SIG-gruppen - Vem vill stoppa yttrandefriheten

SIG-gruppen – Vem vill stoppa yttrandefriheten

De som hänger ut och förtalar folk på Flashback härjar fritt i sin anonymitet. De lägger ut personuppgifter och förtalar dem med en massa påhitt. Inte sällan diagnostiseras deras offer med allehanda psykiska sjukdomar. De kallar det för yttrandefrihet. Men så fort man bara rycker det minsta i deras rockar för att freda sig mot dem börjar de skrika om att de är hotade, deras yttrandefrihet är i fara och mycket annat trams. Men vi skall visa här att de inte vet vad de snackar om!

Förtala folk räcker inte för vissa

När folk förtalas och kränkts på de värsta sätt man kan tänka räcker inte det för galningarna, nej de går flera steg längre än så. Känt är att en del av dem beställer prylar i den förtalades namn som denne skall betala. Ofta handlar det om småprylar men då och då handlar det om betydande belopp. Undertecknad fick exempelvis en faktura på 15.800 kr för en ny dator som någon beställt till sig. Banken, som detta gick igenom, anade dock att något var fel eftersom mottagaradress och betalarens adress skilde sig åt. Affären stoppades efter ett samtal från banken. Efter samtalet gjorde både banken och undertecknad en polisanmälan. Vi får ofta mejl om liknande situationer hos andra som hängts ut på Flashback. En av dem har fått omkring 2000 försändelser hem till sig som dräggen på nätet beställt i dennes namn. Vi själva har fått några dussin brev med pulver i och annat smått och gott som avsändarna själva betalat för att få jävlas med oss. Under ett års tid beställdes det pizzor nära en gång i veckan för över 500kr varje gång till oss. Dock var den inringda adressen fel så mina grannar hade lite arbete med att säga att de inte beställt något. Vid sista leveransen var undertecknad ute och såg pizzabudet komma. Talade med honom om det och han berättade att pizzabutiken förlorat tiotusentals kronor på detta. Pizzorna beställdes genom “Onlinepizza” och undertecknads gamla telefonnummer användes. Efter ett samtal med  “Onlinepizza” stoppades det och både de och undertecknad gjorde en polisanmälan. Ambulanser som kommer då och då för att någon fått ett “psykbryt” börjar bli vardag. Men detta räcker inte för dräggen!

Hot om våldsamt våld

Vår fastighet har blivit beskjutet med fem skott, visserligen med ett pumpgevär men det är skrämmande nog för de flesta. Vi hittade en dag en handgranat på trappan när vi kom hem. Det visade sig vara en attrapp men väldigt upprörande för de flesta. Den som lämnade attrappen är filmad av våra kameror och även det är polisanmält. Vi får rätt ofta hotbrev som alla polisanmäls. En udda grej är all sand någon bemödar sig med att släpa till oss och lägga i brevlådan. Det anmälde vi aldrig…

Försöker tysta oss med brott

Det mest destruktiva påhitten är ändå de som försöker att få oss åtalade för brott de själva gjort. Det mest märkliga vi varit med om är en person som vi faktiskt vet vem det är beställt droger i undertecknads namn. Syftet med drogbeställningarna var att det skulle fastna i Tullen och undertecknad skulle bli åtalad för narkotikabrott. Men nu är det så att vi har en anmälningshistorik hos polisen som tydligt visar att vi är hårt påpassade av dräggen. Första brevet med droger slank igenom Tullens vakande öga. På utsidan stod det “Flugsvamp 2” som avsändare. Vi fattade direkt misstankar och åkte raka vägen till polisen. Väl där visade det sig att bara en speciell polis får öppna sådana försändelser. Han sade efter han öppnat brevet att detta är mycket tunga droger som kan ha kostat minst 1.000kr att beställa till oss. Det gjordes naturligtvis en polisanmälan som lades till alla andra anmälningar vi gjort. Nästföljande 6 brev med droger fastnade i Tullen. Men Tullens åklagare förstod att det inte var undertecknad som beställt det. Det gjordes en polisanmälan för varje försändelse. Så här ser det ut när galningen försöker håna oss för att vi skall åka fast:

 

SIG-gruppen - Vem vill stoppa yttrandefriheten - Hatisk kommentar

Den som skickat detta avslutar med ett allvarligt hot. Det svärtade är adressen till bilden nedan:

 

SIG-gruppen - Vem vill stoppa yttrandefriheten - Falsk drogbeställning

 

Vi vet vem det är som beställt drogerna till oss men vi kan inte bevisa det. Dock har polisen namnet och en beskrivning över hur vi hittade honom. Vad polisen gör med de uppgifterna vet vi inte.

Detta är konsekvensen av att hänga ut och förtala folk på nätet

Att bli uthängd och förtalad är inte bara förkrossande för många, alla paket som skall skickas tillbaka och med hela kvällar sitta och förklara att det är någon som jävlas är en konsekvensen av yttrandefrihet på riktigt. Söka arbete efter arbete utan att få något är också sådan konsekvens. Vänner som försvinner, grannar som tittar snett och bankkonton som sägs upp är svettiga konsekvenser. En annan jobbig konsekvens av näthat, kanske den värsta konsekvensen av alla, är de som skall begrava sina anhöriga med all den sorg som hör till. De anhöriga orkade inte längre, de valde att avsluta sina liv. Det gemensamma för alla som blivit näthatade är att de blivit bestulna på sin yttrandefrihet. Admin på hatforumet Flashback kallar eländet för yttrandefrihet på riktigt och han tycker att medlemmarna skall hata mer.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer