ifolkets.intre.se

Flashback – Det obegripliga folket

I inlägget på Flashback som vi kan se här ovan slår alias Mackan52 knut på sig själv genom ett obegripligt uttalande. För att göra en lång historia kort är det så att i den tråd han skriver i förtalas ett dussin personer ofta med familjer oerhört illa. Man kallar dem för psyksjuka, bluffmakare, bedragare, bedragarligan, bolagsplundrare, bedragarpolare, mytomanen, torktumlar-hjärna och mycket mer i ca 1300 inlägg. Söker man på dessa ord plus Flashback får man mer än tusen träffar. Alltså används dessa avskyvärda ord mot i stort sett en enda person mer än tusen gånger. Vi lånar meningen i inlägget i bilden här ovan: “Är det verkligen tillåtet att peka ut individer så här som ansvariga för det ena eller andra utan bevis? Är inte det förtal?”. Jo, det är förtal och i allra högsta grad olagligt.

Hur står det till på loftet

Med ovanstående som bakgrund länkar postaren i den tråd på Flashback detta ohyggliga förtal pågår till en hemsida där den förtalade försöker freda sig mot förtalet genom att namnge den värsta av postarna. Mackan52 frågar sig då:

Är det verkligen tillåtet att peka ut individer så här som ansvariga för det ena eller andra utan bevis? Är inte det förtal?

Men snälla Mackan52, om det är förtal att nämna sin baneman vid namn borde du förstå att det som pågår i tråden du hänger i är mångfalt värre än bara förtal, det är krossandet av hela familjer för resten av livet. Vad Mackan52 mer gör är att länka till en hemsida där ett av de anonyma användarna avslöjas vilket inte är tillåtet enligt Flashbacks regler. Han borde alltså bli avstängd för gott om de följer den gängse ordningen.

Mackan52 visar vad de är för folk på Flashback

Mackan52är inte ensam om kullerbyttalogik, det handlar om tusentals av de mest korkade vi har i vårt samhälle som hänger där och inte fattar att de förstör andras liv. Han fattar inte heller att han i princip avslöjar sin trådkompis identitet genom att posta en länk där Luffa:s riktiga namn återges. När moderatorerna läser detta kommer de förmodligen att agera. I stället för att fråga om man får skriva så frågar vi, får man vara så korkad?

Freda sig

Nu tror jag att krossandet av familjer bara kan pågå en tid, kanske några år, sedan kommer folk att vakna och börja använda den urtidsgamla oskrivna lagen att freda sig själva.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer