Flashback – Drogförsäljning dödar ungdomar

“Jag saknar mamma, hon är i himlen”

Att det säljs droger genom Flashback är väl känt också att det förmodligen är Sveriges största försäljningssajt för droger och det sanktioneras från Flashbacks ledning. Bland annat deltar en av moderatorerna, BigFatCone genom videoinspelningar med beskrivningar hur man blandar droger osv. Det vi inte tidigare vetat är konsekvenserna av drogromantiken på Flashback.

Företag, Flashback och förödande konsekvenser

Flera företag har sålt och säljer fortfarande droger på Flashback, en del av dem säljer bara tillbehör. Det är till och med så att minst ett företag tillåtits göra reklam för sin verksamhet på Flashback, det företaget, Hemulen, står för minst 14 döda ungdomar, mer att läs om det här: Det säljs Spice som tagit livet av 14 ungdomar. Nu senast är det ett företag i Stockholm som ägs av två personer som är åtalade för att 8 personen mist sina liv under 2016 och 2017. Men det är inte hela sanningen för betydligt mer än de 8 personerna som åklagaren valt att använda i målet har avlidit. Under 2016 avled 74 personer av samma drog och under 2017 avled 101 personer. Det är alltså exakt samma drog som de 8 avlidit av som ingår i rättegången mot de två personerna. Mycket talar för att även de köpt från Stockholmsföretaget och mycket talar för att de köpt det via Flashback. Det innebär att bara denna drog med Flashbacks drogliberala inställning tagit 183 ungdomars liv. Man blir förfärad av antal döda ungdomar men då skall vi ändå veta att detta gäller bara en sorts drog, Fentanyl, som då inte klassats som olaglig. Frågan är hur många som egentligen dött genom att köpa droger via Flashback?

Är ni nöjda nu eller skall fler dö

Ni som styr Flashback forum, Jan Axelsson mfl är ni nöjda nu när yttrandefrihet på riktigt tagit 183 ungdomars liv, på riktigt? Förklara för denna pappa till en av barnen som avlidit varför det är så viktigt att hans son dött på riktigt av er yttrandefrihet. Eller du BigFatCone som medverkar till att romantisera droger genom att göra videofilmer om droger som medverkar till att ungdomar dör. Är du nöjd med yttrandefriheten som tar liv?

Flashback leder ungdomar rakt in i elände och död

Det råder ingen som helst tvekan till att Flashback är en marknadsplats för droger dessutom den största i Sverige. Man har försökt vilseleda våra myndigheter genom att säga att drogförsäljning inte är tillåten men man ser tydligt i inläggen att de gör affärer på Flashback och det är mestadels yngre personer. Vi har sett flera hundra domar i drogrelaterade rättegångar där de säger att de hittade sin “kran” på Flashback och att de gör upp affärer via PM. Räknar man samman alla inlägg och trådar här nedan blir det mer än 4.300.000 inlägg fördelat på mer än 155.000 delforum. Antal besökare som står här nedan är de som var inne när bilden togs kl: 01:30 på natten en Onsdag.

Ingen kan komma och säga att Flashbacks ägare och moderatorer inte är medskyldiga till människors död i överdoser eller farliga preparat så länge nedanstående delforum finns på Flashback och med den ofantliga mängd inlägg som finns där:

Läs mer:
Aftonbladet: Åtta har dött av drogen
Aftonbladet: En pappa som förlorade sin son
Aftonbladet: Fentanyl dödar lika många som heroin

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer