Flashback – Kan se IP-nummer

Flashback har under en följd av år gjort stort nummer om att de inte kan se postarnas IP-nummer. Vi har hävdat att de kan se dessa IP-nummer. Det är egentligen ingen stor sak för oss eller inget intressant alls för de har lika lite nytta av dessa nummer som vi har förutom att de möjligtvis vill gola på konton som sysslar med pedofili, droger eller annat på fel sida om lagen.

De kan se IP-nummer

Oavsett hur ointressant det är med IP får vi framhärda att de faktiskt kan se IP. Moderatorer kan dock inte se IP om vi nu inte skall kalla tekniker “grottfisk” för moderator. I bilden här ovan ser vi att “grottfisk” faktiskt kan se IP-nummer. Ja, då var det vederlagt!

Är grottfisk en moderator

Frågan är om “grottfisk” verkligen är eller var en moderator för inte modererar och varnar/straffar en tekniker medlemmarna som postar på forumet? Låt oss se på några inlägg om det är sant:

 

Grottfisk arbetade som moderator åtminstone fram till mitten av 2014. Men om han var en moderator postade han extremt lite för att ha rollen som moderator.  Vi gissar att han har/hade ett annat konto som används när han är eller var moderator och med det kontot modererat som alla andra moderatorer. Men vid tre tillfällen när det skulle modereras glömde han att han var inloggad som tekniker “grottfisk”. Därför finns det tre inlägg där “grottfisk” modererar.

Moderator kan se IP

En tekniker behöver inte vara moderator för att förmedla IP till andra men “grottfisk” har modererat och då är eller var han en moderator och som moderator har han absolut kontakt med både andra moderatorer och Flashbacks ledning. Det innebär att även om moderatorer inte ser IP kan dessa nummer lätt förmedlas av “grottfisk” vare sig han är eller var en moderator. Forumet Flashback håller alltså inte IP så dolt för alla som det sägs.

22 tankar på “Flashback – Kan se IP-nummer

 1. Ni har ju själva spärrat ett antal IPnummer från statliga institutioner så
  ni kan förstås också se dessa. Som vanligt ingen större skillnad mellan er
  och dem.

  Eller, jo, den där “naiva” tron på sig själv som representant för det goda
  finns ju inte hos Flashback.

 2. Anonym:
  Ni har ju själva spärrat ett antal IPnummer från statliga institutioner så
  ni kan förstås också se dessa. Som vanligt ingen större skillnad mellan er
  och dem.

  Vad är det för ip du menar?
  Vi spärrar temporärt ip som försöker göra intrång eller som spampostar otrevligheter här.
  Myndigheters-ip har vi aldrig spärrat.
  Jo, vi kan se ip men bara de senaste och ip för de som kommenterar men vi använder det aldrig att söka på osv. IP är meningslöst om man inte är polis.

  Eller, jo, den där ”naiva” tron på sig själv som representant för det goda
  finns ju inte hos Flashback.

  Vi har inte utgett oss för att vara representant för det goda och vi jobbar inte mot näthat för att få gillapoäng.

 3. Anonym:
  Ni har ju själva spärrat ett antal IPnummer från statliga institutioner så
  ni kan förstås också se dessa. Som vanligt ingen större skillnad mellan er
  och dem.

  Eller, jo, den där ”naiva” tron på sig själv som representant för det goda
  finns ju inte hos Flashback.

  Vi pratar om Flashback som påstår att dom inte sparar IP. Jag bryr mig inte ett dugg om Intrese men däremot så bryr jag mig om varför Flashback ljuger?

 4. En rätt dolt forum friaordet, titta in där ibland. Finns intressanta inlägg som berör Flashback och dels Intrese.

  Jag ska sammanfatta Flashback i sin helhet och hur Jan Axelsson fungerar. Jag börjar med att den cyniska admin på Flashback är Jan Axelsson!

  När det går dåligt för Flashback börjar Jan ge sig på allt, alla är skyldiga, han är den som har rätt. Lyssnar vi på Jan gör han allt rätt, alla andra gör fel. Jan är den bästa, alla andra är de sämsta. Jan är den enda som förstår sig på vad yttrandefrihet är, alla andra vet inte vad det är och innebörden av ordet yttrandefrihet. Alla är emot Jan, men Jan är för allt. Jan vill att alla skall vara som han, men Jan vill inte vara som alla andra.

  2014 startar Jan Axelsson en tråd om att annonsblockerare skadar forumet Flashback. flashback.org/t2295210 det ser Jan på besökare vs antal annonsexponeringar.

  6 år har gått, Jan måste komma på något på kort tid, han ger sig på en grupp som kallar sig för allt möjligt, allt från SIG- gruppen till A12, IFI. flashback.org/t3048229
  Jan ska fortsätta häxjakten på gruppen, Jan tycker att hans forum behandlas orättvist och att det påverkar hans inkomst. Kom ihåg att det bara är Jan som får syssla med det, ingen annan. Han har patent på det.
  Jan ger en del två på sin häxjakt på en stackars man på som är 65+. Del 2 flashback.org/t3048510
  Jan måste vara så övertygande att han måste hjärntvätta ännu mer sina trogna fans. Men Jan måste komma med lite till, så han fortsätter med del 3 och till slut del 4 flashback.org/t3050036 men nu börjar en del tröttna på Jan, responsen är inte lika häftig som den var första gångerna. Jan beslutar att låsa trådarna.

  Efter en vecka snappas det upp och en podd släpps, jag ska ge länken till podden. Den börjar på 13:00. Lyssnar ni noga och tänker så säger man; “Flashbacks grundare bröt tystnaden” vem är grundaren om det inte är Jan?

  Jan vill inte erkänna vilket det tas upp på podden att annonsörer flyttar faktiskt från forum till större platser så som Facebook, Google och Twitter. Man når ut till en större målgrupp. Men enligt Jan är det fel, Flashback är störst och Flashback ska ha alla annonser. I slutet av podden säger en av poddaren att man har sträckt ut en hand till Jan och vill höra hans storyn med killarna. Det har gått snart 2 månader och Jan har inte hört av sig till dem. Varför? För att det kommer ifrågasätta Jan och Jan kommer bli utan svar på frågorna? Den som har rätt kommer fram och svarar på frågor! Om han är så oskyldig dvs. http://mediepodden.libsyn.com/podcast/avsnitt-86-regeringens-rdsla-fr-poddfrgan-och-vad-flashbackkriget-egentligen-avsljar

  Men nu går Jan sakta framåt, det han ville från början men lite hjärntvätt och hur hotad Flashback är fick igång hans killar. Stöd Flashback- Frivilligt bidrag istället för betalvägg! Men är inte Jan så snäll att han vill alla ska ha tillgång till Flashback? Han vill hellre ha bidrag istället för en vägg så andra inte kan läsa på Flashback.Tänk hur tragiskt det har varit med en betalvägg! Jag minns när Aftonbladet körde med betalvägg för mindre än 1 år sedan. Hade man adblocker på så var man tvungen att undanta Aftonbladet annars kunde man inte läsa nättidningen. Som jag och miljoner andra gick till alternativa tidningar. Aftonbladet klarade av det i 3 veckor, sen var det det gamla som det är idag. Du får läsa även med adblocker. Jan vet det, ingen skulle vara på ett ställe som kör med betalvägg, antingen abonnerar man eller så går man till alternativ. Då skulle ett vakuum uppstå, Flashback skulle tappa besökare och ett nytt forum hade ploppat upp. Om inte många skulle vända sig hit. Det är Jans rädsla!
  Ingen vet hur mycket pengar det har genererat i bidrag, ingen kan vara säker på heller om Jan kommer vara ärlig hur mycket han har fått in. Men om vi ser Jans nästa geniala drag så är han inne på premiumtjänster. Mot en betalning kan du kanske få en större avatar, du kan styla med den inför andra medlemmar. Visst är det häftigt!

  Vi ska titta på 3 av Sveriges största forum, Flashback, Sweclockers och Familjeliv, hur deras ekonomi ser ut. Flashback gjorde en förlust på nästan 300000 kronor med 2 anställda och eget kapital på nästan 4.000000 kronor.
  Sweclockers gjorde en större förlust på 500000 kronor med 21 anställda och en kapital på 15.000.000.
  Familjeliv gjorde en förlust på 1.100.000 kronor. Familjelivet är det forumet som gjort störst förlust, från 19 anställda gick dom ner till 1 anställd. Eget kapital är nästan 7.000000 kronor.

  Vad för slutsats kan vi dra av det här? Varför gråter eller pekar ingen av de 2 forumet ut någon som sabbar deras ekonomi? Är Jan Axelsson inte skyldig till förtal av dom personerna han pekat ut? Varför skulle det gå bättre för Flashback men inte för dom andra 2 forumen? Många medlemmar har tom påpekat att dom är trötta på se sexannonser som Flashback har. Vem vill se det om man nu läser Flashback på tåget eller bussen och en sexannons syns som andra medresenärer kan se? Ska man låta sexannonserna exponeras hur som helst bara för Jan ska få mer pengar?

  Flashback har två anställda och det är dom två ägarna, den ena är Jan Axelsson och den andra hans fru Angelica något i efternamn. Finns ingen 3:e anställd. Inte vad som finns på Skatteverket men i ett annat land kanske? Admin skrev för några veckor sen att han är den högst betalde på Flashback, admin har en lön på 39.000 kronor i månaden, det är admins egen utsago men jag kan inte hitta en 3:e avlönad på Flashback. Admin började prata om att han bodde i en 1:a som kostade 6.000 kronor och 39.000 kronor räckte för admin. Ingen som ens hade frågat det. Känner sig admin sig pressad? Måste han ta till ännu mer lögner?

  I början av min text skrev jag hur fel det är på allt men aldrig på Flashback. Flashback kan inte använda bland anant PayPal, då hade PayPal stängt av deras konto på en gång. Det finns många saker admin tar upp, alla hade stängt av Flashback. Nyligen kom en professor fram till att Flashback kanske skulle släppa en app mot betalning men admin var snabb där också. Google och Apple hade blockerat Flashback på en gång, det hade inte gått enligt admin. Men Jösses vad alla är emot Flashback, ska man inte börja rannsaka sig själv då kanske? Jan är besviken hur Flashback motarbetas av alla, ingen är på Jans sida. Att det finns så dumma regler förstår inte Jan Axelsson. Ingen ska sätta regler, bara Jan Axelsson ska sätta regler. Tittar vi på Jans forum har forumet nu 24 regler. Inte illa för ett forum som värnar om fria ordet.

  3 bra regler för ett forum som har 18 års gräns. Sen har vi den mycket diskuterade regeln

  0.06. Ska jag förklara lite för er. Tänk er ett land som styrs av en diktator, men har val som alla demokratiska länder. Alla får gå till val och rösta men det är alltid diktatorn som vinner fast majoriteten av landet är missnöjda och vet att diktatorn borde ha förlorat. Då ifrågasätter folket hur diktatorn kan vinna? du ifrågasätter mig, du döms till fängelse. Så är Flashback. Ett forum som värnar om fria ordet, som säger “yttrandefrihet på riktigt” förbjuder moderatoråtgärder. Dom som varit med om det, eller åtminstone kan läsa på Flashback vet att tillvägagångssättet ser ut så här; PM:a den berörda moderatorn, vänta minst i 24 timmar, får du inte svar ska du vända dig till admin. Får du inte svar du heller kan du först då skriva på forumet om ärendet. Då kanske en del av er nickar med huvudet och frågar, vad är problemet med det? Det är inte problem med det utan tysta ner orättvisa behandlingen. Om 10 får varningar som inte är befogade, hur många tror ni tar upp frågan ända till forumet? På så sätt kan Flashback utöva censur av dom medlemmarna dom inte gillar.

  En annan sak jag anmärkt på Flashback är besökarantalet, i 2 veckors tid har besökarantalet varit ovanligt högt. I skrivande stund är besökare 47.000 vilket inte stämmer. Jan försöker få bättre ranking på Alexa och säga så småningom att Flashback är populärare än någonsin och behövs just nu.

  Jag kanske har missat något viktigt att nämna men det kan jag göra en annan dag.

  Tänk hur döv man har blivit när man bara har hört admins version på Flashback. Han har sysslat med hjärntvätt när man läst här och det här inlägget. Ska ställa den här frågan till admin. Läser han här tror ni?

 5. Moderatorn Arne.Anka gör bort sig i det här inlägget flashback.org/sp68246088 (Ska man garantera anonymiteten så kan man inte anställa vem som helst för programmeringen.)

  Arne.Anka ställs mot väggen flashback.org/sp68246869 (Vad har anonymitet med programmerarna göra?)

  Arne.Anka svarar inte på frågan flashback.org/sp68247218 )Har man åtkomst för att progammera och ändra filer då kan man även plocka ut databasen, been there done that.)

  Personen fortsätter ifrågasätta Arne.Anka flashback.org/sp68252529 (Men databasen har inte med anonymitet att göra.)

  Är någon så dum att inte förstå hur viktig en databas är ur säkerhetssyn? Men Arne.Anka svarar inte på vad programmerare och anonymitet har med varandra att göra. Arne.Anka försade sig där, att dom sparar IP och dom som programmerar skulle kunna se IP adresserna. Att inte förstå det mste man vara dummare än dummast.

 6. LortJan: Vi pratar om Flashback som påstår att dom inte sparar IP. Jag bryr mig inte ett dugg om Intrese men däremot så bryr jag mig om varför Flashback ljuger?

  Håller med, man behöver inte hålla med oss för att inte tycka om Flashback och det de gör.

 7. LortJan:
  En rätt dolt forum friaordet, titta in där ibland. Finns intressanta inlägg som berör Flashback och dels Intrese.

  Jag ska sammanfatta Flashback i sin helhet och hur Jan Axelsson fungerar. Jag börjar med att den cyniska admin på Flashback är Jan Axelsson!

  När det går dåligt för Flashback börjar Jan ge sig på allt, alla är skyldiga, han är den som har rätt. Lyssnar vi på Jan gör han allt rätt, alla andra gör fel. Jan är den bästa, alla andra är de sämsta. Jan är den enda som förstår sig på vad yttrandefrihet är, alla andra vet inte vad det är och innebörden av ordet /../

  Fantastiskt bra inlägg!
  Du hittade också bevis för att admin och Jan Axelsson är samma person, så enkelt och bra du gjorde det:
  Flashback Media Group har två anställda och admin säger han har bäst betalt av de anställda. Då måste han vara en av de två. Eftersom en av dem är en kvinna måste admin vara mannen av de två. Mannen heter Jan Axelsson. Bra, då var det avklarat.

  Någon kanske reagerar på att vi skriver att admin är anställd på Flashback Media Group när han själv säger han är anställd på forumet Flashback. Forumet har inga anställda inte heller någon bokföring eller deklarerat några inkomster. Flashback International Inc har inte heller några inkomster eller deklarerar något sådant. Alltså är admin den bäst betalde anställde på Flashback Media Group som bara har en man anställd så admin måste alltså vara just den anställde.

  Om admin läser här måste besvarar med tveklöst ja. Han läser säkert inte ofta men han läser, det vet vi efter hans uttalanden.

  Tog direktlänkarna till Flashback, vill inte generera trafik dit. Kopiera de angivna länkarna och klistra in i webbläsaren så kommer man rätt.

 8. LortJan:
  Moderatorn Arne.Anka gör bort sig i det här inlägget https://www.flashback.org/sp68246088 (Ska man garantera anonymiteten så kan man inte anställa vem som helst för programmeringen.)

  Arne.Anka ställs mot väggen https://www.flashback.org/sp68246869 (Vad har anonymitet med programmerarna göra?)

  Arne.Anka svarar inte på frågan https://www.flashback.org/sp68247218 )Har man åtkomst för att progammera och ändra filer då kan man även plocka ut databasen, been there done that.)

  Personen fortsätter ifrågasätta Arne.Anka https://www.flashback.org/sp68252529 (Men databasen har inte med anonymitet att göra.)

  Är någon så dum att inteförstå hur viktig en databas är ur säkerhetssyn? Men Arne.Anka svarar inte på vad programmerare och anonymitet har med varandra att göra. Arne.Anka försade sig där, att dom sparar IP och dom som programmerarskulle kunna se IP adresserna. Att inte förstå det mste man vara dummare än dummast.

  Observant av dig!
  Vi läser faktiskt sällan på Flashback. De tips vi får in handlar ofta om vad som skrivits på forumet och då tittar vi förstås.

 9. Så det var därför Janne blev så desperat så att han ville ge sig på de grupper som ville motverka näthat, och påstod på falska grunder att grupperna IFI, A12, SIG-gruppen är hatgrupper. Han utmålar också A12 medlemmarna som kriminella näthatare och psykisk sjuka dårar och man påstod att en del A12 medlemmar ägnar sig åt flera konstiga böjelser, på grund av att flera företag som har hand om betaltjänster som Paypal, Klarna samt övriga företag som Apple, Google med flera drar tillbaka sina utsträckta händer från Flashback. Flera företag som tidigare annonserat inne på Flashback har flyttat till andra sociala forum som har mycket mer och bredare publik. Till viss del så har flera andra annonsörer slutat ge stöd på grund av att de fått reda på att det pågick en del skit inne på Flashback som inte är okej alls, men tyvärr så blir det en hel del seriösa helt oskyldiga trådar där man diskuterar teknik, historia, jakt, fiske, matlagning, politik, rymdfart och andra högintressanta ämnen som blir lidande på grund av att det hade dykt upp en del oseriösa trådar med personangrepp, uthängning, hat, trakasserier som man vägrar att radera och som tyvärr har sänkt ner Flashbacks rykte ännu mer. Till “LortJan” Du ska ha ett stort tack för att du levererade informationen via det inlägget du postat här och då vet vi nu att högste admin på Flashback är Janne själv och i Jannes lilla egna värld så är det bara han själv som har rätt medans andra har fel och är idioter i sina egna ögon.

 10. Sommarpizza:
  Så det var därför Janne blev så desperat så att han ville ge sig på de grupper som ville motverka näthat, och påstod på falska grunder att grupperna IFI, A12, SIG-gruppen är hatgrupper. Han utmålar också A12 medlemmarna som kriminella näthatare och psykisk sjuka dårar och man påstod att en del A12 medlemmar ägnar sig åt flera konstiga böjelser, på grund av att flera företag som har hand om betaltjänster som Paypal, Klarna samt övriga företag som Apple, Google med flera drar tillbaka sina utsträckta händer från Flashback. Flera företag som tidigare annonserat inne på Flashback har flyttat till andra sociala forum som har mycket mer och bredare publik. Till viss del så har flera andra annonsörer slutat ge stöd på grund av att de fått reda på att det pågick en del skit inne på Flashback som inte är okej alls, men tyvärr så blir det en hel del seriösa helt oskyldiga trådar där man diskuterar teknik, historia, jakt, fiske, matlagning, politik, rymdfart och andra högintressanta ämnen som blir lidande på grund av att det hade dykt upp en del oseriösa trådar med personangrepp, uthängning, hat, trakasserier som man vägrar att radera och som tyvärr har sänkt ner Flashbacks rykte ännu mer. Till ”LortJan” Du ska ha ett stort tack för att du levererade informationen via det inlägget du postat här och då vet vi nu att högste admin på Flashback är Janne själv och i Jannes lilla egna värld så är det bara han själv som har rätt medans andra har fel och är idioter i sina egna ögon.

  Ja, LortJans inlägg var verkligen bra!

 11. flashback.org/t481202 Hittade en tråd där man diskuterar inne på Flashback just ämnet om Flashback lämnar ut IP adresser eller ej. det har diskuterats där inne om Flashback lämnar ut IP adresser till myndigheter eller ej och det har i flera inlägg kommit lite olika bud om detta ämne några säger att man lämnar ut IP adresser till myndigheter medans andra svarar med att Flashback inte under några omständigheter lämnar ut IP adresser till olika myndigheter alls.

 12. Sommarpizza:
  flashback.org/t481202 Hittade en tråd där man diskuterar inne på Flashback just ämnet om Flashback lämnar ut IP adresser eller ej. det har diskuterats där inne om Flashback lämnar ut IP adresser till myndigheter eller ej och det har i flera inlägg kommit lite olika bud om detta ämne några säger att man lämnar ut IP adressertill myndigheter medans andra svarar med att Flashback inte under några omständigheter lämnar ut IP adresser till olika myndigheter alls.

  Det var en gammal tråd. Indirekt säger admin att medlemmarna inte har något att frukta om de inte säljer droger på forumet. Man kan tolka det som att de lämnar ut ip om de säljer droger. Men tråden är gammal.

 13. Efter det att Flashbackadmin hade låst samtliga 4 trådarna om A12 och IFI och SIG-gruppen så startade Flashbackadmin upp en ny tråd i början av juli månad där allt sammanfattas ,men flera medlemmar svarade med att man börjar tröttna på allt tjatande hit och dit om A12 och kompani, men sen var det ett fåtal som gillade den nya tråden som Flashbackadmin startade upp men tråden har inte bumpats lika mycket som de andra nu låsta trådarna, men Flashbackadmin ville gärna se att den nya tråden om A12, IFI,Sig-gruppen och kompani ständigt ska bumpas med mer skitsnack om K.K som är admin på IFI och A12 samt SIG-gruppen http://www.flashback,org/t3058213. Men Flashback skulle kunna få en ny ärlig chans att fortsätta sina aktiviteter om Flashbackadmin raderar bort inlägg inklusive ämnestrådar som strider mot svensk lag och då skulle de flesta företagen som drog sig ur sponsorsavtalet åter igen vara beredda på att sponsra forumet ekonomiskt och sen skulle IFI, A12 och SIG-gruppen avvecklas och inte behövas längre .

 14. Sommarpizza:
  Efter det att Flashbackadmin hade låst samtliga 4 trådarna om A12 och IFI och SIG-gruppen så startade Flashbackadmin upp en ny tråd i början av juli månad där allt sammanfattas ,men flera medlemmar svarade med att man börjar tröttna på allt tjatande hit och dit om A12 och kompani, men sen var det ett fåtal som gillade den nya tråden som Flashbackadmin startade upp men tråden har inte bumpats lika mycket som de andra nu låsta trådarna, men Flashbackadmin ville gärna se att den nya tråden om A12, IFI,Sig-gruppenoch kompani ständigt ska bumpas med mer skitsnack om K.K som är admin på IFI och A12 samt SIG-gruppen http://www.flashback,org/t3058213. Men Flashback skulle kunna få en ny ärlig chans att fortsätta sina aktiviteter om Flashbackadmin raderar bort inlägg inklusive ämnestrådar som strider mot svensk lag och då skulle de flesta företagen som drog sig ur sponsorsavtalet åter igen vara beredda på att sponsra forumet ekonomiskt och sen skulle IFI, A12 och SIG-gruppen avvecklas och inte behövas längre .

  Ja, om Flashback följde lagarna som de är skrivna och inte använder mumbo-jumbo bortförklaringar så skulle vi stänga ner direkt.

 15. Ingen kan tveka längre, Flashback kan verkligen se ip. Men admins knähundar på fb skulle aldrig medge det så länge admin säger motsatsen. De är så jävla blåsta!

 16. Anonym:
  Ingen kan tveka längre, Flashback kan verkligen se ip. Men admins knähundar på fb skulle aldrig medge det så länge admin säger motsatsen. De är så jävla blåsta!

  Ja, så är det!

 17. “Vad är det för ip du menar?
  Vi spärrar temporärt ip som försöker göra intrång eller som spampostar otrevligheter här.
  Myndigheters-ip har vi aldrig spärrat.”

  Kungliga biblioteket. I Stockholm. Och en hel del annat. Sedan länge.
  Vet ni verkligen inte vad ni gör eller är det hela tiden den ena handen och den andra
  handen osv ?

  Flashback stänger bara av folk, ibland för tid och evighet, men de hindrar åtminstone ingen
  från att läsa om sig själv. Till skillnad från er som vill förnedra extra mycket. Ni vet ju
  att okunnighet oftast inte är synonymt med styrka.

  Två onda parter i hård strid med/mot varandra. Hur skall det sluta ?

 18. Anonym:
  ”Vad är det för ip du menar?
  Vi spärrar temporärt ip som försöker göra intrång eller som spampostar otrevligheter här.
  Myndigheters-ip har vi aldrig spärrat.”

  Kungliga biblioteket. I Stockholm. Och en hel del annat. Sedan länge.
  Vet ni verkligen inte vad ni gör eller är det hela tiden den ena handen och den andra
  handen osv ?

  Vi har en elakartad kommentarspammare som ofta skickar sina kommentarer från en dator på ett bibliotek i Stockholm. Därför blockerar vi sedan ett år tillbaka det ip:et plus et par till. Till idag har 897 besök stoppats frånhonom.

  Flashback stänger bara av folk, ibland för tid och evighet, men de hindrar åtminstone ingen
  från att läsa om sig själv. Till skillnad från er som vill förnedra extra mycket. Ni vet ju
  att okunnighet oftast inte är synonymt med styrka.

  Det här förstår vi inte vad som avses. Vi hindrar aldrig någon att läsa om sig själv. Kan du peka på var vi “förnedrar extra mycket”?

  Två onda parter i hård strid med/mot varandra. Hur skall det sluta ?

  Vi känner inte till någon sådan “strid”, var pågår den?

 19. “Vi har en elakartad kommentarspammare som ofta skickar sina kommentarer från en dator på ett bibliotek i Stockholm. Därför blockerar vi sedan ett år tillbaka det ip:et plus et par till. Till idag har 897 besök stoppats frånhonom.”

  Alla allmänna bibliotek i Stockholms stad är avstängda för alltid verkar det som.
  Vilket bl a innebär att ni kan hänga ut människor i era s k presentationer som ni
  vill och den ni pekar ut har inte ens någon möjlighet att protestera. Flashback har
  andra metoder, inte nödvändigtvis bättre. Men det handlar alltså om 2 sekter som
  ofta enas mot samma motståndare.

 20. Anonym:
  ”Vi har en elakartad kommentarspammare som ofta skickar sina kommentarer från en dator på ett bibliotek i Stockholm. Därför blockerar vi sedan ett år tillbaka det ip:et plus et par till. Till idag har 897 besök stoppats frånhonom.”

  Alla allmänna bibliotek i Stockholms stad är avstängda för alltid verkar det som.
  Vilket bl a innebär att ni kan hänga ut människor i era s k presentationer som ni
  vill och den ni pekar ut har inte ens någon möjlighet att protestera. Flashback har
  andra metoder, inte nödvändigtvis bättre. Men det handlar alltså om 2 sekter som
  ofta enas mot samma motståndare.

  I detta fall vet vi exakt vem det är. Han är dessutom helt öppen med vem han är. Han har fått posta här i några år men förra året blev det för mycket med 70 kommentarer på några få timmar. Alla kommentarerna hade samma innehåll.

  Vad det gäller att hänga ut folk måste du visa var vi gör det innan du påstår det!

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer