver används för spamutskick då blockeras alla som skickar mejl från den servern.

  Godmorgon!
  Nej, vi postar inte kommentarer i samma ip som mejl, dessutom kommenterar vi endast i ert forum, ingen annanstans.
  Mvh igen.

 45. Svar på ett antal debattörers frågor om “skvallerplatser” uppfattas avser på nätet utan kostnad identitetsforum, innehållande namn, personnummer, bostadsorter, dömd eller inte i domstolar etcetera?

  Om så är fallet nämns MrKoll se och med i MRKoll regisserat om sökt person kan man jämföra med exempelvis Birthday se och sedan med i forumet personnummer kontakta skattemyndighet och med uteslutningsmetoden komma fram till rätt resultat.

  Avseende en debattörs uppfattning att “Det är hans sak att vara anonym” nämns att det är fel uppfattat ty det är “inte hans eller någon annan med sekretess sak, utan det är “myndigheternas sak” att upprätthålla skyddet för alla som har det”.

  Tillika nämns att olämpliga tjänstemän inom myndigheter som handhar säkerheten för personer med så och extra säkerhet Utvidgade kontaktförbud mot antagonist utgör att skyddet ofta är noll värt med förödande följder, så ock dödliga följder, för ett antal sekretesskyddade.

  Inom juristsfären får vi ofta frågor om hur man ser att någon är skyddad och det gör man på MrKoll genom att skriva namnet på objektet och om skydd finns redovisas inte adressuppgifter.
  Mvh och ha en fortsatt trevlig dag!

 46. Anonym: Godmorgon!
  Nej, vi postar inte kommentarer i samma ip som mejl, dessutom kommenterar vi endast i ert forum, ingen annanstans.
  Mvh igen.

  Förnuftigt!
  Jag har skickat ett testmejl till er.

 47. Anonym:
  Svar på ett antal debattörers frågor om ”skvallerplatser” uppfattas avser på nätet utan kostnad identitetsforum, innehållande namn, personnummer, bostadsorter, dömd eller inte i domstolar etcetera?

  Om så är fallet nämns MrKoll se och med i MRKoll regisserat om sökt person kan man jämföra med exempelvis Birthday se och sedan med i forumet personnummer kontakta skattemyndighet och med uteslutningsmetoden komma fram till rätt resultat.

  Avseende en debattörs uppfattning att ”Det är hans sak att vara anonym” nämns att det är fel uppfattat ty det är ”inte hans eller någon annan med sekretess sak, utan det är ”myndigheternas sak” att upprätthålla skyddet för alla som har det”.

  Tillika nämns att olämpliga tjänstemän inom myndigheter som handhar säkerheten för personer med så och extra säkerhet Utvidgade kontaktförbud mot antagonist utgör att skyddet ofta är noll värt med förödande följder, så ock dödliga följder, för ett antal sekretesskyddade.

  Inom juristsfären får vi ofta frågor om hur man ser att någon är skyddad och det gör man på MrKoll genom att skriva namnet på objektet och om skydd finns redovisas inte adressuppgifter.
  Mvh och ha en fortsatt trevlig dag!

  Tack för ert svar till flera som postar här!

 48. REDAKTIONEN: Förnuftigt!
  Jag har skickat ett testmejl till er.

  Redaktionen.
  Klockan 16:42 hittade vi er sedan många timmar tillbaka sänd test och 52 andra mail från Sverige i skräpkorgen!

  Det märkliga är att tidigare var det “utlandsmail” som av outgrundlig anledning hamnade i skräppost trotts att den alltid varit markerad avstängd och nu är skräpost ännu en gång avmarkerad och inställd att med siffror visa om det är något där.

  Mvh och Tack för hjälpen!

 49. Anonym: Redaktionen.
  Klockan 16:42 hittade vi er sedan många timmar tillbaka sänd test och 52 andra mail från Sverige i skräpkorgen!

  Det märkliga är att tidigare var det ”utlandsmail” som av outgrundlig anledning hamnade i skräppost trotts att den alltid varit markerad avstängd och nu är skräpost ännu en gång avmarkerad och inställd att med siffror visa om det är något där.

  Mvh och Tack för hjälpen!

  Jag missar också det som hamnar i skräpposten. Ibland hamnar också kommentarer i nättidningens skräpkorg.

  Fint att det löste sig!

 50. Aha:
  Vi måste beveka Flashbacks ekonomi noggrant nu. Jag vet inte om man som enskild person kan ringa skatteverket månadsvis och fråga hur Flashbacks ekonomi ligger till? Redovisningen som kommer varje år funkar men på ett år kan mycket hända. Det finns en tråd, jag ska inte länka den men ni kan själva titta på den. ”Känd svensk komiker utreds för våldtäkt” i den tråden har några lagt uppmärksamhet på att den berörda personen har börjat tömma sitt bolag på pengar.

  Jag citerar lite av andra som skrivit i tråden

  Jan kan också börja tömma Flashback men vi måste hålla koll på det, till nästa års redovisning kanske inte Flashback inte finns men dom som gett bidrag blir blåsta. Hur ska vi ha koll på det?
  …………………………………………
  Denna hamnade papperskorgen.
  Plockat fram den nu.
  /REDAKTIONEN

  Vi håller koll på ekonomin.
  Tror inte Janne skulle lämna skeppet och ta pengarna med sig. Visserligen har han tjänat pengar på sin hatskapelse men vi tror att forumet är mer än ett forum för honom, det är hans liv.

 51. Men med frivilliga donationer kan allt bli verklighet. Samtliga donationer går till servrar, bandbredd, underhåll och utveckling av flashback.org.

  Fy fan vad den där äckliga Janne snackar skit, han utelämnar sin andel, dvs lön.

  Bankgiro: 211-4106 (flashback.org)

  Skulle vara så grymt om någon kunde hacka in sig på Flashback och ändra det där bankgironumret till någon fond, tex cancerfond. Då hade pengarna gjort något riktigt bra.

 52. JAAAANAxelSSOONN:
  Men med frivilliga donationer kan allt bli verklighet. Samtliga donationer går till servrar, bandbredd, underhåll och utveckling av flashback.org.

  Fy fan vad den där äckliga Janne snackar skit, han utelämnar sin andel, dvs lön.

  Bankgiro: 211-4106 (flashback.org)

  Skulle vara så grymt om någon kunde hacka in sig på Flashback och ändra det där bankgironumret till någon fond, tex cancerfond. Då hade pengarna gjort något riktigt bra.

  Han gör som han vill, vi får väl se om medlemmarna går med på det.
  Vi avråder alldeles bestämt från att hacka något.

 53. Sexnovell.se? Inte ********.se då som din ******* dotter ägde? 🙂

  ………………………..
  Kränkande mot folk släpps inte fram här!
  /REDAKTIONEN

 54. Tjolahopp:
  Sexnovell.se? Inte ********.se då som din ******* dotter ägde? ?

  ………………………..
  Kränkande mot folk släpps inte fram här!
  /REDAKTIONEN

  Kommentarer med osanna påståenden man lärt sig på hatforumet Flashback släpps normalt inte fram här. Vi gör ett undantag för att bemöta ett direkt faktafel.

  Hon har aldrig ägt det du påstår! Hon har heller aldrig ägt något annat liknande som påstås på hatforumet Flashback. Det är bara påhitt som bygger på fritt fantiserande antaganden.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer