droger säljs på Flashback

Flashback – Nordens största narkotikamarknadsplats

En av “våra” användare på Flashback har testat med PM (internt meddelandsystem mellan användare) för att undersöka om det förekommer drogförsäljning på forumet. Vår användare kom i kontakt med några som berättade att man aldrig behöver vara utan droger om man är medlem i Flashback. När de hittade denna “oas” har de alltså aldrig mer behövt oroat sig mer för att bli utan. Det finns alltid dygnet runt att få tag på droger där, utan undantag.

Vid närmare undersökning visade det sig att drogförsäljningen är väldigt utbrett. Det kan vara så illa att Flashback är den enskilt största drogförsäljaren i Sverige och en stor aktör i flera andra länder i Skandinavien.

Det diskuteras tom på Flashback om det:
Flashback säljer minst 10 ggr mer droger än plattan! Största drogtorget i Norden!!!
Bland annat skriver någon om sina erfarenheter så här:

Det är egentligen inte så konstigt att det förekommer, med tanke på hur många som är medlemmar samt hänger i drogforumen. Det är liksom bara att visa lite intresse för droger i några trådar, t.ex. vara lite övertydlig: “OT: Fan vad det suger med torka, här i Hum-Hum-Dum OnT: blablablaba…” så skickas det ett PM till en. Har hänt några gånger att man fått PM som visat ett intresse att sälja, inget jag besvarat dock. Ibland räcker det till och med bara att överhuvudtaget posta i en drogtråd.

Ja, som alla förstår är handeln på det forumet övertygande för att myndigheter skall ingripa. Nu väntar vi bara på att rättsväsendet fattar att Flashback ligger hos Bahnhof i Sverige som vi skrev om i en tidigare artikel.

Den enda lösningen på problemet är: Tvinga Flashback ta bort skiten!!!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer