LEDAREN – I denna nättidning har ingen “hängts ut”

Jag läste någonstans där det påstås att vi hänger ut Flashback-användare. Det har vi inte gjort, tvärt om är vi väldigt noggranna med att inte hänga ut någon. Det pågår diskussioner i vår grupp hur vi skall göra med de vi har identiteterna till. Om vi kommer att hänga ut dem men hur och var får vi se när den dagen kommer. De som bett om ursäkt kommer dock aldrig någonsin att hängas ut.

Vi har också en hel del identiteter på användare som inte näthatat. Eftersom vi vill störa Flashback som förtalsforum kommer vi på något sätt att avslöja dessa också. Vi vill att man inte skall känna sig säker på det forumet. Men de kommer inte att avslöjas som näthatare, det blir bara en koppling mellan användare och verkligt namn, inget mer.

Vi kommer däremot och med all säkerhet att lämna över identifikationsfilerna till ordningsmakten framöver så att de kan hålla ögonen på näthatarna och lätt få tag i dem.

Till den eller de som säger att vi hänger ut folk på vår nättidning skulle vi vilja att de visar var det sker?! Vad det gäller karlvonlinne så är han inte uthängd, har inte varit det och kommer aldrig någonsin hängas ut, han har ju bett om ursäkt. Ändå är det någon som skriver på nätet jag vi hängt ut honom. Visa mig var han är uthängd!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer