Flashback-SIG-gruppen

Flashback – Vad är på gång

Vi och några till har upptäckt att det börjat röra på sig i det Engelska Flashback-bolaget Flashback Enterprises Ltd. På bolagsposterna sitter båda i familjen Axelsson som också sitter i Flashback Media Group i Sverige. Forumet Flashback påstås dock drivas från företaget Flashback International Inc som har sin adress i USA. Vad vi erfar har det som håller på att hända inget med bolaget som har sin adress i USA att göra. Bolaget i USA, Flashback International Inc, verkar bara vara ett namn som inte är registrerat någonstans sedan det kastades ut ur Belize.

Forumet Flashback

Forumet Flashback fick sin nuvarande tappning först ungefär år 2000. Det är uppenbart när man läser turerna kring forumet att skaparen Jan Axelsson vill framstå som en samhälles rebell där han vill att samhället till och med ser honom som en farlig rebell. Men frågan är om Axelsson fyller den allt för stora kostymen:

Just den här önskan att vara en farlig rebell, att vara en “outlaw” (som Flashbacks interna moderatorforum heter) verkar ligga bakom en berättelse om att Flashback skulle ha varit övervakat av Rikskriminalpolisen och SÄPO. I själva verket var det så att Stockholm läns citypolis just då bedrev spaningsverksamhet på ett möte arrangerat av Frihetsfronten (en libertariansk extremistisk förening som sände radio utan tillstånd, gömde flyktingar och drev svartklubben Tritnaha, där man utan tillstånd sålde alkohol) när en person som liknar Jan Axelsson deltog på en av deras träffar. Av polisens spaningsrapport att döma så är det uppenbart att citypolisen inte vet vem Jan Axelsson är och han dras med av bara farten. Polisens spaning på honom avslutas dock när han kliver ur bilen och pratar i sin mobiltelefon och går iväg; polisen verkar då ha förstått att mannen inte var av intresse för deras spaningsuppdrag. När Axelsson basunerar ut att Flashback övervakas av SÄPO med hänvisning till citypolisens spaning på Frihetsfrontens möte blir det bara fånigt. Det är som om Axelsson satte ett värde i att framstå som en fara för samhället.
Källa: Provokation och förtal som affärsidé

Vår erfarenhet om Jan Axelssons farlighet, när vi talat med olika myndigheter om honom och forumet Flashback, ändrar inte den bilden. Samhället ser piratkopierade filmer som en fara för samhället och på den listan finns inte ens Herr Axelsson med.
Jan Axelsson påstår att någon annan än han är admin så vi går på den linjen och talar om admin när det handlar om forumet efter 2003 och om Jan Axelsson när det handlar om Flashback utanför forumet eller före 2003. Vi kommer dock i en senare artikel visa vem som verkligen är admin men själv säger Jan Axelsson så här om den saken:

Med den bakgrunden skulle jag ogärna gå ut som admin i forumet, eftersom detta skulle kunna användas emot mig vid ett eventuellt kommande åtal.
Källa: Provokation och förtal som affärsidé

När admin spänner ut bröstkorgen för att se farlig ut blir resultat 5 trådar om folk som tidigare varit dömda, några företagare, en handikappad person och dottern till den admin egentligen ville få bort från nätet. Kriminella drar sig inte för att använda familjefäders barn för att skrämma de vuxna till tystnad. Det är den metoden admin använder för att få stopp på denna nättidning. Dottern det talas om har inte varit med sedan April år 2015 så det är uppenbart att det handlar om “de kriminellas skrämselteknik”. Vi pekar inte ut admin som kriminell, han använder bara den taktiken. I början lyckades han dock skrämma de svaga som admin säger “gjort avbön” men vi backar inte, vi stödjer dem ändå för vi vet hur lätt det är att bli skrämd.
Genom att visa sin farlighet i att skapa dessa 5 trådar skapades det istället ett rejält fett CV och respekt för oss. Betydligt fler både läsare och sådana som kontaktat oss strömmade till. Intresset för vår grupp lyftets också upp till stor-media som ville skriva om det, vi sade dock nej.

Om Flashback Enterprises Ltd

Flashback Enterprises Ltd bildades 2003-04-04 av Leif Malmborg (dokumentet är hoptryckt):

Flashback-SIG-gruppen

Flashback-SIG-gruppen

 

Malmborgs engagemang i företaget verkar mest varit som målvakt. Lite senare utsågs Jan Axelsson till “director”. Ytterligare lite senare kom även den dåvarande sambon in som ägare (numera fru):

Flashback-SIG-gruppen

 

Det Engelska företaget drev sedan Flashback. De som står som ägare till det Engelska bolaget och det Svenska bolaget Flashback Media Group säger sig konstigt nog inte vara inblandade!?:

Flashback Media Group har nu juridiskt betraktat ingenting med Flashbacks konferensforum att göra, men forumet tar ändå vid där det tvingades bort i december 2002.
Källa: Provokation och förtal som affärsidé

Under perioden 2003 och framåt var Axelsson tillsammans med sin fru enda ägarna av Flashback Enterprises Ltd. Båda två hade titeln “director” och i det brittiska företagsregistret stod adressen: Box 92041, 12006 Stockholm. Samma adress hade då Flashback Media Group där Jan Axelsson är både ägare och VD. Att en person som är både ägare och direktör i ett företag juridiskt betraktat inte skulle ha något med företaget ifråga att göra som driver Flashback forum, är ett direkt löjeväckande påstående.

Om Flashback International Inc

Efter sju års drift via England flyttades huvudmannaskapet för Flashback Forum i januari 2010 till Flashback International Inc, med påstått säte i 1461 First Avenue, New York, NY 10075-2201, USA. Vid en närmare kontroll är “sätet” bara en brevlåda. De första åren var Flashback International Inc registrerat som företag i mörkerparadiset Belize. Men skatteverken i flera länder satte press på Belize att inte husera företag som inte kan redovisa vad de sysslar med och hur mycket pengar de drar in. Enligt Belize skickades det ut frågor till de olika företagen vad de sysslar med, hur mycket pengar som strömmar igenom företagen, hur många anställda de har och var de har sina respektive kontor. Efter genomgång av svaren slängdes de bluff-företag ut som inte kunde svara på frågorna tillfredsställande. Flashback International Inc var ett av de företag som avregistrerades och slängdes ut av Belize:

Det visade sig alltså att Flashback International Inc var ett bluff-företag vilket är lite lustigt eftersom admin ondgör sig i de 5 hat-trådarna över företagare som har bluff-företag fast det inte är bevisat när han själv hade och kanske fortfarande har bluff-företag som är bevisat. Folk som skickat brev till Flashback International Inc får breven returnerade tillbaka igen. Brevlådan är inte bara en brevlåda, det verkar inte finnas texten “Flashback International Inc” på den. Det måste vara så eftersom de som delar ut posten inte kan hitta adressen till just den brevlådan. Flashback forums påstådda ägare finns alltså inte. Ännu märkligare blir det att de 32 flashback-servrarna som bevisligen står hos Bahnhof inte heller ägs av ägaren Flashback International Inc:

postat av admin

Ursprungligen postat av tetrix
Det stämmer.
Servrarna står i Stockholm.

Fel. Flashback International Inc saknar fysisk egendom i Sverige.
Jag tror du blandar ihop Flashback International Inc med Flashback Media Group AB som fortfarande har verksamhet i Sverige.

admin

postat av admin
Det bolag som driver Flashback Forum saknar såväl personal och fysisk egendom i Sverige.
Källa: flashback.org/sp29550903

postat av admin
Flashback har mängder av servrar i Sverige. Men inte Flashback International Inc som är det bolaget som driver Flashback Forum.
Källa: flashback.org/sp29554105

Frågan vi ställer oss blir då: Vem äger servrarna? Vem äger programvaran? Vem äger innehållet i databasen?
Än märkligare blir det när admin säger att han är anställd men bolaget som driver forumet inte har någon personal.

postat av admin
Vad det gäller lönekostnader, så kan jag börja med mig själv. Jag är den som har forumets högsta lönekostnad.
Källa: flashback.org/sp68250002

Vår följdfråga blir då: Vem betalar admins lön? Är Flashback media Group som inte har något med Flashback forum att göra men som drar in alla forumets intäkter som betalar ut lönen till admin? Det kan inte vara Flashback Media Group som betalar admins lön för enligt deras deklaration finns inte den utgiftsposten med. Så, frågan kvarstår: Vem betalar admins lön?

Vad är på gång

Flashback forums domän “flashback.org” ägdes tidigare av Flashback International Inc:

Flashback-SIG-gruppen

 

Men nu ser det ut som om Flashback Enterprises Ltd äger domänen:

Flashback-SIG-gruppen

 

På forumet Flashback har man också gjort en ändring på vart man skall kontakta dem:

 

Tidigare såg det ut så här:

Frågan är, vad är det som händer?
Kan det vara så att pengarna istället för att gå till “Flashback Media Group” nu skall gå till “Flashback Enterprises Ltd”? Det är spekulationer men frågan är intressant. Flytta forumets ägare och ansvarige till ett företag i England som bevisligen ägs och styrs av Axelsson gör det naturligtvis enklare med att tala till medlemmarna på forumet. Kan det vara därför admin skapat två nya admin på forumet, dvs ägarna till Flashback Enterprise kanske skall träda in på forumet som sig själva. Å andra sidan är lagarna i England betydligt mer inskränkta vad det gäller förtal mm. Det var orsaken från början att man flyttade från England till USA (där de faktiskt inte tillåter anonymitet som här). Därför undrar vi om det finns en ekonomisk vinst av att dra in pengarna till England istället för till Sverige. Är det därför de vill flytta det ekonomiska ansvaret från Sverige till England? Kan det vara så?

Utöver detta var Jan Axelssons deklaration klar i December 2019. December är den månad utlandssvenskar med inkomst i Sverige får sina deklarationer klara. Bor Jan Axelsson tidvis i England och nu är på väg att flytta allt sitt dit? Så, frågan är: Vad är på gång?

31 tankar på “Flashback – Vad är på gång

 1. Just den här frågan kom upp igår på hatforumet Flashback, efter någon timme senare togs tråden bort helt. Admin tystade igen sanningen om Flashback. Det spelar ingen roll vad Jan Axelsson tar för metoder. Jan kan radera trådar om hatforumet, censurera men kan han tysta och censurera andra som aktivt jobbar på något bättre mot han? Vi har lokaliserat var Jan bor med sin Fru Angelina. Snaran dras åt Jan. Istället för att tysta ämnen på hatforumet borde Jan lägga ner kraft på vad han har att säga till de som kommer ifrågasätta. Då hjälper inte säga yttrandefrihet eller titta ner på backen. De som blivit utängda och förtalade kommer vilja ha svar från han. Förlåt, jag tänkte inte mig för kommer inte hjälpa Jan.

  Det här är inget hot, utan upprättelse för dom alla som blivit uthängda och förtalade. Allt har sitt pris, alla ska betala det priset.

 2. Jan ******* Axelsson:
  Just den här frågan kom upp igår på hatforumet Flashback, efter någon timme senare togs tråden bort helt. Admin tystade igen sanningen om Flashback. Det spelar ingen roll vad Jan Axelsson tar för metoder. Jan kan radera trådar om hatforumet, censurera men kan han tysta och censurera andra som aktivt jobbar på något bättre mot han? Vi har lokaliserat var Jan bor med sin Fru Angelina. Snaran dras åt Jan. Istället för att tysta ämnen på hatforumet borde Jan lägga ner kraft på vad han har att säga till de som kommer ifrågasätta. Då hjälper inte säga yttrandefrihet eller titta ner på backen. De som blivit utängda och förtalade kommer vilja ha svar från han. Förlåt, jag tänkte inte mig för kommer inte hjälpa Jan.

  Det här är inget hot, utan upprättelse för dom alla som blivit uthängda och förtalade. Allt har sitt pris, alla ska betala det priset.

  Konsekvenstänkande är nog det sista en flashbackare tänker på.

 3. Jan ******* Axelsson:
  Just den här frågan kom upp igår på hatforumet Flashback, efter någon timme senare togs tråden bort helt. Admin tystade igen sanningen om Flashback. Det spelar ingen roll vad Jan Axelsson tar för metoder. Jan kan radera trådar om hatforumet, censurera men kan han tysta och censurera andra som aktivt jobbar på något bättre mot han? Vi har lokaliserat var Jan bor med sin Fru Angelina. Snaran dras åt Jan. Istället för att tysta ämnen på hatforumet borde Jan lägga ner kraft på vad han har att säga till de som kommer ifrågasätta. Då hjälper inte säga yttrandefrihet eller titta ner på backen. De som blivit utängda och förtalade kommer vilja ha svar från han. Förlåt, jag tänkte inte mig för kommer inte hjälpa Jan.

  Det här är inget hot, utan upprättelse för dom alla som blivit uthängda och förtalade. Allt har sitt pris, alla ska betala det priset.

  Det har du rätt i för de som har hoppat på personer genom förtal och uthängningar får faktiskt stå för sitt kast och lägga upp korten på bordet och ta ett stort ansvar för detta, och att de personer som har blivit förtalad och uthängd kommer att få sin rättmätiga upprättelse till slut .

 4. Skatteplaneringen som varit rätt avancerad under årtiondet riskerar att blottas genom att Flashback/ägaren börjat få donationer, dels genom konto och nu också swish. Förövrigt ett utmärkt sätt att tvätta pengar och det har Skatteverket uppmärksammat, alla larmklockor har ringt.

  Något behöver ändras för att fortsatt undvika skatt och förvalta fonderna utan myndighetens insyn. Det är många miljoner det handlar om och dom vill nog inte ägaren visa för skattefogden eller lättlurade användare.

  Min teori, Axelsson har fått kalla fötter och söker desperat alternativ.

 5. juristen:
  Skatteplaneringen som varit rätt avancerad under årtiondet riskerar att blottas genom att Flashback/ägaren börjat få donationer, dels genom konto och nu också swish. Förövrigt ett utmärkt sätt att tvätta pengar och det har Skatteverket uppmärksammat, alla larmklockor har ringt.

  Något behöver ändras för att fortsatt undvika skatt och förvalta fonderna utan myndighetens insyn. Det är många miljoner det handlar om och dom vill nog inte ägaren visa för skattefogden eller lättlurade användare.

  Min teori, Axelsson har fått kalla fötter och söker desperat alternativ.

  Ja, ungefär så som vi gissar också.

 6. Hej.
  Er teori att Axelsson fått kalla fötter och söker desperat alternativ” är faktum och nästa handlingar från oss kommer att efter er granskning att göra så att “Axelssons hela kroppament lär frysa till is och skatteverket lär få det svettigt värre!

  Alla på Flashback brottsutsatta kan faktiskt ringa Malmberg med – vänlig begäran – att han som enda person att finna m ed insyn i Flashback stoppar närhatet mot dem, men att tusentals ringer tycker han nog inte är så bra förslag, eller vad tycker ni?
  Oavsett finns kontaktuppgifter i nästa inlägg.

  Lagen förbjuder att någon lånar ut sitt “namn, företag” etc så gör en “karta över alla namn i länkarna vi sänder till er efter det här inlägget och ett stort antal frågor är besvarade och Flashback era är all.

  mvh.

 7. Ni vet vem.:
  Hej.
  Er teori att Axelsson fått kalla fötter och söker desperat alternativ” är faktum och nästa handlingar från oss kommer att efter er granskning att göra så att “Axelssons hela kroppament lär frysa till is och skatteverket lär få det svettigt värre!

  Alla på Flashback brottsutsatta kan faktiskt ringa Malmberg med – vänlig begäran – att han som enda person att finna m ed insyn i Flashback stoppar närhatet mot dem, men att tusentals ringer tycker han nog inte är så bra förslag, eller vad tycker ni?
  Oavsett finns kontaktuppgifter i nästa inlägg.

  Lagen förbjuder att någon lånar ut sitt “namn, företag” etc så gör en “karta över alla namn i länkarna vi sänder till er efter det här inlägget och ett stort antal frågor är besvarade och Flashback era är all.

  mvh.

  Vad vi erfarit är Malmborg en person som hjälper till med att starta aktiebolag. Han används också av Bolagsverket för att likvidera företag (upplösa företag) som inte längre är i bruk eller gått i konkurs mm. Han används också av företag utan representant i Sverige för att vara mottagare av myndigheters utskickade dokument, kallas “Särskild delgivningsmottagare”. Med de uppdragen kommer han att kunna kopplas till stora mängder dokument utan att det är något fel.

  I övrigt ser vi inget mystiskt med honom förutom att han satt som ansvarig i en vecka för Flashback Enterprises i England. Hur lagarna ser ut där för sådant känner vi inte till.

  Vi ser fram emot de uppgifter vissa kommer att frysa till is av.

 8. Hej,

  jag vet var Jan Axelsson bor.
  Jag är osäker på om jag vill avslöja det, för jag vill inte att något tråkigt ska hända honom?

 9. Aztek:
  Hej,
  jag vet var Jan Axelsson bor.
  Jag är osäker på om jag vill avslöja det, för jag vill inte att något tråkigt ska hända honom?

  Om du tror något tråkigt skulle hända Jan Axelsson skall du absolut hålla adressen för dig själv. Tyvärr har vi ingen nytta av sådan information. Om vi visste det vad skulle vi kunna använda hans adress till? Vad jag kan se kan vi inte använda den till något alls.

  Man kan ju också fråga sig varför du överhuvudtaget postar uppgiften om att du har hans adress om du redan innan du postar är osäker på att du vill lämna ut adressen? Det låter som om du mer är intresserad av att få en reaktion från oss. Vi tror helt enkelt att du inte har hans adress utan det är mer frågan om att få en reaktion. Vi har några dussin sådana som ständigt postar liknande uppgifter, förtal och kränkningar som tas bort av en person så vi slipper se skiten. Denna slank igenom därför den inte innehåller något kränkande eller löjligt påstående.

  Vi är inte som Jan Axelsson och hans inavlade kretiner till medlemmar som lägger ut folks personuppgifter bara för att de kan eller för att bota sin egen psykiska ohälsa. Vi är friska, har empati och omsorg om andra även om de försöker förstöra livet för oss. Därför gör vi inte så som de inavlade men kan intyga att ibland frestar det på att slå tillbaka med samma mynt.

 10. Aztek:
  Hej,

  jag vet var Jan Axelsson bor.
  Jag är osäker på om jag vill avslöja det, för jag vill inte att något tråkigt ska hända honom?

  Om du verkligen vet var han bor, om du inte vill skriva det här kan du skriva det på ett annat forum, det forumets namn börjar på F och slutar på T. Söker du på Google kommer forumet upp, du behöver inte skriva hans namn öppet heller. Skriv bara att du vet var han bor så kommer du säkert få PM.

  Ingen vill skada Jan, den skadan Jan orsakar sig själv kan ingen annan ge honom mer än han själv gett sig.

 11. Hej Aztek.

  Du får inte tipsa någon, inte ens tipsa medier om sekretesskyddade personers bostadsadress!

  Gör du det blir du garanterat åtalad och dömd.

  Den person som anstiftar annan person att röja med sekretess skyddade personer, kommer också att obönhörligen bli åtalade och dömda.

  Jan Axelsson med familj skydd består dessutom av, både kvarskrivning och sekretesskydd (extra starkt skydd) och om du Aztek och eller anstiftare till att du gjort det
  har mycket hög straffpåföljd, för er båda.
  Mvh PB Juristerna.

 12. Hej Redaktionen.
  Personligen eller i uppsöknings verksamhet eller via Flashback leta efter en person med skyddad ID, är olagligt!

  Prejudikat finns inte men här är lite om hur lagen ser ut i denna fråga.
  * Skatteverkets vägledning för hantering av skyddade personuppgifter i svensk förvaltning
  https://skatteverket.se/foretagochorganisationer/myndigheter/informationsutbytemellanmyndigheter/folkbokforingsekretessmarkeradepersonuppgifter.4.18e1b10334ebe8bc80002541.html

  * Skyddade personuppgifter i PUL/GDPR
  * Sekretessmarkering, 22 kap, 1 § Offentlighets och
  sekretesslagen.
  * Lag om fingerade personuppgifter.
  * Ny identitet som inte har någon anknytning till tidigare liv du levt ansöks om hos Rikspolisen.
  * Kvarskrivning, 16 § Folkbokföringslagen
  Mvh igen!

 13. PB Juristerna:
  Hej Redaktionen.
  Personligen eller i uppsöknings verksamhet eller via Flashback leta efter en person med skyddad ID, är olagligt!

  Prejudikat finns inte men här är lite om hur lagen ser ut i denna fråga.
  * Skatteverkets vägledning för hantering av skyddade personuppgifter i svensk förvaltninghttps://skatteverket.se/foretagochorganisationer/myndigheter/informationsutbytemellanmyndigheter/folkbokforingsekretessmarkeradepersonuppgifter.4.18e1b10334ebe8bc80002541.html

  * Skyddade personuppgifter i PUL/GDPR
  * Sekretessmarkering, 22 kap, 1 § Offentlighetsochsekretesslagen.
  * Lag om fingerade personuppgifter.
  * Ny identitet som inte har någon anknytning till tidigareliv du levt ansöks om hos Rikspolisen.* Kvarskrivning, 16 § Folkbokföringslagen
  Mvh igen!

  TACK för klargörandet!
  Vi redigerade texten en aning.

  Detta innebär att vi inte tar emot uppgifter om var Jan Axelsson bor och vi avråder andra från att lämna sådan uppgifter.
  Vår syn i denna fråga borde skapa utrymme för eftertanke om vad som skrivs om oss på Flashback och att moderatorerna borde börja följa sina egna regler.

 14. REDAKTIONEN: TACK för klargörandet!
  Vi redigerade texten en aning.

  Detta innebär att vi inte tar emot uppgifter om var Jan Axelsson bor och vi avråder andra från att lämna sådan uppgifter.
  Vår syn i denna fråga borde skapa utrymme för eftertanke om vad som skrivs om oss på Flashback och att moderatorerna borde börja följa sina egna regler.

  Jag håller även med er om att man ska avråda alla från att lämna ut känsliga fullständiga personuppgifter som gäller andra personer och det är fullständiga personuppgifter som gäller förnamn-efternamn-födelsedata inklusive de 4 sista siffrorna samt uppgifter om hemadress,postadress,mobiltelefonnummer,hemtelefonnummer,E-majladress,bostadsadress,uppgifter om vilken arbetsplats eller skola som den personen befinner sig i vaje dag och uppgifter om vilka sjukdomar och handikapp som personer har och om den personen eventuellt har varit föremål för utredning hos sociala myndigheter eller hos polismyndigheter och åklagarmyndigheter som absolut inte får lämnas ut till andra personer oavsett om dessa uppgifter hängs ut öppet på forumsidor och bloggar samt om uppgifter bifogas via E-majl, med mera så räknas fullständiga personuppgifter som skyddad och skyddade uppgifter får inte spridas ut helt öppet eller via E-majl med mera för då gör man sig skyldig till brott mot PUL ,brott mot sekretesslagen,brott mot tystnadsplikt samt förtal/grovt förtal om man dessutom påstår saker om en person som inte stämmer med verkligheten och om man dessutom vräker ur sig hot mot personen gör man sig skyldig till olaga hot/grovt olaga hot alternativt övergrepp i rättsak om man hotar att hämnas mot någon som har anmält någon person.

 15. Avalon_2020: Till Aztek, Här inne finns det ett PM-system där du kan tipsa Redaktionen om var Jan Axelsson bor någonstans och detta gör du genom att klicka på kontakta oss längst upp här och via PM så är det ingen annan än redaktionen som är mottagarensom ser tipset det är bättre att man skickar såna tips via pm för man ska aldrig skylta med sån värdefull information helt öppet .För det kan vara värdefull info som både skattemyndigheter och rättsvårdande myndigheter kan behöva vid eventuella utredningar .

  En rättelse till Aztek Skicka aldrig tips till någon oavsett via PM eller mejl eller öppet via inlägg på forum och blogg och det rekommendationen som jag tipsade dej om tar jag tillbaka för den rekommendationen som jag tipsade dej om i mitt inlägg igår drar jag tillbaka och tipsa absolut inte någon oavsett om tipset sker via pm, mejl,öppet inlägg på forum eller blogg just om Jan Axelssons skyddade personuppgifter för nu idag avråder jag dej bestämt att tipsa om var Jan och hans familj bor någonstans för man kan bli anmäld och åtalad samt att man kan åka på att betala skadestånd om man tipsar obehöriga personer om Jan Axelssons riktiga hemadress och vi måste tänka på att det är viktigt att man kan garantera säkerhet för andra personer och deras anhöriga och att här inne tar vi mycket bestämt avstånd från såna olagligheter som sker på oseriösa forumsidor och bloggar på nätet där man på olaglig väg sprider ut personuppgifter både helt öppet inför publik och via pm och mejl för det som sker på oseriösa sidor på Flashback ,instagram,twitter ,youtube med flera med flera utgör olaglig verksamhet

 16. Spion: Jag håller även med er om att man ska avråda alla från att lämna ut känsliga fullständiga personuppgifter som gäller andra personer och det är fullständiga personuppgifter som gäller förnamn-efternamn-födelsedata inklusive de 4 sista siffrorna samt uppgifter om hemadress,postadress,mobiltelefonnummer,hemtelefonnummer,E-majladress,bostadsadress,uppgifter om vilken arbetsplats eller skola som den personen befinner sig i vaje dag och uppgifter om vilka sjukdomar och handikapp som personer har och om den personen eventuellt har varit föremål för utredning hos sociala myndigheter eller hos polismyndigheter och åklagarmyndigheter som absolut inte får lämnas ut till andra personer oavsett om dessa uppgifter hängs ut öppet på forumsidor och bloggar samt om uppgifter bifogas via E-majl,med mera så räknas fullständiga personuppgifter som skyddad och skyddade uppgifter får inte spridas ut helt öppet eller via E-majl med mera för då gör man sig skyldig till brott mot PUL ,brott mot sekretesslagen,brott mot tystnadsplikt samt förtal/grovt förtal om man dessutom påstår saker om en person som inte stämmer med verkligheten och om man dessutom vräker ur sig hot mot personen gör man sig skyldig till olaga hot/grovt olaga hot alternativt övergrepp i rättsak om man hotar att hämnas mot någon som har anmält någon person.

  Håller med, fullständigt!

 17. Flygtrött: Om du verkligen vet var han bor, om du inte vill skriva det här kan du skriva det på ett annat forum, det forumets namn börjar på F och slutar på T. Söker du på Google kommer forumet upp, du behöver inte skriva hans namn öppet heller. Skriv bara att du vet var han bor så kommer du säkert få PM.

  Ingen vill skada Jan, den skadan Jan orsakar sig själv kan ingen annan ge honom mer än han själv gett sig.

  Till flygtrött jag vill inte veta av att man outar ut uppgifter som är sekretessbelagd och åtkomstskyddad och hemligstämplad inne på andra sidor oavsett forumsidor eller bloggar och det är olagligt att via mejl och pm sprida ut information om jannes riktiga hemadress,telefonnummer,postadress med mera som är dessutom åtkomstskyddad och sekretessbelagd för även om Janne har gjort vissa övertramp så är det aldrig tillåtet att hämnas mot honom och hans familj med trakasserier,hot,uthängning,förtal med mera .

 18. Aztek:
  Hej,

  jag vet var Jan Axelsson bor.
  Jag är osäker på om jag vill avslöja det, för jag vill inte att något tråkigt ska hända honom?

  Ännu en gång herr Aztek så avråder jag nu idag dej mycket bestämt att publicera och avslöja uppgifter om var janne och hans familj bor någonstans för det ska absolut inte outas ut uppgifter som i detta fallet är sekretessbelagd,åtkomstskyddad och hemligstämplad alls och det tips som jag gav dej om drar jag tillbaka för det ska absolut inte tipsas såna känsliga uppgifter varken till pressen och andra medier och inte tipsas varken här inne på detta forum eller andra forum och bloggar oavsett via inlägg,pm,mejl,chatt samt via mobiltelefon inklusive sms-meddelande detta gäller även vanlig brev via posten Outning av uppgifter som är åtkomstskyddad och sekretessbelagd är förbjudet enligt lag

 19. PB Juristerna:
  Hej Redaktionen.
  Personligen eller i uppsöknings verksamhet eller via Flashback leta efter en person med skyddad ID, är olagligt!

  Prejudikat finns inte men här är lite om hur lagen ser ut i denna fråga.
  * Skatteverkets vägledning för hantering av skyddade personuppgifter i svensk förvaltninghttps://skatteverket.se/foretagochorganisationer/myndigheter/informationsutbytemellanmyndigheter/folkbokforingsekretessmarkeradepersonuppgifter.4.18e1b10334ebe8bc80002541.html

  * Skyddade personuppgifter i PUL/GDPR
  * Sekretessmarkering, 22 kap, 1 § Offentlighetsochsekretesslagen.
  * Lag om fingerade personuppgifter.
  * Ny identitet som inte har någon anknytning till tidigareliv du levt ansöks om hos Rikspolisen.* Kvarskrivning, 16 § Folkbokföringslagen
  Mvh igen!

  Till ProBonojuristerna.Om denn “Aztek” säger sig ha uppgifter hur har denne lyckats komma över såna uppgifter för normalt sett ska det inte finnas någon möjlighet för utomstående privatpersoner att komma över uppgifter som räknas som åtkomstskyddade samt sekretessbelagda uppgifter och känsliga uppgifter som enbart personal vid myndigheter som folkbokföringsmyndigheten,polisen,åklagarmyndigheten,skatteverket sjukvården får hantera och på förmiddag så informerade jag aztek om att jag omedelbart dra tillbaka mitt tips om att tipsa redaktionen via pm här inne och att jag samtidigt såg till att med bestämdaste avråda Aztek ifrån att använda sig av olika kanaler här inne på detta forum för att tipsa folk om var Jan Axelsson bor nånstans .För i min värld så ska det absolut inte finnas någon möjlighet för någon privatperson att begära ut åtkomstskyddade och sekretessbelagda samt hemligstämplade uppgifter som rör andra personer som har ansökt om hemlig adress och hemlig telefonnummer med mera på grund av vissa orsaker * Skyddade personuppgifter i PUL/GDPR
  * Sekretessmarkering, 22 kap, 1 § Offentlighets och
  sekretesslagen.
  * Lag om fingerade personuppgifter.
  * Ny identitet som inte har någon anknytning till tidigare liv du levt ansöks om hos Rikspolisen.
  * Kvarskrivning, 16 § Folkbokföringslagen….. just dessa lagar som styr hantering av känsliga uppgifter som är åtkomstskyddad och sekretessbelagd .

 20. REDAKTIONEN: Håller med, fullständigt!

  Till redaktionen när vi är inne på detta ämne så har jag ända sedan runt år 2000 (år tjugohundra) i 20 år varit mycket kritisk till att man i regeringen beslöt om att man skulle sluta med att ge ut telefonkataloger till alla medborgare i Sverige och att man istället beslöt om att lägga in telefonnummer och andra känsliga uppgifter på nätet för jag anser att det var mycket vansinnigt gjort att man istället skulle lägga upp känsliga uppgifter på data för hade inte några experter redan för 20 år sen år tjugohundra varnat för att det kan bli allvarliga konsekvenser när folks uppgifter oavsett om de är offentlig eller privata känsliga uppgifter läggs ut på nätet och att man samtidigt beslöt om att skippa utgivning av vanliga telefonkataloger med telefonnummer till privatpersoner,företag och myndigheter med mera och kontentan av regeringens så kallade stora reformen ser vi tyvärr inne på nätet i form av ökad nätbrott,ökat näthat,outning av folks personuppgifter stup i kvarten , hatpropaganda med mera samt uppvigling till brott och terror med mera .Och sen bör nog de myndigheter som hanterar alla uppgifter som är sekretesskyddade och åtkomstskyddade se till att skydda dessa så att inga obehöriga kan komma åt såna uppgifter i syfte att röja folks skyddade identiteter ,skyddade adresser,skyddade telefonnummer ,skyddade fingerade namn,med mera i och med att endast personer som jobbar inom myndigheter som polisen,åklagarmyndigheten,skattemyndigheten,sjukvården, får hantera såna uppgifter och att de har skyldighet och se till så att inga obehöriga personer kan komma åt dessa uppgifter för att använda dessa i olagliga sammanhang och att de som jobbar i dessa myndigheter vet de regler som innebär att åtkomstskyddade uppgifter och sekretessbelagda uppgifter och hemligstämplade samt tystnadsplikts-skyddade uppgifter absolut inte får lämnas ut till privatpersoner

 21. Nu överdriver ni rätt mycket utan känna till hur det ligger till. Aztek eller vem som helst har ingen skyldighet att ta reda på en person ifall den har skyddad identitet. Lagen som ni refererar till måste nog vara riktad till någon som jobbar på myndighet som har tillgång till adress till personer som har skyddad identitet. Säg mig hur Aztek skulle kunna bli åtalad, i rättegången så frågar åklagaren Aztek varför han har skrivit ut Jans adress, då skulle Aztek och hans advokat säga att aztek inte kände till det, ska åklaren då driva fram rättegången och säga att Aztek borde tagit reda på det? Det är Jan skyldighet att vara så försiktig han kan vara. Någon annan kan inte anklagas för det.

  Jan har själv valt det livet då får han bita i deta sura äpplet, jag vill inte att Jan ska leva på beskydd av mina skattepengar.

  Ni vet att golare (tjallare) lever ett farligt liv? För någon sag sen hängdes en golare ut på flashack,

  R***** Hasxan Abdoul ********-931*

  Denna post valdes att läggas till då jag blev kontaktad av en tillförlitlig källa, där det visades att ******, den yngre brodern av dem flera bröderna gått till Polisen och anmält andra Svenskar för att slippa betala pengar han är skyldig.

  Ravand har i Spanien sprungit till Polisen och lagt en anmälan på minst en Svensk och även Spanjoer,

  Varnar alla som ha affärer med dessa att göa att iakkta högsta fösiktighet.
  Oseiös veksamhet, öppna chatter på facebook, diskussioner om inköp av droger och utlåning av pengar på swish och av vem och vilka.
  Även denna broder “Nico” var med och lockade åt Polisen.
  Det är bekrfäftat och Spansk anmälan kommer bifogas i tråden.

  Nico = ***** Hasan ******

  Båda bröderna är skrivna hos familjen i *********.
  Adress: Bjö*******ägen 8*D
  711 33 *********

  Mer info inkommer.
  https://ibb.co/MkkP0

  Det finns många såna trådar på flashback, varför är Jans liv värt mer än Hassans liv? När det kommer till golare är det yttrandefrihet för alla har rätt att veta vem det är och vart han bor men när det gäller Jan Axelsson så är det annorlunda och vi alla måste vara försiktiga med vart han bor.

  Aztek, om du läser det här så har du inget att oroa dig för. Du begår inget brott, det går inte bevisa heller vem som skrivit hans adress.

  Skriv hans namn och adress på friaordet.org så slipper admin här ta ansvar för det om han är så rädd.
  ………………..
  Vi lägger inte ut personuppgifter i
  kommentarsfälten
  /REDAKTIONEN

 22. Avalon_2020: Till redaktionen när vi är inne på detta ämne så har jag ända sedan runt år 2000 (år tjugohundra) i 20 årvarit mycket kritisk till att man i regeringen beslöt om att man skulle sluta med att ge ut telefonkataloger till alla medborgare i Sverige och att man istället beslöt om att lägga in telefonnummer och andra känsliga uppgifter på nätet för jag anser att det var mycket vansinnigt gjort att man istället skulle lägga upp känsliga uppgifter på data för hade inte några experter redan för 20 år sen år tjugohundra varnat för att det kan bli allvarliga konsekvenser när folks uppgifter oavsett om de är offentlig eller privata känsliga uppgifter läggs ut på nätet och att man samtidigt beslöt om att skippa utgivning av vanliga telefonkataloger med telefonnummer till privatpersoner,företag och myndigheter med mera och kontentan av regeringens så kallade stora reformen ser vi tyvärr inne på nätet i form av ökad nätbrott,ökat näthat,outning av folks personuppgifter stup i kvarten , hatpropaganda med mera samt uppvigling till brott och terror med mera .Och sen bör nog de myndigheter som hanterar alla uppgifter som är sekretesskyddade och åtkomstskyddade se till att skydda dessa så att inga obehöriga kan komma åt såna uppgifter i syfte att röja folks skyddade identiteter ,skyddade adresser,skyddade telefonnummer ,skyddade fingerade namn,med mera i och med att endast personer som jobbar inom myndigheter som polisen,åklagarmyndigheten,skattemyndigheten,sjukvården, får hantera såna uppgifter och att de har skyldighet och se till så att inga obehöriga personer kan komma åt dessa uppgifter för attanvända dessa i olagliga sammanhang och att de som jobbar i dessa myndigheter vet de regler som innebär att åtkomstskyddade uppgifter och sekretessbelagda uppgifter och hemligstämplade samt tystnadsplikts-skyddade uppgifter absolut inte får lämnas ut till privatpersoner

  Vi håller med dig!
  Vill bara rätta till en sak:
  Det var inte så att man istället för telefonkataloger lade ut personuppgifterna på nätet. Vi fick en ny lag som går ut på att media skall få skydd mot att myndigheter inte skall kunna stoppa skriverier eller eftersöka medias källor. Dessutom skyddas källorna av samma lag vilket innebär att media inte får avslöja vilka som är deras källor. Det ingick också i denna lag att media fick skriva ut personuppgifter om de tycker det är nödvändigt för artiklar. De som vill vara dela av den lagen måste ansöka om ett utgivningsbevis. Denna nättidning har utgivningsbevis så vi får lägga ut personuppgifter, adresser, P7’or (liten sinnesundersökning) och mycket mer.
  Problemet uppstod när man i lagen inte specificerade vilka som kan erhålla utgivningsbevis. Som resultat av det ansökte och fick personuppgifts-nätplatser också utgivningsbevis som gjorde det fritt för dem att tillhandahålla folks personuppgifter till dem som vill ha det. Också Lexbase och andra har utgivningsbevis och kan således tillhandahålla domar mm åt dem som vill ha det. Kan säga att Flashback har inget utgivningsbevis och får av den anledningen inte lägga ut personuppgifter, domar och annat som kan identifiera folk. De kommer aldrig heller att få utgivningsbevis av den enkla anledningen att de då måste kontroller alla inlägg som görs vilket de varken hinner med eller vill.

  Det är alltså möjligheten att erhålla utgivningsbevis som gör att personuppgifter ligger på dessa sajter. Men nu pågår en utredning som skall vara klar efter sommaren nästa år. Utredningen skall bla titta på om man bara kan ge utgivningsbevis åt media som har ständigt upprepande redaktionellt material. Om det blir så kommer vi att bli av med flera av upplysningssajterna.

 23. Bananas:
  Nu överdriver ni rätt mycket utan känna till hur det ligger till. Aztek eller vem som helst har ingen skyldighet att ta reda på en person ifall den har skyddad identitet. Lagen som ni refererar till måste nog vara riktad till någon som jobbar på myndighet som har tillgång till adress till personer som har skyddad identitet. Säg mig hur Aztek skulle kunna bli åtalad, i rättegången så frågar åklagaren Aztek varför han har skrivit ut Jans adress, då skulle Aztek och hans advokat säga att aztek inte kände till det, ska åklaren då driva fram rättegången och säga att Aztek borde tagit reda på det? Det är Jan skyldighet att vara så försiktig han kan vara. Någon annan kan inte anklagas för det.

  Jan har själv valt det livet då får han bita i deta sura äpplet, jag vill inte att Jan ska leva på beskydd av mina skattepengar.

  Ni vet att golare (tjallare) lever ett farligt liv? För någon sag sen hängdes en golare ut på flashack,

  R***** Hasxan Abdoul ********-931*

  Denna post valdes att läggas till då jag blev kontaktad av en tillförlitlig källa, där det visades att ******, den yngre brodern av dem flera bröderna gått till Polisen och anmält andra Svenskar för att slippa betala pengar han är skyldig.

  Ravand har i Spanien sprungit till Polisen och lagt en anmälan på minst en Svensk och även Spanjoer,

  Varnar alla som ha affärer med dessa att göa att iakkta högsta fösiktighet.
  Oseiös veksamhet, öppna chatter på facebook, diskussioner om inköp av droger och utlåning av pengar på swish och av vem och vilka.
  Även denna broder “Nico” var med och lockade åt Polisen.
  Det är bekrfäftat och Spansk anmälan kommer bifogas i tråden.

  Nico = ***** Hasan ******

  Båda bröderna är skrivna hos familjen i *********.
  Adress: Bjö*******ägen 8*D
  711 33 *********

  Mer info inkommer.
  https://ibb.co/MkkP0

  Det finns många såna trådar på flashback, varför är Jans liv värt mer än Hassans liv? När det kommer till golare är det yttrandefrihet för alla har rätt att veta vem det är och vart han bor men när det gäller Jan Axelsson så är det annorlunda och vi alla måste vara försiktiga med vart han bor.

  Aztek, om du läser det här så har du inget att oroa dig för. Du begår inget brott, det går inte bevisa heller vem som skrivit hans adress.

  Skriv hans namn och adress på friaordet.orgså slipper admin här ta ansvar för det om han är så rädd.
  ………………..
  Vi lägger inte ut personuppgifter i
  kommentarsfälten
  /REDAKTIONEN

  Den som svarade först att det KAN vara åtalbart är med i en grupp jurister så vi får tro de har den kunskapen. Vi tolkade det inlägget som att det KAN vara åtalbart under vissa omständigheter. Det är alltså inte alltid åtalbart.

 24. REDAKTIONEN: Vi håller med dig!
  Vill bara rätta till en sak:
  Det var inte så att man istället för telefonkataloger lade ut personuppgifterna på nätet. Vi fick en ny lag som går ut på att media skall få skydd mot att myndigheter inte skall kunna stoppa skriverier eller eftersöka medias källor. Dessutom skyddas källorna av samma lag vilket innebär att media inte får avslöja vilka som är deras källor. Det ingick också i denna lag att media fick skriva ut personuppgifter om de tycker det är nödvändigt för artiklar. De som vill vara dela av den lagen måste ansöka om ett utgivningsbevis. Denna nättidning har utgivningsbevis så vi får lägga ut personuppgifter, adresser, P7’or (liten sinnesundersökning) och mycket mer.
  Problemet uppstod när man i lagen inte specificerade vilka som kan erhålla utgivningsbevis. Som resultat av det ansökte och fick personuppgifts-nätplatser också utgivningsbevis som gjorde det fritt för dem att tillhandahålla folks personuppgifter till dem som vill ha det. Också Lexbase och andra har utgivningsbevis och kan således tillhandahålla domar mm åt dem som vill ha det. Kan säga att Flashback har inget utgivningsbevis och får av den anledningen inte lägga ut personuppgifter, domar och annat som kan identifiera folk. De kommer aldrig heller att få utgivningsbevis av den enkla anledningen att de då måste kontroller alla inlägg som görs vilket de varken hinner med eller vill.

  Det är alltså möjligheten att erhålla utgivningsbevis som gör att personuppgifter ligger på dessa sajter. Men nu pågår en utredning som skall vara klar efter sommaren nästa år. Utredningen skall bla titta på om man bara kan ge utgivningsbevis åt media som har ständigt upprepande redaktionellt material. Om det blir så kommer vi att bli av med flera av upplysningssajterna.

  Då skulle det kunna innebära att oseriösa upplysningssajter som MrKoll,Hitta.se samt Lexbase,Kriminellt.se med flera med flera kommer att plockas bort från cyberrymden så fort utredningen blir klar till sommaren 2021 och att det klubbas igenom en ny lag troligtvis 1 juli 2021 som gör det lättare att plocka bort och totalförbjuda oseriösa upplysningssajter som sprider ut fullständiga personuppgifter gällande andra personer från cyberrymden .Vilket vi kommer att se som en mycket viktig seger,för det är just såna upplysningssajter som utnyttjas av kriminella personer där primärsyftet är att begå brott inklusive förfölja andra personer .

 25. Avalon_2020: Då skulle det kunna innebära att oseriösa upplysningssajter som MrKoll,Hitta.se med fleramed flera kommer att plockas bort från cyberrymdenså fort utredningen blir klar till sommaren 2021 och att det klubbas igenom en ny lag troligtvis 1 juli 2021 som gör det lättare att plocka bortoch totalförbjuda oseriösa upplysningssajter som sprider ut fullständiga personuppgifter gällande andra personer från cyberrymden .Vilket vi kommer att se som en viktigdelseger .

  Ja, det är möjligt det blir så men inte redan Juli 2021. Det måste vara ett val emellan efter som det handlar om en grundlag. Risken finns ju att dessa sajter flyttar utomlands om de inte få tillhandahålla dessa uppgifter.
  man kan redan idag radera sig från alla dessa tjänster utom från Mrkoll. De har ägare med samma vridna moral som Jan Axelsson.

 26. När man läser starttråden här inne så verkar det som att det hela har blivit en stor sörja precis som en fiskelina som har trasslat in sig när det gäller uppgifter om i vilket land som Flashback har sitt huvudkontor i? och i vilket land som forumet finns registrerad i? och i vilket land som forumet har hyrt serverplats i ? och om den Amerikanska adressen kan vara en så kallad brevlådeadress ? och om Admin har planer på att flytta all sin verksamhet till England under år 2020?

 27. Bananas:
  Nu överdriver ni rätt mycket utan känna till hur det ligger till. Aztek eller vem som helst har ingen skyldighet att ta reda på en person ifall den har skyddad identitet. Lagen som ni refererar till måste nog vara riktad till någon som jobbar på myndighet som har tillgång till adress till personer som har skyddad identitet. Säg mig hur Aztek skulle kunna bli åtalad, i rättegången så frågar åklagaren Aztek varför han har skrivit ut Jans adress, då skulle Aztek och hans advokat säga att aztek inte kände till det, ska åklaren då driva fram rättegången och säga att Aztek borde tagit reda på det? Det är Jan skyldighet att vara så försiktig han kan vara. Någon annan kan inte anklagas för det.

  Jan har själv valt det livet då får han bita i deta sura äpplet, jag vill inte att Jan ska leva på beskydd av mina skattepengar.

  Ni vet att golare (tjallare) lever ett farligt liv? För någon sag sen hängdes en golare ut på flashack,

  R***** Hasxan Abdoul ********-931*

  Denna post valdes att läggas till då jag blev kontaktad av en tillförlitlig källa, där det visades att ******, den yngre brodern av dem flera bröderna gått till Polisen och anmält andra Svenskar för att slippa betala pengar han är skyldig.

  Ravand har i Spanien sprungit till Polisen och lagt en anmälan på minst en Svensk och även Spanjoer,

  Varnar alla som ha affärer med dessa att göa att iakkta högsta fösiktighet.
  Oseiös veksamhet, öppna chatter på facebook, diskussioner om inköp av droger och utlåning av pengar på swish och av vem och vilka.
  Även denna broder “Nico” var med och lockade åt Polisen.
  Det är bekrfäftat och Spansk anmälan kommer bifogas i tråden.

  Nico = ***** Hasan ******

  Båda bröderna är skrivna hos familjen i *********.
  Adress: Bjö*******ägen 8*D
  711 33 *********

  Mer info inkommer.
  https://ibb.co/MkkP0

  Det finns många såna trådar på flashback, varför är Jans liv värt mer än Hassans liv? När det kommer till golare är det yttrandefrihet för alla har rätt att veta vem det är och vart han bor men när det gäller Jan Axelsson så är det annorlunda och vi alla måste vara försiktiga med vart han bor.

  Aztek, om du läser det här så har du inget att oroa dig för. Du begår inget brott, det går inte bevisa heller vem som skrivit hans adress.

  Skriv hans namn och adress på friaordet.orgså slipper admin här ta ansvar för det om han är så rädd.
  ………………..
  Vi lägger inte ut personuppgifter i
  kommentarsfälten
  /REDAKTIONEN

  Du censurerade inte Ravand, alltså kan man enkelt se att hans namn är Ravand Hasxan (Hassan?) Abdoul. En polisanmälan på den ansvariga utgivaren på den här sidan kanske vore lämpligt?

 28. Avalon_2020:
  När man läser starttråden här inne så verkar det som att det hela har blivit en stor sörja precis som en fiskelina som har trasslat in sig när det gäller uppgifter om i vilket land som Flashback har sitt huvudkontor i? och i vilket land som forumet finns registrerad i? och i vilket land som forumet har hyrt serverplats i ? och om den Amerikanska adressen kan vara en så kallad brevlådeadress ? och om Admin har planer på att flytta all sin verksamhet till England under år 2020?

  Så här ligger det till:
  Flashback forum ligger i Sverige och servrarna finns i Sverige. Det finns tecken på att en av servrarna står i Holland. Det är Jan Axelsson genom Flashback Meida Group som styr över forumet.

  Jan Axelsson vill inte att myndigheterna skall veta att det är han som styr över forumet för då måste han betala gigantiskt stort vite (= ungefär som böter). Därför lät han strandet av forumet övergå till Flashback International Inc. Det företaget ligger också på kontaktsidan att kontakta om man vill diskutera forumet.

  Nu senaste året har jan Axelsson lagt till det Engelska bolaget Flashback Enterprise Ltd som företag att kontakta om forumet skall diskuteras. I papperen till företaget Flashback Enterprise Ltd står det att det ägs av familjen Jan Axelsson.

  …………………………………………………..
  Får påminna om att i denna nättidning är det strängt förbjudet att kränka någon oavsett vem det är!! Inte ens de på Flashback får förtalas även om de själva förtalar oss. Sådant släpps inte fram! Vi är inte som Flashback!

 29. Rapporteraren: Du censurerade inte Ravand, alltså kan man enkelt se att hans namn är ****** Hasxan ******. En polisanmälan på den ansvariga utgivaren på den här sidan kanske vore lämpligt?

  Polisanmäl du, det är OK!

 30. Anonym:
  Eh, adressen i fältet längst ned ser ut som vanligt dvs NY… Har jag missat nått?

  https://archive.vn/kluQY
  Hittade till slut en försvunnen tråd som ställer frågan. Användaren avstängd.

  Gå in på kontaktsidan och titta:
  flashback.org/kontakt

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer