Flashback – Besöksantalet sjunker fort nu

Enligt Alexa sjunker Flashbacks besöksantal fort nu. När vi skrev om det senast för ca 1 år sedan hade Flashback ranking 8.000. För 3 månader sedan låg det på 11.000 och idag ligger rankingen på 13.500. Högre värde är sämre.

Alexas ranking

Alexas ranking säger inte allt men det är en fingervisning om vart det är på väg och just nu ser det ut som att folk tappat intresset för Flashback. Enligt Alexa har trafiken först varit på…

 

 • google.com
 • aftonbladet.se
 • facebook.com
 • youtube.com
 • reddit.com

…innan de gick till Flashback. Efter besöket på Flashback gick de sedan till…

 

 • google.com
 • youtube.com
 • facebook.com
 • aftonbladet.se
 • reddit.com

Den genomsnittlige Flashback-besökaren gillar alltså google.com, aftonbladet.se, facebook.com, youtube.com och reddit.com. Man kommer från de hemsidorna till Flashback och går till samma hemsidor efter besöket på Flashback.

Tappar av Svenska sajter

Av Svenska sajter låg Flashback på plats 20 för ett år sedan. Idag ligger de på plats 45.

Glädjande

Det är en glädjande utveckling att besöksfrekvensen minskar. Vi får hoppas det håller i sig så att vi i framtiden slipper hängas ut i deras avlopp.

6 tankar på “Flashback – Besöksantalet sjunker fort nu

 1. Trevligt!
  Hoppas skiten försvinner snart. Tråden om mig full av lögner o påhitt väcks till liv hela jävla tiden. Tack för det ni gör.

 2. Lod:
  Trevligt!
  Hoppas skiten försvinner snart. Tråden om mig full av lögner o påhitt väcks till liv hela jävla tiden. Tack för det ni gör.

  Håller med!
  Trådarna förstör folks liv.

 3. Det där är inte ens en graf för besöksantal lol. Betyder bara att det finns andra sidor som har gått upp i popularitet smh.

 4. Sug-gruppen:
  Det där är inte ens en graf för besöksantal lol. Betyder bara att det finns andra sidor som har gått upp i popularitet smh.

  Vi skrev:

  Alexas ranking säger inte allt men det är en fingervisning om vart det är på väg

  I Sverige tappade man plats 20 och ligger nu på plats 45 på bara ett år. Sammantaget indikerar det att forumet minskat ordentligt i betydelse.

 5. Med tanke på hur hysteriskt admin reagerar på penningsituationen och skyller ifrån sig på andra utpekade så borde det ligga en hel del sanning i att Flashbacks besöksantal sjunker och sjunker mycket kännbart.

 6. Ficktjuvarna på Nudistlägret:
  Med tanke på hur hysteriskt admin reagerar på penningsituationen och skyller ifrån sig på andra utpekade så borde det ligga en hel del sanning i att Flashbacks besöksantal sjunker och sjunker mycket kännbart.

  Ja, så ser vi det också!

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer