Flashback – Nordens största narkotikamarknadsplats

En av “våra” användare på Flashback har testat med PM (internt meddelandsystem mellan användare) för att undersöka om det förekommer drogförsäljning på forumet. Vår användare kom i kontakt med några som berättade att man aldrig behöver vara utan droger om man är medlem i Flashback. När de hittade denna “oas” har de alltså aldrig mer behövt oroat sig mer för att bli utan. Det finns alltid dygnet runt att få tag på droger där, utan undantag.

Vid närmare undersökning visade det sig att drogförsäljningen är väldigt utbrett. Det kan vara så illa att Flashback är den enskilt största drogförsäljaren i Sverige och en stor aktör i flera andra länder i Skandinavien.

Det diskuteras tom på Flashback om det:
Flashback säljer minst 10 ggr mer droger än plattan! Största drogtorget i Norden!!!
Bland annat skriver någon om sina erfarenheter så här:

Det är egentligen inte så konstigt att det förekommer, med tanke på hur många som är medlemmar samt hänger i drogforumen. Det är liksom bara att visa lite intresse för droger i några trådar, t.ex. vara lite övertydlig: “OT: Fan vad det suger med torka, här i Hum-Hum-Dum OnT: blablablaba…” så skickas det ett PM till en. Har hänt några gånger att man fått PM som visat ett intresse att sälja, inget jag besvarat dock. Ibland räcker det till och med bara att överhuvudtaget posta i en drogtråd.

Ja, som alla förstår är handeln på det forumet övertygande för att myndigheter skall ingripa. Nu väntar vi bara på att rättsväsendet fattar att Flashback ligger hos Bahnhof i Sverige som vi skrev om i en tidigare artikel.

Den enda lösningen på problemet är: Tvinga Flashback ta bort skiten!!!

0 Kommentarer on “Flashback – Nordens största narkotikamarknadsplats

 1. Det är allvarligt om det skulle förekomma knarkhandel på flashback

 2. Varför skriver du så ofta “stäng Flashback nu” och massa om att “nu ligger Flashback pyrt till”, “snart lägger vi in stöten” o.s.v.? Ni kommer ju inte kunna strypa Flashbacks existens hur gärna ni än vill. Om forumet stängs på nuvarande domän/server, så öppnas snart en ny så det är ju totalt meningslöst arbete ni gör. Tar ni bort en annons, så fylls den snart med en ersättare.

 3. Ja, det är bara till att lägga sig ner å dö för om man bekämpar döden dyker den bara upp någon annan stans.
  Dvs, så kan man naturligtvis förhålla sig till problemen men om man gjorde det skulle laglösheten snart svämma över, sjukdomar skulle döda hundratals miljoner och trafiken skulle vara laglös mm mm.

  Jag vill inte ge upp, jag vill att alla gör sitt bästa på sina respektive områden om vi skall leva säkert och må bra. Min uppgift är att bekämpa förtal och då främst det som sker på Flashback. En värld utan Flashback är en bättre värld!

 4. Vi vet vad vi gör samt vad vi önskar. Det mesta är hemligt.

  Men en sak kan jag säga, av erfarenhet vet jag att det är tröttsamt och nedbrytande att vara tvungen att flytta från en plats till en annan hela tiden. Men framför allt att få bort flashback från Sverige skulle sega ned forumet troligen till den grad att det kanske skulle bli lite tråkigare att använda. Med tanke på den sorts människor som idag söker sig till Flashback är deras “attention span” ungefär i den nivå att det skulle innebära att stort bortfall av aktiva användare.

  Det i sig är en seger. Jag själv har aldrig trott att det går att få flashback att försvinna helt och för alltid. Det utgår jag från att så kommer aldrig att ske, däremot har flashback visat sig mycket samarbetsvilligt när det gäller plocka bort hela trådar, förbjuda ämnen och så vidare om det skadar forumets existens.

  Så länge vi driver denna fråga kommer vi vinna och vet du varför? Flashback och dess kriminalforum/skvallerforum och grävarna skapar fler och fler nya fiender åt Flashback för varje dag som går. Tiden är på vår sida.

 5. Jan! Varför gör ni inte något åt problemen, som har fått ert forum att förlora sin gloria och rykte? Du som är ansvarig VD på Flashback AB borde bannlysa de individer som har sabbat forumets rykte, för många andra som är seriösa medlemmar hos er på Flashback ska inte behöva lida på grund av att vissa rötägg till individer, håller på att jävlas inne på ditt forum med att rapa ur sig massa dynga om andra personer, utnyttja forumet till aktiviteter som inte ens skulle tolereras på vanliga skötsamma diskussionsforum här i Sverige. Observera att vi drar inte alla medlemmarna över en kam. Det som vi reagerar på att omkring 10-20 procent sabbar för de övriga 80 procenten som är skötsamma medlemmar hos er.

 6. Och som ett tillägg, så har inte moderatorerna som är “anställd” inte sett till att radera bort flera trolltrådar inne på ditt forum. Alltså trolltrådar som handlar om allt ifrån knark till att smutskasta flera personer. Nu måste du inse Jan att ert forums rykte har tyvärr blivit mycket sämre de senaste åren. Forumets rykte skulle radikalt förbättras om man såg till att banna de 10-20 procent som sabbat för de övriga 80 procent av alla skötsamma medlemmar som vill gärna föra fram vettiga och bra diskussioner hos er på Flashback , och att radera bort alla trolltrådar inklusive kommentarerna som finns. En sak ska jag säga dig Jan att det är bra att man har sett till att det blir mer strängare regler på Flashback där trakasserier, hot, uppvigling till brott, outning av personuppgifter gällande medlemmar och utomstående personer som inte är medlemmar hos er, reklam, försäljning av knark och andra olagliga saker är förbjudet, men som vi sett är att det tyvärr inte följs av enstaka individer, och att man har tillåtit publicering av inlägg som strider klart och tydligt mot forumets regler, och det har bidragit till att yttrandefriheten har missbrukats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.