Stalking

Yttrandefrihetens vägledare

Vissa tror sig driva yttrandefriheten framåt. Det de gör för att driva yttrandefriheten framåt är att hetsa mot folkgrupper, förtala människor, ställa diagnoser på folk de aldrig träffat som alltid slutar på värsta sätt, låta pedofiler diskutera hur de bäst kan skaffa barn att sexuellt våldföra sig på till helgnöjet, diskutera förbjudna droger som om det inte är förbjudet, måla bilder på döda barn och tävla om vilken som är “roligast”, åka runt och fota folk med Downs syndrom och tävla i vilken bild som ser dummast ut, hitta på brott folk skall ha begått och mycket mer.

Så går det

Så eländigt går det när olämpliga personer tar sig rätten att bestämma vad som är yttrandefrihet. Dessa är oftast slöddret på stan eller ledartyper som använder slöddret för sin sak. Sådana skall aldrig någonsin få peka med hela handen mot vad som är yttrandefrihet. Yttrandefriheten är för viktig för att idioter skall avgöra detta. Vår erfarenhet är att deras yttrandefrihet tar ifrån folk den verkliga yttrandefriheten. De drabbade tystnar, de vågar inte längre säga något offentligt, träffa folk eller gå på fester. Folk till och med börjar tveka till att deltaga i rättsprocesser med risken att utsättas för slöddrets “yttrandefrihet”. Det slöddret kallar för yttrandefrihet är inget annat än de drabbades ofrihet och många års lidande.

Skrämmer till tystnad

De som skriver sin skit på nätet skriver inte bara, de hör av sig till de drabbade för att skrämma dem till tystnad. För dem innebär yttrandefrihet friheten att genom hot, offentliga lögner och annat skit skrämma andra till till tystnad. Under de år vi jobbat med att påstå att de egentligen håller på med förtal och rena förföljelser av folk faller Jan Axelssons devis “Yttrandefrihet på riktigt” platt till marken.

Statsmakten gör inget alls

De som är satta att skydda folket mot faror är rena skämtet. De gör inget alls, de förstår inte vad som är skadligt så länge brottet inte är fysiskt. Eftersom ingen gör något alls mot eländet måste folk ta sig rätten att göra det själv.

Bakvänt

De som hänger ut och förtalar folk själva blir omnämnda skall det minsann polisanmälas “för så får man inte betet sig”. Det räcker faktiskt med att nämna deras alias för att få den märkliga effekten. De är livrädda små kräk som låter sig ledas av Jan Axelsson. Om Jan Axelsson ber dem att dränka sig skulle man hitta mängder av drunknade runt om i våra vattendrag, så jävla lättlurade är dräggen.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer