droger säljs på Flashback

Flashback – Det säljs Spice som tagit livet av 14 ungdomar

Tove Janssons berättelse om Mumintrollen

Hemulen är en person i Tove Janssons berättelse om Mumintrollen ur folkslaget Hemuler. Hemuler i den berättelsen är lite speciella bla saknar de helt humor utom när man retat dem. I övrigt är de befattade med inskränkthet, paragrafrytteri och myndighetsutövning.

Hemulen i berättelsen är en botaniker med en samling av växter som han hela tiden ökar på med nya växter. Berättelsen om Mumintrollen med Hemulen är trots beskrivningen ovan mycket omtyckt av barn och faktiskt lärande och trevligt att ta del av.

Drogförsäljning på Flashback

Hemulen på Flashback är inte lika trevligt. Hemulen på Flashback är inte trevligt alls eller rättare sagt, Hemulen på Flashback är en farlig företeelse som inte har något i vårt samhälle att göra överhuvudtaget då deras verksamhet egentligen består i att sälja droger som de ser till att hela tiden befinna sig på gränsen till det tillåtna.

Det är väl känt att man bara kan ändra minimalistisk i en drogs sammansättning för att glida över till att inte vara olaglig. Det handlar alltså att leka med lagens bokstav för att få prångla ut substanser som kan ta livet av en människa.

De droger de säljer för dyra pengar är “Altamira”, “THJ-018”, “bk-2C-B” och “3,4-CTMP”. Vad de innehåller lämnar jag därhän, det räcker med en persons omdöme om ruset:

Satan vad potent den var. Blev så stekt att jag inte ens kan lämna en korrekt rec.

Alltså är det inget annat än narkotika som säljs helt öppet genom denna ljusskygga nätaffär. Jag tycker det är vedervärdigt att denna försäljning till våra ungdomar får fortgå. De som äger och driver affären måste vara personer som helt saknar omdöme och känsla för andra personers väl och ve på samma sätt som vilken smutsig knarklangare som helst.

14 ungdomar dog av drogerna från Hemulen

Vi läser dagligen numera att ungdomar dött eller skadats av drogen Spice. Frågan är hur mycket av det som kommer från Hemulen? Hur många av de ungdomar som avlidit har köpt från Hemulen? Frågan måste ställas, hur många liv har ägarna för Hemulen på sitt samvete?

Så här skriver polisen:

På Flashbacks drogsidor har Hemulen också sedan en längre tid abonnerat på så gott som allt reklamutrymme. Där finns aktuella annonser över Hemulens storsäljare, som för närvarande är rökmixarna Altamira och THJ-018.  /../

En del av den långa erfarenheten inom branschen som personerna bakom Hemulen påstår sig ha, innefattar kontakter med polisen i september 2012 med husrannsakan, anhållande och så småningom åtal för bland annat narkotikabrott som följd. Upprinnelsen till polisens intresse var att Hemulen. se under 2012 sålt den centralstimulerande droger 5-IT, som under våren varit direkt eller indirekt orsak till 14 unga människors död i Sverige. Ett av dödsfallen skedde i Härnösand, där en engagerad polis lyckades spåra att den avlidne köpt 5-IT från Hemulen.

 Källa: http://www.snpf.org/Tidningar/2014/SNPF_4-14.pdf

Alltså har Hemulen tagit livet av minst 14 ungdomar!
Vid ett tillslag mor Hemulen i Malmö 2012 beslagtogs en hel del produkter:

SKL-analyserna påvisade huvudsakligen oklassade substanser, men också 5.56 gram fenkamfamin, som är narkotikaklassat, och 19,5 gram metoxetamin som hade blivit narkotikaklassat tidigare under 2012. Bland det beslagtagna fanns också drygt 123 000 tabletter som innehöll substansen etizolam, ett läkemedel av typen bensodiazepiner som blev narkotikaklassade i Sverige först den 15 december 2012.

Åtal och rättegång

Rättegång i september 2014 I juni 2014 åtalades tre av personerna bakom Hemulen för narkotikabrott för innehav av de mindre mängder narkotika som anträffades den 18 september 2012. De åtalades också för brott mot lagen om handel med läkemedel genom innehav i syfte att olovligen sälja drygt 123 000 tabletter etizolam, som enligt Läkemedelsverket var att anse som läkemedel vid tidpunkten för brottet. Rättegång är planerad till september 2014

 

Aftonbladet har träffat Hemulens ägare

(läs gärna den långa artikeln i Aftonbladet)

Ägaren är en kille på 24 år. Han har uppdrag i 5 företag där hand driver 4 själv. Hemueln är ett av förtegen. Hans bolags samlade tillgångar är 600.000kr. Ägaren uppger själv att han tjänar 1,2 miljoner om året. Han började sin karriär med att själv vara missbrukare och enligt hans själv testar han drogerna han köper in. I min värld är han alltså fortfarande missbrukare.  Aftonbladet skriver:

Vi möter en ung välklädd man med blanka svarta skor, vit skjorta och finbyxor. Han ser mest ut som en konsult med datorväskan över axeln. Väskan är fullpackad med plastpåsar i olika storlekar, som innehåller färdigblandad spice.

Killens åsikt är att det skall vara fritt att droga sig, att det är upp till var och en att knarka ihjäl sig. Det är en åsikt många har men de glömmer de anhöriga som förlorat en son, en anhörig. För de personerna blev det ingen frihet, för dem blev det livslång sorg och en genuin ilska över de som säljer skiten. Hemulens ägare her fått brev från personer som förlorat anhöriga:

”Du har dödat min son”, eller ”du har dödat min bror”.

Hemulens ägare svarar Aftonbladet vad han säger om det:

Får de ut någonting av att ta ut sin ilska över mig får de gärna göra det. Behövs det en syndabock kan jag vara den.

Killen är fullständigt befriad från empati om andra människor! Han till och med orerar över breven han får från sörjande anhöriga!  Han anser att han gör allt rätt då dödsdrogerna säljs i bolagsform tydligen får de som dör av drogerna skylla sig själva. han säger själv, enligt Aftonblandet:

för en vanlig Svensson är jag djävulen själv, den som fördärvar ungdomen

Myndigheterna jobbar för att stoppad den “lagliga” droghandeln han sysslar med, bla skall ytterligare 24 blandningar klassas som narkotika. Hemulens ägare tror inte det går att stoppa för det kommer hela tiden nya droger. Men vad han inte tycks förstå är att man kan stifta en ny lag som förbjuder all form av handel med kemikalier som berusar. Risken är dock att någon som mist en anhörig tar lagen i egna händer och sänker killen för gott. Det är något vi är helt emot men är en risk killen måste ta med i beräkningarna för han kan inte räkna med att vara den enda som skiter i om folk dör.

Enligt Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning, CAN, används nätdroger huvudsakligen av en belastad grupp ungdomar som förstört sig på flera andra sätt. Det är alltså redan skadade personer som köper av Hemulen. Personer som inte är i stånd att sätta sig emot droganvänding utan kanske i stället beskriver detta som något bra och något alla bör använda. Det är exakt den bilden man får när man läser dessa trådar på Flashback. De som skriver på det forumet är alltså svårt belastade ungdomar som för länge sedan tappat omdömet. Detta läser våra skolungdomar och får för sig att det inte är så farligt med droger och ytterligare en drös ungdomar förlorar omdömet och några kanske sina liv.

Jan Axelsson är omdömeslös

Sådna diskussioner tillåter Jan Axelsson på sitt forum och ett sådant företag tillåter Flashback göra reklam på samma forum som besöks av tusentals ungdomar dygnet runt. Att tillåta en sådan annonsör som tagit livet av 14 personer är lika omdömeslöst som själva försäljningen. På Flashback skrivs om hur man handlar på Hemulen och hur drogerna verkar osv. Flashback är helt indragen i denna verksamhet och delskyldig till att drogerna finns på våra gator och därmed också skyldig till de ungdomar som omkommit på grund av dessa droger.

Föräldrar och anhöriga, det är i sista ändan Flashback som är skyldig till att era barn tar dessa droger och det är dem ni skall ställa till svars och ytterst ansvarig är Jan Axelsson på FMG AB.

Nästa steg är att dra fram ägarna till Hemulen i ljuset och gräva fram vem de har sin sajt hos och fråga om det är ok att det säljs narkotika inom deras webbutrymme.

Hemulen har gömt sig bakom anonyma servrar som Cloudflare. Det hjälper inte, vi hittar dem ändå. De ligger på en server här:

 • Prq – Pop Sth0 Stockholm
 • PRQ AB, Box 1206, SE-11479 Stockholm
 • http://www.prq.se
 • info@prq.se
 • abuse@prq.se
 • info@prq.se
 • Deras vilkor: http://www.prq.se/prq-av-se.txt
 • Prq ägs av Mikael Viborg som tog över företaget 2008 från Gottfrid Svartholm och Fredrik Neij.
 • Domänen Hemulen.se är registrerad genom Loopia
 • Företaget ligger i Malmö
 • Ägaren är 24 år
 • Ägare till Hemulen är idag ordinarie ledamot i fyra företag med koppling till Hemulens verksamhet.

 • Enligt polisen omsätter Hemulen flera miljoner i månaden på andras lidande och död.

x

Nu gäller det att strida för våra ungdomars framtid och överlevnad!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer