Flashback - Sanningen en bristvara

Flashback – Sanningen en bristvara

Hatforumet Flashback slår naturligtvis vakt om sig själv. Det skall ingen förneka och ingen kritiserar dem för det. Men när man gör det genom att ljuga och hitta på är det många som börjar undra hur det står till. I och för sig är det inte konstigt att de ljuger och hittar på för det är ju liksom signum för forumet. Man inte bara ljuger och hittar på man vill dessutom framstå som farliga rebeller som slåss mot och kontrollerar makten.

Står upp mot maktens våldsmaskin

Stå upp mot maktens våldsmaskin som rättsväsendet kallas hos de tuffa rebellerna är vad de vill framstå att göra. Efter att ha läst en hel del på Flashback måste vi tillstå att mycket till rebeller har vi inte sett till. Inte heller har vi sett något av att kontrollera makten. Flashbacks farlighet som bevisas genom att admin var jagad av SÄPO fallerar också det när det granskas närmare. Det var den lokala polisen som skulle slå till mot en klubb som misstog Herr admin för en farlig rebell på klubben. Nämnda man gick omkring som en Tupp med näbben i vädret av stolthet av att självaste SÄPO var ute efter honom. Men, lokalpolisen insåg sitt misstag och återgick till tidigare sysslor. Det var förmodligen den värsta katastrof som hänt Herr admin att bli förminskad från en farlig rebell till en okänd man, inte av SÄPO, utan av lokalpolisen som inte visste vem det var. Tänka er, inte ens den lokala polisen visste vem admin var. Inte mycket till rebell, eller hur?

I avsaknad att stå upp mot makten

Vad gör de på Flashback om de inte är rebelliska och står upp mot makten? Jo, de står upp mot folket i maktens tjänst. Alltså, de gör precis tvärt om, de hjälper makten att hålla buset i schack. Det är vad de tror, när de hänger ut och förtalar folk som några jävla pladderkärringar på jakt i kakfatet efter de finaste smulorna. Att stå upp mot makten som riktiga rebeller bidde det inte ens en fingertutt av. Det bidde bara en samling pladdrande kvinnliga och manliga kärringar som skvallrar runt på stan. Så ser det farliga rebelliska hatforumets riktiga kader ut när sanningen råkar komma ut, vilket är en bristvara på hatforumet. Kadern är alltså bara en samling pladdrande kärringar.

Sanningen en bristvara

Hur sanningsenliga är de på hatforumet? Undertecknad känner sig själv och vet allt om vad som gjorts och inte gjorts. Men det vet inte Herr admin på hatforumet men ändå pladdrar han på som en skvallerkärring om vad undertecknad gjort och inte gjort. Han är så hemsk i sitt byskvaller att han gör mig till något jag absolut inte vill vara, han gör mig till den sanna rebellen som står upp mot övermakten. Han gör mig till precis det han själv vill vara men inte förmår nå upp till. Men ni kan vara lugna, undertecknad betackar sig för att vara den rebell admin försöker tvinga på mig. Jag är en vanlig snubbe som bara vill vara ifred som irriterat slänger upp en liten nättidning för att jobbar för att få vara ifred. Men sanningen då? Tja, döm själva:

Flashback - Sanningen en bristvara

Teknikern skrev högtravande att databasen minsann inte stulits. Han deklarerade väldigt tydligt att Researchgruppen aldrig kommer att backa upp sitt påstående att de har Flashbacks databas. Strax efter backade andra hackare upp att Researchgruppen hade databasen genom att “hacka ut den från dem” och strax efter det hade vi den också. Inte mycket till sanning hos den där teknikern, eller hackandet av databasen “Era vero”!

12 tankar på “Flashback – Sanningen en bristvara

 1. Det är ddos atacker på flashback nu.
  Är det ni som är igång igen?

 2. Emil:
  Det är ddos atacker på flashback nu.
  Är det ni som är igång igen?

  Igen?
  Nej, vi ägnar eller ägnade oss inte åt olagligheter oavsett vad.

 3. Hej,
  jag undrar om den databas det talas om finns utlagd någonstans så man kan hjälpa till att granska vissa konton?

 4. Flashback förstör Sverige:
  Hej,
  jag undrar om den databas det talas om finns utlagd någonstans så man kan hjälpa till att granska vissa konton?

  Nej, den finns inte ute och den som fanns är inte komplett. Den är på 40.000 konton från start till November 2007. Inga användarnamn finns i listan, bara mejladresser. Det påstås också att mejladresserna är kopplade till personnummer. Det är inte sant! De nummer som ser ut som personnummer är något annat nummer.
  Det finns eller fanns en lista ute som var maskad, den går inte att använda. Vi har den korrekta listan men tyvärr så stannar den hos oss.

 5. Marcus:
  Ni är ju för sköna. Vad är det härnäst? Djävulsdyrkarna KISS och videovåld?

  Vad får dig att tro vi skulle skriva om eller bekämpa Djävulsdyrkarna KISS och videovåld?
  Har du sett att någon hängt ut och förtalat oss där? Det har de inte och följaktligen låter vi de vara ifred. Men Flashback har hängt ut och förtalat oss extrem illa innan vi hade denna nättidning. Vi tar oss rätten att freda oss mot uthängningar och förtal.

  Om du inte förstår det får jag fråga dig en sak:
  Om du blev överfallen ute på stan och misshandlad, skulle du bara stå där och ta emot stryk? Eller skulle du försvara dig? Du kanske skulle säga att “ja, jag fick stryk men jag tycker de har sin fulla rätt att ge folk stryk”. Det sista ställningstagandet är fullt logiskt om man försvarar uthängningar och förtal på Flashback.

  Vi står inte och tar emot stryk, vi försvarar oss och vi ger oss inte. De gav sig på fel familj den där gången år 2012 och det kan hända igen. När det händer igen kanske det är en familj som är farlig, som ger igen med våld stället i skrift som vi gör.

 6. Saknar den tiden när man kunde bara logga in på Flashback och beställa *******. Nu handlar allt om bara pengar för den jävla snikna Janne.

 7. mord:
  Saknar den tiden när man kunde bara logga in på Flashback och beställa *******. Nu handlar allt om bara pengar för den jävla snikna Janne.

  Håller med om att det numera handlar om pengar. Det brukar bli så när det inte finns några pengar. Dock tycker inte vi det är bra att man kunde beställa det du beskriver förr i tiden, om man nu kunde göra det.

 8. Vafan röker ni för skit?

  Påvisa hat i Kultur & Media / Litteratur. Visa var hatet finns..

  Visa på hat i varenda jävla avdelning eller sluta med skitsnacket.

  Den här bloggen är mer hatisk än 95% av FB..

 9. DMG:
  Vafan röker ni för skit?

  Påvisa hat i Kultur & Media / Litteratur. Visa var hatet finns..

  Visa på hat i varenda jävla avdelning eller sluta med skitsnacket.

  Den här bloggen är mer hatisk än 95% av FB..

  Behövs inte visas något. Det räcker med att man läser en liten stund på Flashback för att inse att det är hatets mecka i Sverige. Däremot kan du visa var vi hatar någon!
  Ingen av oss röker något alls.

 10. REDAKTIONEN: Behövs inte visas något. Det räcker med att man läser en liten stund på Flashback för att inse att det är hatets mecka i Sverige. Däremot kan du visa var vi hatar någon!
  Ingen av oss röker något alls.

  Nej, det är inte min uppgift att påvisa det. Det är er uppgift att påvisa att så inte är fallet, använder mig av eran argumentationsteknik: “Behövs inte visas något. Det räcker med att man läser en liten stund”

 11. DMG: Nej, det är inte min uppgift att påvisa det. Det är er uppgift att påvisa att så inte är fallet, använder mig av eran argumentationsteknik: “Behövs inte visas något. Det räcker med att man läser en liten stund”

  Nej, det är inte samma sak. Vårt svar var lite sarkastiskt för alla vet vad som pågår på Flashback. Eftersom vi inte näthatat någon person här så behöver vi inte läsa vår egen nättidning eftersom det är onödigt för vi vet ju vad vi själva skrivit och inte skrivit.

  Delvis vill vi ge dig rätt ändå för det näthatas inte i alla Flashbaks trådar. Men vi ser Flashback som en nätplattform och i den nätplattformen näthatas det ofattbart mycket.

  Med näthat mot person menar vi att man anger personens namn eller andra uppgifter som identifierar personen. Sedan förtalar man den personen. Det är näthat mot person eller olagligt näthat. Det finns lagligt näthat också men det är en annan sak.

  Man maskar ibland personuppgifterna på personer som omskrivs bara för att det inte skall vara olagligt näthat. Men det räcker inte, för om någon kan känna igen personuppgifterna så är det ändå olagligt. Ofta lägger man ut domar osv. Om namnet står i domen på den man skriver om kan det vara olagligt näthat också.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer