Flashback - Förtalets pris gör admin rik

Flashback – Förtalets pris gör admin rik

Admin på Flashback är en allsmäktig person. Han sätter själv reglerna och struntar i dem efter behag. Hans handlande regleras endast av inkomsterna. Allt annat är satt åt sidan!

Man kan med gott fog säga att admin använder förtal som en inkomstkälla, en mycket god sådan dessutom. Med det i åtanke förstår man varför Flashback är som det är. Allt är underordnat inkomsten! Admin startade till och med en “tråd” om att besökarna skulle stänga av reklamblockeringsvertygen så att de exponeras för den reklam som finns på forumet. Admin får nämligen oftast betalt efter antal visningar av reklamen. Eftersom 4-5 miljoner om året inte räcker så vill han alltså att blockeringen skall stängas av.

Orsaken att admin tillåter förtal och andra brottsliga gärningar på forumet är att han tjänar pengar på det. Så simpelt är bakgrunden till att mängder av folk fått sina liv förstörda. Alltså, era förstörda liv beror på att en person vill tjäna pengar!  I min värld låter det empatistört. Avsikten den fria ordets “rebell” hela tiden haft med sitt försvar för “yttrandefrihet på riktigt” är alltså en simpel förkapitalistiskt syn på att alla metoder är tillåtna för att tjäna pengar, ta livet av folk, är inget undantag.

Admin är alltså en simpel kapitalist som går över krossade människor för att lägga än mer pengar i sin kista.

Men det räcker inte med det, han använder gratis arbetskraft för att berika sig än mer. För att få gratis arbetskraft lockar han med känsla av makt och att stå över alla andra som smågudar. Tro det eller ej, men några går på det också och sällar sig till admins moderatorarmé. Det märkliga är att alla stöps i samma form och dessutom låter sig likt lallande idioter stöpas i den formen. De går gärna i admins ledband och hjälper honom gladeligen att dra in miljonerna. Själva får de en nyckfull chef som utan förklaring kan slänga ut vem som helst ur den trygga gemenskapen. Någon förklaring får de inte och förvåningen är ofta stor när de slängs ut. Den utslängda moderatorn fattar ingenting. Men det gör vi! Det är endast ekonomin som styr admins handlande. Om en moderator inte agerar inkomstbringande åker denne ut med huvudet före.

Det är synd om moderatorerna för det är inte bara admins nyckfullhet de lider under, de riskerar också att få betala det straff admin egentligen skal ta för allt förtal och annat kränkande som pågått, pågår och kommer att pågå. Vi bryr oss inte vem vi drar i örat bara någon får betala priset för allt jävelskap helt vanliga personer råkat ut för på den miljoninbringande förtalsmaskinen. Admin skiter fullständigt i om hans moderatorer får ta han straff, han tycks nämligen fullständigt sakna empati

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer