Wildis – näthataren med stil

Nätahatar lite lugnare

Wildis drar inte på när hon näthatar, det finns alltså olika grader också i helvetet. Men det hon skriver är ofta definitivt näthat som faller in under grovt förtal. Hon har varit väldigt irriterande när hon bekräftar andras förtalande lögner som sanning dessutom är hon en av de fem som förtalat i flest inlägg.

Letade hus

Hon skrev på Flashback att hon letar hus tillsammans med sin fru. Hon och frun hittade till slut ett hus. Vi vet det för vi hittade det också, det kostade 2.4 miljoner. Var det detta hus Wildis och fru fick byta pannan direkt eller var det huset de sålde, jag minns inte riktigt? Hur som helst ligger det i ett pittoreskt villaområde uppe i Norrland. Tyvärr bor de inte längre kvar, de bor inte ens ihop längre. Frun har bytt namn och bor med en annan kvinna på ny adress.

Opererade huvudet

Vi får hoppas att operationen i huvudet 2012 gick väl. Vi är nämligen inte onda av oss då vi till och med kan känna empati för en näthatare. Kanske kunde Wildis fortsätta att sälja från USA importerade prylar på Tradera ett tag, som hon försökt med tidigare.

Begått brott

Det ligger henne i fatet att hon begick ett allvarligt brott genom att förfalska en namnunderskrift, speciellt allvarligt är det när hon varit nämndeman. Kan undra om vi skulle ta och skicka in hennes identitet med urklippet här nedan till ansvariga?
2013-01-15-1213

Som nämndeman begick hon också brott. Eller rättare sagt hittar hon förmodligen på för vi har inte hittat henne som nämndeman. Däremot har vi hittat en äldre man med samma efternamn som det bara finns två av i Umeå. Det är hans nämndemannapost Wildis skriver om som sig själv:

 

 

 

Den verkliga nämndemannen:

 

Wildis vet att hon förtalat och är skiträdd här. Det har hon också anledning till att vara för vi ger oss inte om det så skall ta flera år att ge igen:
2013-03-26-0844

Du kan ju tala med Helena, hon kanske förlåter dig!

Wildis lilla hemlighet

Jo, hon har en hemlighet som hon definitivt inte skall skämmas för, hon är Rom. Romer är ett stolt folk som levt utan land i århundraden. De har förföljts, förkastats och mördats. Ändock finns de kvar och bär sitt ursprung med stolthet. Detta borde Wildis känna till och därmed vara mer ödmjuk mot sin nästa och inte sitta framför datorn och simpelt näthata. Näthat är vidrigt!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer