SIG-gruppen - Vem vill stoppa yttrandefriheten

Yttrandefriheten i Sverige har utsatts för en attack

->

Började med Twittermeddelande

Först kom detta..

The following days attacks against the Swedish goverment and media spreading false propaganda will be targetted.

..därefter slocknade flera nättidningar på grund av överbelastade servar då yttrandefrihetens dödgrävare skickat extremt mycket trafik dit. Först sent på Söndagskvällen kunde man komma in på Aftonbladet igen.

Mot yttrandefriheten

De som gör på detta sätt är emot yttrandefriheten och slår ett slag för diktatur med åsiktsmonopol. Ett samhälle som ser demokrati och yttrandefrihet som något positivt för utvecklingen där alla skall ha rätt att säga sin mening och vara med att bestämma över färdriktningen kan inte stilla stå och se på när detta händer. Samhället skall agera kraftfullt och slå knäna av idioterna. Bildligt talat.
Det är helt uteslutet att någon från ett annat land iscensatte attacken då de knappast är intresserade av Svensk media eller ens hört talas om media här. I Sverige finns det bara en liten grupp personer som är kapabla till detta där var och en av dessa har sitt eget unika sätt att framföra meddelanden.

Vi har utsatts för en hackerattack

Vår andra ägda webbsida fick påhälsning strax efter att vi postat ovanstående. I och för sig försöker minst 100 olika ip-nummer varje dygn ta sig in på våra webbsidor. Jag får 20-30 mail varje dygn från brandväggarna att någon försökt ändra lösenord och vi får minst 100 mail varje dygn på misslyckade inloggningsförsök. Det är vardagsmat att se alla dessa mail som vart och ett är ett tydligt utryck för att stoppa yttrandefriheten! Det som skiljer denna gång är dels antal hackerförsök, 11.138 ggr, och dels metoden som använts och som ändrats mellan nästan varje försök:

chlue

IP-numret är från Obenetwork AB. Metoden och lite annat avslöjar mycket om hackaren, bla är det reaktionen på den jag pekar ut här ovan väldigt avslöjande för den som försökt hacka denna gång. När man försöker hacka en webbsida är det lika mycket ett hack på yttrandefriheten.

Twitterkontot borta

https://twitter.com/_notJ är raderat. Det är inte känt vem som raderat det eller om det är kontohavaren själv.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer