incel ljugarsek

Vi söker en ny moderator på Flashback att samarbeta med

Var finns du moderator?

Eftersom “vår” tidigare moderator inte längre är moderator på Flashback söker vi en ny moderator att samarbeta med. Full diskretion lämnas! Det vi är intresserad av är att:

      • komma in på “Outlaw” för att läsa där
      • få ut mailadresser kopplade till användare
      • möjlighet att styra vad som skall maskas eller raderas

Naturligtvis kan vi förhandla om ersättningen för detta arbete. Det kan ge en liten extralön varje månad! Vi betalar för varje gång vi kan logga in och hur länge vi är inloggade. Betalningen hänger alltså samman med hur mycket pengar vi får in och hur stort behovet är att vara inloggad. Behovet att vara inloggad är enormt med tanke på hur mycket uthängningar där finns att maska.

Vår tidigare samarbetspartner var hjälpsam men lite orolig för att visa för mycket. Med en väl tilltagen ersättning kan vi ända på det. Kontakta bloggen med kontaktformuläret här uppe till vänster. Den tidigare moderatorn har inte upptäckts och kommer aldrig att upptäckas som den som släppte in oss bakom ridån på Flashback. Som exempel nämner jag först nu att moderatorn inte är moderator längre fast han slutade med det för ett bra tag sedan.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer