Flashback – Deltar i terror mot flyktingar

Eldhärjades

Ett asylboende i raden av flera eldhärjades natten 2015-10-21. Nu var det i Munkedal det brann. Polisen utreder om det finns kopplingar till tidigare bränder. Nu vågar man inte ange adresser till asylboendet längre.

Flashback deltar

Genom att låta användare på Flashback deltaga i hetsen att bränna ner asylboenden gör sig Flashback skyldig till BBS-brott. Det vill säga att de tillåter uppvigling. Uppvigling till brott måste raderas enligt BBS-lagen. De hetsar inte bara till detta utan deltar genom att kartlägga var asylboenden finns. Flashbacks ägare är vidriga människor, det vet vi sedan tidigare då de vägrar att radera förtal och mycket annat olagligt som förstör människoliv.

Vad är det för dårar

Vad är det för dårar på Flashback som hyllar bränderna och kartlägger var asylboenden finns?  Naturligtvis är de första klassens dårar som inte förtjänar att befinna sig i friheten. De tycker alltså att folk som flyr för sina liv inte bara skall bli berövade sin möjlighet att leva i sitt eget land som de flyr från med livet som insats utan de skall inte ha något tak över huvudet när de kommer hit. Dessa jubelidioter till dårar sitter framför datorn i värmen med kaffekoppen eller colan bredvid sig och sängen inte så långt borta. De lever ett tryggt liv utan problem med tak över huvudet och värme på vintern. Där sitter de framför datorn och hejar på när de redan utsatta förlorar de skydd mot väder och vind som var planerat för dem.

Ni Riksdagsmän och kvinnor

Ni Riksdagsmän och kvinnor är de enda som kan sätta stopp för Flashback! Hjälp, inte bara flyktingarna, utan hjälp alla tusentals som blivit förtalade, kränkta och nedtryckta i skorna utan möjlighet att mer leva ett normalt liv.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer