Flashback – Sjunker fort nu

Ja, Flashback – Sjunker fort nu! Vi skrev om detta för två månader sedan och redan då hade besökssiffrorna sjunkit rejält från ca plats 11.000 i Världen till 13.500. Innan det låg hatforumet flera år på plats 5.000. Nu har de sjunkit ner till plats under 15.000. Redan tidigare har inkomsterna för forumet sjunkit katastrofalt ner till omkring en miljon i förlust. Med dessa rejält sjunkande siffror kan det inte bli bättre. Donationerna kommer inte på långa vägar att väga upp minskningen och nu när de förmodligen måste betala skatt på donationerna kan det bara bli värre. Frågan är hur länge de härdar ut?

Flashback – Sjunker fort nu i Sverige också

Också i Sverige minskar hatforumet drastiskt. För ett par år sedan låg de på 20 plats i rankingen, för två månaders sedan låg de på plats 45 i Sverige och nu har de sjunkit ner till plats 68:

Näthat

Det innebär alltså att det finns 68 nätplatser som är mer besökta än hatforumet Flashback i Sverige och minskningen ser inte ut att mattas av. På forumet finns (friserade) siffror på hur många som är inne för stunden och läser. För bara några månader sedan låg den siffran på runt 60.000 varje kväll. Nu ligger den på runt 35.000 plus minus några tusen. Det ser alltså illa ut för Flashback men bra ut för alla som hängts ut.

Vi väntar på den underbara dagen

Det är inte bara vi utan det är många som önskar att lögnerna om oss försvinner från nätet så att de och vi kan börja leva ett normalt liv. En annan sak är att denna sida och SIG-gruppen skulle omedelbart läggas ner om vi bara kunde se minsta möjliga tecken på en nedläggning. Vi har annat att göra i livet än att sitta och traggla på en nätsida, leta efter anonyma, mejla ministrar, ringa runt till folk och mycket annat. Det skulle vara en befrielse att återgå till det vi alla gjorde innan. De flesta av de uthängda kan börja tänka tanken att de nu kanske kan få ett arbete.

Finns en annan väg att gå

Det finns en annan väg att gå än till undergång. Den vägen är empatins och omtankens väg som innebär att man tar bort alla personuppgifter och namn för privatpersoner. Vissa av de uthängda är så igenkänningsbara att enda rätta är att ta bort trådarna om dem. Vidare tillåter man inte någon att kasta ur sig en massa konstaterande om andra som inte är vederlagt. Folk som frias i rättegångar är inte längre skyldiga och skall följaktligen inte behandlas som om de vore fortsatt skyldiga.

Vidare..

Barn skall överhuvudtaget inte få finnas på Flashback. De som skriver ofördelaktigt om barn skall åka ut direkt. Kändisar kan man skriva om men inte om deras anhöriga om de inte är kändisar. Vissa trådar är rena stalking-trådar mot namngivna personer. Det förkommer sådana trådar i en oerhörd omfattning på Flashback. Det är svårt att ta till sig omfattningen på all jävelskap som förekommer i de mer än 70 miljoner inläggen. Sammantaget borde de ansvariga som upprättat plast för dårarna straffas för allt lidande som förekommit och förekommer på forumet. Under tiden straffas de som stjäl en godisbit hårt av samhället. Men, va’fan, allvarligt!!

På grund av tekniska problem har antal besökare i denna artikel fallit bort.
För att det skall stämma med nedanstående skall man lägga till 480.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer