Flashback – Är ett instrument för terror

Vi ser en anledning att mer ingående besvara nedanståend typ-fråga:

Ni hänger ut folk. Det är det er sajt handlar om. Att hänga ut folk som hängt ut folk.

Det är en minoritet av flashbackmedlemmarna som sysslar med sådant. Ska alla svenskar bli avrättade för att 10% någon gång begått ett brott?

Svaret är nej. Yttrandefriheten måste skyddas. Alltid. Det vet ni, det vet jag och det vet alla.

 

Yttrandefrihet för andra förhindras tack vare Flashback

Vi har en situation där folk drar sig för att vittna eller delta i rättegångar p g a att Flashback kommer hänga ut dem. Vi har människor vars rörelsefrihet blivit kraftigt omskuren av Flashback.

Vi kan praktiserar bara vår yttrandefrihet genom att publicera användares identiteter, de som döljer sig bakom anonymitet oavsett sajt. Vi fokuserar på Flashback då den sajten är värst av dem alla när det gäller förstöra liv.  Vi publicerar dock inte några rena uthängningar även om vi får det för lagen.

Våra presentationer är inga uthängningar och förtal. Vi har inte skrivit ut deras personuppgifter, inte var de bor, vilka är deras familjemedlemmar eller vad de är för slags människor eller hittat på något skit om någon. Så nej, vi sysslar inte med uthängningar.

Men du kanske vill att vi skall bli som Flashback för det kan vi bli, vi kan bli fullständigt hänsynslösa så som det är på Flashback.

Yttrandefriheten skyddas bäst med att man först respekterar den och Sveriges lagar samt har normal respekt för andra människors integritet. Vi anser att Flashback är av ondo av bland annat de anledningar vi nämnde ovan, vi gör yttrandefriheten en tjänst.

Flashback är inte yttrandefrihet, det är en galen vanföreställning man får av att suttit där för länge. Flashback har ingen samhällsbärande funktion eller existensberättigande den har smällt ihop med ytterlighetsmänniskorna som hänger där och numera som hela forumet bygger på, det är ett instrument av terror. Det finns mängder av bra siter på nätet där man kan diskutera vad som helst.

Ja, det är en minoritet av Flashbacks medlemmar som sysslar med förkastliga saker på Flashback. Faktum är att en majoritet av Flashbacks användare aldrig postat en enda post. Men det är i intresse för yttrandefriheten, rättssäkerheten, integriteten och folks rörelsefrihet som vi tar till de medel vi anser nödvändiga för att bekämpa Flashback. En av dem är just att publicera delar användares riktiga namn, vi praktiserar vår yttrandefrihet men vi förtalar dem inte eller publicerar inte deras familjers namn, släktingar eller någon annan känslig information utöver vad de möjligen kan ha skrivit på Flashback själva.

Yttrandefrihet på riktigt är också konsekvenser på riktigt!

Detta får vara slutpunkten i denna fråga, ni som försvarar Flashback får hänga på Flashback. Ni som ha seriösa ämnen att diskutera har flera forum att välja, några exempel:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer