Flashback – Det säljs Spice som tagit livet av 14 ungdomar

Tove Janssons berättelse om Mumintrollen

Hemulen är en person i Tove Janssons berättelse om Mumintrollen ur folkslaget Hemuler. Hemuler i den berättelsen är lite speciella bla saknar de helt humor utom när man retat dem. I övrigt är de befattade med inskränkthet, paragrafrytteri och myndighetsutövning.

Hemulen i berättelsen är en botaniker med en samling av växter som han hela tiden ökar på med nya växter. Berättelsen om Mumintrollen med Hemulen är trots beskrivningen ovan mycket omtyckt av barn och faktiskt lärande och trevligt att ta del av.

Drogförsäljning på Flashback

Hemulen på Flashback är inte lika trevligt. Hemulen på Flashback är inte trevligt alls eller rättare sagt, Hemulen på Flashback är en farlig företeelse som inte har något i vårt samhälle att göra överhuvudtaget då deras verksamhet egentligen består i att sälja droger som de ser till att hela tiden befinna sig på gränsen till det tillåtna.

Det är väl känt att man bara kan ändra minimalistisk i en drogs sammansättning för att glida över till att inte vara olaglig. Det handlar alltså att leka med lagens bokstav för att få prångla ut substanser som kan ta livet av en människa.

De droger de säljer för dyra pengar är “Altamira”, “THJ-018”, “bk-2C-B” och “3,4-CTMP”. Vad de innehåller lämnar jag därhän, det räcker med en persons omdöme om ruset:

Satan vad potent den var. Blev så stekt att jag inte ens kan lämna en korrekt rec.

Alltså är det inget annat än narkotika som säljs helt öppet genom denna ljusskygga nätaffär. Jag tycker det är vedervärdigt att denna försäljning till våra ungdomar får fortgå. De som äger och driver affären måste vara personer som helt saknar omdöme och känsla för andra personers väl och ve på samma sätt som vilken smutsig knarklangare som helst.

14 ungdomar dog av drogerna från Hemulen

Vi läser dagligen numera att ungdomar dött eller skadats av drogen Spice. Frågan är hur mycket av det som kommer från Hemulen? Hur många av de ungdomar som avlidit har köpt från Hemulen? Frågan måste ställas, hur många liv har ägarna för Hemulen på sitt samvete?

Så här skriver polisen:

På Flashbacks drogsidor har Hemulen också sedan en längre tid abonnerat på så gott som allt reklamutrymme. Där finns aktuella annonser över Hemulens storsäljare, som för närvarande är rökmixarna Altamira och THJ-018.  /../

En del av den långa erfarenheten inom branschen som personerna bakom Hemulen påstår sig ha, innefattar kontakter med polisen i september 2012 med husrannsakan, anhållande och så småningom åtal för bland annat narkotikabrott som följd. Upprinnelsen till polisens intresse var att Hemulen. se under 2012 sålt den centralstimulerande droger 5-IT, som under våren varit direkt eller indirekt orsak till 14 unga människors död i Sverige. Ett av dödsfallen skedde i Härnösand, där en engagerad polis lyckades spåra att den avlidne köpt 5-IT från Hemulen.

 Källa: http://www.snpf.org/Tidningar/2014/SNPF_4-14.pdf

Alltså har Hemulen tagit livet av minst 14 ungdomar!
Vid ett tillslag mor Hemulen i Malmö 2012 beslagtogs en hel del produkter:

SKL-analyserna påvisade huvudsakligen oklassade substanser, men också 5.56 gram fenkamfamin, som är narkotikaklassat, och 19,5 gram metoxetamin som hade blivit narkotikaklassat tidigare under 2012. Bland det beslagtagna fanns också drygt 123 000 tabletter som innehöll substansen etizolam, ett läkemedel av typen bensodiazepiner som blev narkotikaklassade i Sverige först den 15 december 2012.

Åtal och rättegång

Rättegång i september 2014 I juni 2014 åtalades tre av personerna bakom Hemulen för narkotikabrott för innehav av de mindre mängder narkotika som anträffades den 18 september 2012. De åtalades också för brott mot lagen om handel med läkemedel genom innehav i syfte att olovligen sälja drygt 123 000 tabletter etizolam, som enligt Läkemedelsverket var att anse som läkemedel vid tidpunkten för brottet. Rättegång är planerad till september 2014

 

Aftonbladet har träffat Hemulens ägare

(läs gärna den långa artikeln i Aftonbladet)

Ägaren är en kille på 24 år. Han har uppdrag i 5 företag där hand driver 4 själv. Hemueln är ett av förtegen. Hans bolags samlade tillgångar är 600.000kr. Ägaren uppger själv att han tjänar 1,2 miljoner om året. Han började sin karriär med att själv vara missbrukare och enligt hans själv testar han drogerna han köper in. I min värld är han alltså fortfarande missbrukare.  Aftonbladet skriver:

Vi möter en ung välklädd man med blanka svarta skor, vit skjorta och finbyxor. Han ser mest ut som en konsult med datorväskan över axeln. Väskan är fullpackad med plastpåsar i olika storlekar, som innehåller färdigblandad spice.

Killens åsikt är att det skall vara fritt att droga sig, att det är upp till var och en att knarka ihjäl sig. Det är en åsikt många har men de glömmer de anhöriga som förlorat en son, en anhörig. För de personerna blev det ingen frihet, för dem blev det livslång sorg och en genuin ilska över de som säljer skiten. Hemulens ägare her fått brev från personer som förlorat anhöriga:

”Du har dödat min son”, eller ”du har dödat min bror”.

Hemulens ägare svarar Aftonbladet vad han säger om det:

Får de ut någonting av att ta ut sin ilska över mig får de gärna göra det. Behövs det en syndabock kan jag vara den.

Killen är fullständigt befriad från empati om andra människor! Han till och med orerar över breven han får från sörjande anhöriga!  Han anser att han gör allt rätt då dödsdrogerna säljs i bolagsform tydligen får de som dör av drogerna skylla sig själva. han säger själv, enligt Aftonblandet:

för en vanlig Svensson är jag djävulen själv, den som fördärvar ungdomen

Myndigheterna jobbar för att stoppad den “lagliga” droghandeln han sysslar med, bla skall ytterligare 24 blandningar klassas som narkotika. Hemulens ägare tror inte det går att stoppa för det kommer hela tiden nya droger. Men vad han inte tycks förstå är att man kan stifta en ny lag som förbjuder all form av handel med kemikalier som berusar. Risken är dock att någon som mist en anhörig tar lagen i egna händer och sänker killen för gott. Det är något vi är helt emot men är en risk killen måste ta med i beräkningarna för han kan inte räkna med att vara den enda som skiter i om folk dör.

Enligt Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning, CAN, används nätdroger huvudsakligen av en belastad grupp ungdomar som förstört sig på flera andra sätt. Det är alltså redan skadade personer som köper av Hemulen. Personer som inte är i stånd att sätta sig emot droganvänding utan kanske i stället beskriver detta som något bra och något alla bör använda. Det är exakt den bilden man får när man läser dessa trådar på Flashback. De som skriver på det forumet är alltså svårt belastade ungdomar som för länge sedan tappat omdömet. Detta läser våra skolungdomar och får för sig att det inte är så farligt med droger och ytterligare en drös ungdomar förlorar omdömet och några kanske sina liv.

Jan Axelsson är omdömeslös

Sådna diskussioner tillåter Jan Axelsson på sitt forum och ett sådant företag tillåter Flashback göra reklam på samma forum som besöks av tusentals ungdomar dygnet runt. Att tillåta en sådan annonsör som tagit livet av 14 personer är lika omdömeslöst som själva försäljningen. På Flashback skrivs om hur man handlar på Hemulen och hur drogerna verkar osv. Flashback är helt indragen i denna verksamhet och delskyldig till att drogerna finns på våra gator och därmed också skyldig till de ungdomar som omkommit på grund av dessa droger.

Föräldrar och anhöriga, det är i sista ändan Flashback som är skyldig till att era barn tar dessa droger och det är dem ni skall ställa till svars och ytterst ansvarig är Jan Axelsson på FMG AB.

Nästa steg är att dra fram ägarna till Hemulen i ljuset och gräva fram vem de har sin sajt hos och fråga om det är ok att det säljs narkotika inom deras webbutrymme.

Hemulen har gömt sig bakom anonyma servrar som Cloudflare. Det hjälper inte, vi hittar dem ändå. De ligger på en server här:

 • Prq – Pop Sth0 Stockholm
 • PRQ AB, Box 1206, SE-11479 Stockholm
 • http://www.prq.se
 • info@prq.se
 • abuse@prq.se
 • info@prq.se
 • Deras vilkor: http://www.prq.se/prq-av-se.txt
 • Prq ägs av Mikael Viborg som tog över företaget 2008 från Gottfrid Svartholm och Fredrik Neij.
 • Domänen Hemulen.se är registrerad genom Loopia
 • Företaget ligger i Malmö
 • Ägaren är 24 år
 • Ägare till Hemulen är idag ordinarie ledamot i fyra företag med koppling till Hemulens verksamhet.

 • Enligt polisen omsätter Hemulen flera miljoner i månaden på andras lidande och död.

x

Nu gäller det att strida för våra ungdomars framtid och överlevnad!

0 Kommentarer on “Flashback – Det säljs Spice som tagit livet av 14 ungdomar

 1. Angående Hemulen…

  De använder sig utav cloudflare för att dölja deras riktiga ip adress till servern, men dom har missat en grej. När man använder cloudflare så kan man välja om trafiken ska route:as genom cloudflare eller direkt till serveradressen. Oturligt för dem så har de gjort det till DNS-namnet direct.hemulen.se som i sin tur pekar på ip adressen 194.14.0.173 vilket alltså är deras riktiga ip-adress.

 2. Gör man en abuseanmälan till Cloudflare, så får man uppgifter till deras riktiga serverplats/webbhotell dit man kan anmäla företaget!

 3. Hemulen gör reklam för knark inne på knarkforumet Flashback som i sitt drogforum förhärligar användningen av knark

 4. Varför tar inte snuten dem, de är ju skyldiga till att folk dött?

 5. Konstigt att inte farbror blå slår till mot Hemulen och andra skumma nätbaserade företag som saluför knarkdroger på nätet, och det är också konstigt att inte polisen ger order om att Flashback ska stängas ner från nätet, på grund av att Flashback medverkar till knarkanvändning. Man har flera trådar på Flashback där droganvändning diskuteras det diskuteras helt flitigt om hur man odlar och tillverkar knark, och hur man smugglar knark och man tipsar om att man kan handla knark via internet.

 6. Lögndetektorn:
  ”Efter att vi publicerat denna artikel har stor-media hört av sig om de får låna artikeln för att publicera i sina respektive tidningar. Jag ger härmed alla tillstånd att publicera denna artikel fritt om källan anges.”

  https://www.google.se/?gws_rd=ssl#safe=off&tbm=nws&q=flashback+spice

  Inga nyhetsartiklar där källan hänvisas till er sida.

  När media hör av sig är det inte helt säkert att de gör verklighet av det eller så lånar de idén men skriver något helt annat.

 7. Jag hade i morse ett samtal på en timme med en ytterst stor mediakälla rörande Flashback och dess hemligheter och hur det fungerar. Mer säger jag inte men Flashbacks dagar är räknade… De kanske äntligen tvingas flytta helt från Sverige och bli seg och med tiden oanvändbar perifier sajt.

  Detta är vad jag jobbat med senaste året, nu börjar skitstormen. När jag kallat vår taktik för “assymetrisk clusterfuck” så har hela tiden avsikten varit att det är så Flashback skall uppfatta det.

  Om Admin, Jan Axelsson, bara visste vad vi har gjort och vad som är pågång skulle han skita på sig. Obs, lagligt då alltså.

  Men vanligtvis säger vi inte vad vi gör och vad vi gjort.

 8. Bra att du uppmärksammade medierna i hela Sverige. och förhoppningsvis
  så ska det bidra till att Datainspektionen och övriga myndigheten tvingar AB Bahnhof internet att stänga ner gangstertrollsajten Flashback från nätet det är konstaterat att knarkare, pedofiler, yrkeskriminella, näthatare, nazister,terrorister, jihadister och övrigt inavlat pack huserar på Flashback.

 9. fyi,

  domänen köpt utav loopia, mail utav prq.
  men hosting delar de med piratpartiet och flashback (politisktskydd)

  http://194.14.0.173

  BGP Reg Network↓ Description Announced by Registered by
  ✓ ✓ 194.14.0.0/24 Serious Tubes Networks core 50066 50066
  ✗ ✓ 194.14.56.0/24 Pirate Networks | Piratpartiet Core 50066
  51040 50066
  51040
  ✓ ✗ 194.14.79.0/24 PirateISP customers 50066 50066
  ✗ ✓ 194.14.165.0/24 Flashback 50066

  ✗ ✓ 194.14.172.0/22 PirateISP Aggregated
  ✓ ✗ 194.14.172.0/24 50066 50066

  ✓ ✓ 194.14.173.0/24 PirateISP network 50066
  ✓ ✗ 194.14.174.0/24 50066

  ✓ ✗ 194.14.175.0/24 SE-TEKNIKPARK 50066
  28847
  ✓ ✓ 194.14.246.0/24 Serious Tubes Networks 50066
  ✓ ✓ 194.14.247.0/24
  ✓ ✓ 194.68.0.0/24 Serious Tubes Networks anycast
  ✓ ✓ 2001:67c:2a0::/48 Serious Tubes Networks IPv6

  https://www.robtex.com/as/as50066.html
  https://www.robtex.com/en/advisory/ip/194/14/0/173/

 10. R:
  fyi,

  domänen köpt utav loopia, mail utav prq.
  men hosting delar de med piratpartiet och flashback (politisktskydd)

  http://194.14.0.173

  BGPRegNetwork↓DescriptionAnnounced byRegistered by
  ✓✓194.14.0.0/24Serious Tubes Networks core5006650066
  ✗✓194.14.56.0/24Pirate Networks | Piratpartiet Core50066
  5104050066
  51040
  ✓✗194.14.79.0/24PirateISP customers5006650066
  ✗✓194.14.165.0/24Flashback50066

  ✗✓194.14.172.0/22PirateISP Aggregated
  ✓✗194.14.172.0/245006650066

  ✓✓194.14.173.0/24PirateISP network50066
  ✓✗194.14.174.0/2450066

  /../

  Bra jobbat!
  Jag använder också robotex, ett utmärkt verktyg!
  PRQ är ett eget bolag men ligger i huvudsak inom Bahnhofs domäner. Men juridiskt är det PRQ man skall gå på gällande Hemulen gissar jag.

 11. Redaktören: Bra jobbat!
  Jag använder också robotex, ett utmärkt verktyg!
  PRQ är ett eget bolag men ligger i huvudsak inom Bahnhofs domäner. Men juridiskt är det PRQ man skall gå på gällande Hemulen gissar jag.

  PRQ är bara mail. Bahnhof är colocation.
  AS50066 är de som hostar PP (samt wikileaks tidigare), flashback, hemulen..
  http://www.dagensmedia.se/nyheter/pr/article2458313.ece

  organisation: ORG-STN4-RIPE
  org-name: Serious Tubes Networks
  phone: +4739553973
  org-type: OTHER
  address: Box 27 11479 Stockholm
  descr: “We liek Mudkipz”
  descr: Abuse reports should ONLY be sent to abuse@serioustubes.se
  mnt-ref: MNT-STN
  mnt-by: MNT-STN
  source: RIPE # Filtered

  person: Magma Hindenburg
  address: Box 27
  11479 Stockholm
  Sweden
  mnt-by: MNT-STN
  org: ORG-STN4-RIPE
  phone: +46739553973
  nic-hdl: MH7186-RIPE
  source: RIPE # Filtered

 12. R: PRQ är bara mail. Bahnhof är colocation.
  AS50066 är de som hostar PP (samt wikileaks tidigare), flashback, hemulen..
  http://www.dagensmedia.se/nyheter/pr/article2458313.ece

  /../

  PRQ kan vara mail för Hemulen men åtminstone tidigare hyrde de ut servrar till, ibland, ljusskygga organisationer. Deras servrar stod i Bahnhofs serverhallar.

  Vi är dock helt säkra på att Flashback hostas av Bahnhof. En av oss har talat med en servicetekniker på Bahnhof om serverhallarna och han blev mer eller mindre snärjd till att försäga sig om Flashbacks servrar. Flashback har dessutom 30 servrar.

 13. Flashback är hostad hos Bahnhof AB på deras server som ligger i serverhotellet Pionen, vars adress är Renstiernas Gata27 och serverhotellet ligger i ett bergrum,som tidigare funkade som ett militärt skyddsrum, men som nu förtiden är en stor serverhall med massor av servrar uppställda

 14. Oops.Tack för informationen.Kanske inte så smart och skriva här…men absolut inte mig emot alls. Flashback förstör mer människor än vad dom själva förstår. Ondskan är otäck..man fryser i hela kroppen när man möter den på nära håll..och vad ska vi göra med dom stackars marionettdockorna som skriver på forumet som inte förstår själva vad dom håller på med. Att dom är piss värda i jan axelssons ögon och att dom själva har det yttersta ansvaret för vad vi låter få existera i vår värld. Nämligen Mord lidande lika illa som krig. Fast det i lagens mening inte är något brott.. åja heja Eliten som håller varann i hand..och oss andra marionettdockor som inte förstår bättre. Det är väl dags egentligen för längesen att vi alla visar eliten vad skåpet skall stå..frågan är törs vi det? Kan ge en tröst till er alla kan snowden som ensam person så borde väl vi andra tillsammans och fler vara starkare. Det är bara att börja agera och det kanske nog verkar svårt för oss flesta…eller? Vad i så fall ligger the problem?

  Spion:
  Flashback är hostad hos Bahnhof AB på deras server som ligger i serverhotellet Pionen, vars adress är Renstiernas Gata27 och serverhotellet ligger i ett bergrum,som tidigare funkade som ett militärt skyddsrum, men som nu förtiden är en stor serverhall med massor av servrar uppställda

 15. GMU: Oops.Tack för informationen.

  Ingen orsak!

  /../ frågan är törs vi det?

  Vi törs och vi har börjat! Det är bara till att hänga på!

  Det är bara att börja agera och det kanske nog verkar svårt för oss flesta…eller? Vad i så fall ligger the problem

  Det är svårt för det flesta därför de inte vet vilka kanaler de skall använda. Vi har under ett par år testat alla “kanaler” och upptäckt att det som slår hårdast mot dårarana på Flashback är att avslöja deras identiteter. Det räcker med några få för att få tyst på hundratals näthatare.
  Opinionsbildning är också mycket bra för att angripa problemet från andra hållet. Effektivast är att tala med våra folkvalda för att förmå dem att ändra på våra lagar så att man kan stänga forum mm som inte modererar bort kränkande tillmälen och annan brottslighet.

 16. Äntligen denna bonne jan som mycket riktigt har spice trådar som skadat mer en han fattar ,,,m,fan hela sidan är en våld porr älskande sida med massa fega människor som tycker tror
  vet bara att det finns dessa som letat länge, trådar av ondska folk som tagit livet av sig
  pga bräckligt mående. Nu kommer dessa inte kunna gömma sig längre skydd obefintligt varför?

  ja yttrandefriheten som Jan våldtagit trådar som dödat men Aktörer av tyngd som sörjt de sina. som inte har glömt finns inte en gruppering du och annons säljar dvärgen kan gömma sig bakom , alla vet att rätt ska bli rätt och nonchalansen gentemot trådar som dödat gör att jag säger att straffet ska stå till relation till brottet

  Min vrede att jag sett ung tjej ta sitt liv broder inte så data kunnig men bra på annat.

  detta är det scenario jag tror kommer eller kommer dom få betala summor stora varje dag till de som har förlorat systrar bröder. Tur att jag aldrig farit illa nu när det går att få tag i dessa inga anhöriga som förintats av skit lögn utan att trådar tas bort. men var aldrig inne oftare en att fatta att poliser idioter sjuka ensamma förlorare sitter.Japp! detta är vad som händer tror jag starkt . Du bonn kaninen jan axelsson sätt dig fundera lite på vad du gjort sen fattar du.
  aktörer av tung söker dig nu vet alla ditt samarbete med polis därinne helt ok göm dig bakom dom du. lycka till staten kommer inte ta bort sidan som vanligt kommer andra göra det.

  PS:ÖNSKAR INTE BLOD VÅLD MEN FÖRSTÅ TITTA VAD NI GJORT UNDER ÅREN .
  SÄGER INTE LYCKA TILL och detta är mitt scenario varken mer el mindre sen staten som låtit detta pågå djursex lik som skändas pågående langning och mm att medborgare dött blivit sjuka av förtal. ni kommer få förklara er .

 17. Men oj, ska du inte attackera svenska staten för att dom är ansvariga till att ha sålt alkohol till deras befolkning som sedan dött av alkoholförgiftning och/eller dödat andra människor i rattfylla? En DROG som påverkar dina gaba-receptorer? Eller du har inte tänkt på att attackera svenska staten för att dom säljer cigaretter? Nikoton som “kittlar” dina dopamin receptorer och är extremt extremt beroendeframkallande, mer så än vad mdma är? Ska inte regeringen stå till svars för alla som dött av alkohol eller cigaretter?

  Aldrig sett en mer korkad artikel än denna.

 18. adam:
  Men oj, ska du inte attackera svenska staten för att dom är ansvariga till att ha sålt alkohol till deras befolkning som sedan dött av alkoholförgiftning och/eller dödat andra människor i rattfylla? En DROG som påverkar dina gaba-receptorer? Eller du har inte tänkt på att attackera svenska staten för att dom säljer cigaretter? Nikoton som ”kittlar” dina dopamin receptorer och är extremt extremt beroendeframkallande, mer så än vad mdma är? Ska inte regeringen stå till svars för alla som dött av alkohol eller cigaretter?

  Aldrig sett en mer korkad artikel än denna.

  Självklart är jag emot både alkohol och cigaretter men där har vi inte mycket att göra pga att det är lagligt. Jag själv dricker varken alkohol eller röker.
  Andra droger är inte lagliga eller så försöker man undkomma lagen genom att ändra lite på sammansättningen. Det pågår dock en utredning som skall sluta med en lagändring där likartade droger förbjuds och inte drogens formel.

  Dessutom skulle det se konstigt ut om en artikel skall handla om ungdomar som dött av narkotika och så skriver jag bara om alkohol och cigg.

  DET hade varit en korkad artikel!

 19. ———————–
  Bortaget!
  Reklam för farliga droger släpper jag aldrig fram!
  /REDAKTÖREN

 20. ———————–
  Bortaget!
  Reklam för farliga droger släpper jag aldrig fram!
  /REDAKTÖREN

 21. ———————–
  Bortaget!
  Reklam för farliga droger släpper jag aldrig fram!
  /REDAKTÖREN

 22. ———————–
  Bortaget!
  Reklam för farliga droger släpper jag aldrig fram!
  /REDAKTÖREN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.