HaroldPyott – Blev till sig i trasorna

HaroldPyott blev till sig i trasorna när vi skrev lite snällt om honom. Han blev så till sig att han påstår vi samarbetar med någon “Peter Stri**berg/Ka**th/Vad**bet”. Vi vet inte ens vem killen är och inte kommer vi heller ta reda på det. Än mindre är den killen med i vår grupp. Det är så de anonyma på Flashback reagerar när samvetet vet med sig att det de gör på nätet egentligen är riktigt jävla illa. Här är den tidigare artikeln och där kan man se att vi skriver väldigt snällt och omsorgsfullt om hans anonyma alias. Det är förvånansvärt hur hårt dessa anonyma reagerar på att vi nämner dem en aning fast vi inte ens lägger ut deras namn. Lägga ut namn, adresser och andra personuppgifter tillsammans med en massa skitsnack gör däremot den elake HaroldPyott, så hur tänker han? Att han är en hjälte? Nej, han är en samhällsfara! Skall allvarligt överväga att lägga ut hans identitet som svar på det han ljuger ihop om oss.

En samhällsfara

Personer som håller på att ständigt påminna om sedan länge glömda fall är en samhällsfara. Folk som drabbas av dem kan inte få arbete, hyra lägenhet och mycket annat. En person som inte kan få arbete kommer att ligga samhället till last.  Här har vi definitivt de anonyma dräggen på nätet att tacka för den kostnaden. Alltså tanklösa människor som gett sig själva rätten att lägga ut personuppgifter på ej anonyma. Det som i värsta fall kan hända är att de uthängda ger upp och börjar med brottslighet igen. Vi tror alldeles bestämt att en person som HaroldPyott kommer att säga “vad var det jag sade!” när det i själva verket var han själv tillsammans med Flashback som omöjliggjorde för den uthängde att leva ett vanligt liv. Den typen av människor är inget annat än en samhällsfara.

Hänga ut folk

Hänga ut folk betyder inte bara att lägga ut deras personuppgifter, det bryr sig inte många om. Utan det betyder att man tillsammans med personuppgifter förtalar samma person mycket illa. På Flashback vinns inga gränser för vad som skrivs och det tas inte heller bort trots att reglerna förbjuder sådant:

0.09. Falsk ryktesspridning
Att sprida påhittade uppgifter om personer, företag eller organisationer med uppsåt att utsätta dessa för andras missaktning, eller att avsiktligen sprida förvrängd eller påhittad information med uppsåt att vilseleda, är förbjudet.

Vi hänger aldrig ut någon men ibland kan det finnas stor känslomässig anledning att göra undantag från den principen. Speciellt när man ser hur galet en del av dem skriver om namngivna andra och sedan ser att de inte tål att man skriver om deras anonyma alias. Märkligt folk!

Ljuger för att bli poppis i trådar (Uppdaterat 2021-02-30)

Han blev så till sig i trasorna efter att vi skrivit om hans användare att han påstår en av oss “umgicks i pedofila kretsar”.

Alla som känner oss vet att vi motverkar pedofili. Vi har till och med gett namnet på en Flashbackanvändare till polisen som skriver att han sexuellt utnyttjat barn.

Han ljuger patetiskt om att folk är ute efter en av oss:
Om någon skulle vara “ute” efter oss skulle HaroldPyott inte känna till det. Vi känner inte till att någon “har en del gammalt” om oss eftersom vi aldrig sysslat med något som skapar sådant gammalt agg.

Han ljuger också om att vi fått hotbrev! Om vi fått det hur kan HaroldPyott känna till det? Letar han i vår soptunna?

Vi får hotbrev, det dimper ner i brevlådan i stort sett varje dag. De känns lätt igen och hamnar i soporna direkt. Vi läser inte dem för de är alla lika tråkiga och fantasilösa. Men vad för hotbrev vi får kan inte HaroldPyott veta när vi själva inte vet det. Om han råkar vara hos oss efter att vi slängt just det brevet i soptunnan, att han rotat bland soporna och hittat just det brevet kan han veta. Hur sannolikt är det?
Sanningen är att HaroldPyott inte växt upp ännu och beter sig och hittar på fantasier som ett litet barn storväxt som han är.

5 tankar på “HaroldPyott – Blev till sig i trasorna

 1. HaroldPyott och några andra skriver om er igen!
  Blir ni inte vansinniga av att de skriver så hemskt?

 2. En orolig:
  HaroldPyott och några andra skriver om er igen!
  Blir ni inte vansinniga av att de skriver så hemskt?

  Nej, vi tycker bara de är löjliga kufar!

 3. REDAKTIONEN: Nej, vi tycker bara de är löjliga kufar!

  Kan tillägga att de löjliga kufarna försöker komma åt en person genom att ge sig på hans dotter som inte varit med i detta sedan våren 2015. Det är så de fega krypen gör för de vet inte bättre. Men det biter inte på oss, vi tycker bara de är barnsliga små kryp som borde krypa tillbaka under den sten de kom från.

  Vi får ofta tipset att hänga ut dem och deras anhöriga tillsammans med förundersökningsprotokoll, domar och P7:or. Men vi tillhör inte skaran av fega kryp så vi gör inte så. De borde lära sig av det men något säger oss att de inte lär sig ett enda dugg när de inte ens vågar stå för vad de skriver på nätet.

  Rätt som det är dyker det upp någon som inte är så snälla och laglydiga som vi. Den personen kanske skapar en blogg anonymt och lägger ut de anonymas värsta skriverier tillsammans med deras identiteter, alla dokument det går att hitta om dem och sedan meddelar deras arbetsgivare. Ja, precis som de själva gladeligen och i stor omfattning gör på Flashback. Eftersom de själva fungerar på det viset borde de tåla att bli behandlade på samma sätt. Men just det ja, konsekvenstänkande är inte dräggens främsta egenskap.

 4. Det stora problemet här är att det inte finns någon bakomliggande reflektion kring lag- och rättsfilosofi. Folk tror att kritiskt tänkande är att att vara negativ, negativ till allt. Men det är inte så det fungerar. Det är lätt att tänka att en straffad ska pryglas, men vad får vi för samhälle då? Jag efterfrågar reflektion kring detta! Tänk om någon begått ett misstag. Tänk om HaroldPyott skulle begå ett misstag (vilket han gjort, bara det att det inte blivit offentligt ännu)…

  Varför har vi ett rättssystem för att göra upp med kriminalitet? Varför tror människor att de blir hjältar av att göra andra illa? Varför tror de att de förstår och vet vad någon förtjänar utan att satt sig ner och pratat med den det gäller? Och lyssnat.

  HaroldPyott är bara en av många som trots hög utbildning och fin tjänst vid ansedd institution agerar som en egenmäktig vettvilling. Han tror att han gör världen bättre… att han är den som avgör vad andra ska leva för liv. Få för straff.

 5. Dunderkuren:
  Det stora problemet här är att det inte finns någon bakomliggande reflektion kring lag- och rättsfilosofi. Folk tror att kritiskt tänkande är att att vara negativ, negativ till allt. Men det är inte så det fungerar. Det är lätt att tänka att en straffad ska pryglas, men vad får vi för samhälle då? Jag efterfrågar reflektion kring detta! Tänk om någon begått ett misstag. Tänk om HaroldPyott skulle begå ett misstag (vilket han gjort, bara det att det inte blivit offentligt ännu)…

  Varför har vi ett rättssystem för att göra upp med kriminalitet? Varför tror människor att de blir hjältar av att göra andra illa? Varför tror de att de förstår och vet vad någon förtjänar utan att satt sig ner och pratat med den det gäller? Och lyssnat.

  HaroldPyott är bara en av många som trots hög utbildning och fin tjänst vid ansedd institution agerar som en egenmäktig vettvilling. Han tror att han gör världen bättre… att han är den som avgör vad andra ska leva för liv. Få för straff.

  En mycket viktig punkt!

  Man kan spalta upp det så här:

  1. Vem har den exklusiva rätten att döma folk i Sverige?
  2. Vem har den exklusiva rätten att straffa folk?
  3. Har folk som straffats rätten att återgå till ett normalt liv?

  Svaren ser då ut så här;

  1. Det är staten som har den exklusiva rätten att döma folk och ingen annan!
  2. Det är staten som har den exklusiva rätten att straffa dömda och ingen annan!
  3. Straffade personer har en unik rätt att återgå i samhället efter straffets genomförande.

  Det HaroldPyott och flera andra gör på hatforumet Flashback är våldföra sig på statens exklusiva rätt att döma och straffa folk. Dessutom tar de sig den oönskade och förbjudna rätten att upprepade gånger upplysa internet om var straffade bor om de flyttat eller vad de heter om de bytt namn.

  Med andra ord, HaroldPyott och flera andra bryter mot lagen och borde dömas och straffas av staten!

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer