Vem är MrsMagoo på Flashback

MrsMagoo – Vem är MrsMagoo på Flashback

Vem är MrsMagoo på Flashback, näthat, förtal, hänga ut
MrsMagoo, flashback.org/u483737,  är näthatets okrönte drottning. Hon är värst på i så gott som allt. Värsta lögnaren, värsta ordvrängaren, värsta på att gissa fel och värsta på att hänga ut folk. Jag tror kvinnan njuter av att hänga ut folk precis som den Kanadensiska undersökningen som visar att huvudparten av näthatarna har psykiska åkommor som kan sammanställas i det ovetenskapliga ordet: Psykopat! Om det gäller också MrsMagoo har jag ingen aning om.

Saken blir inte bättre av att hon är oerhört ful i munnen. Man mår dåligt av att läsa det hon skriver, jag vet för jag har läst flera tusen av hennes vidriga och märkligt formulerade meningar. Man mår illa av att se hur hon hänger ut folk, både skyldiga, oskyldiga och tom barn. Men hon nöjer sig inte med det, hon fortsätter länge efter värsta uppståndelsen att skriva illa om helt oskyldiga och helt vanliga människor som bara vill vara i fred.
Jag har talat med personer som drabbats av henne. Deras berättelser är inte vackra noveller kan jag säga! För djävligt grisigt kärring helt enkelt (om det nu är en kvinna)!

Hon skriver illa om påstådda brottslingar och deras påstådda brott. Men själv är hon med att planera intrång på annans mailkonton, verkar deltaga i intrång på dessa mailkonton och är med på att plocka ut alla privata mail för att sprida dem på nätet för var och en att läsa. Det är ett mycket allvarligt brott som begås i dessa handlingar så när hon kritiserar andra för att vara brottslingar skall man inte glömma att hon förmodligen tillhör den värsta kategorin av dem själv. För en person som blir utsatt för denna handling finns det ett annat djup än vad lagen kan döma för och det är den ofattbara tragiska känsla personen känner när alla mail läses av folk som inte är mottagare eller avsändare av mailen. Det är fullt förståeligt att folk kan ta sina liv pga denna händelse medan andra kanske själva vill hämnas när polisen inte kommer någon vart.  Att göra intrång på andras privata mailkonton och sprida mailen inför hela Världen måste vara något av det absolut värsta man kan göra mot en medmänniska. Det är verkligen ondskan personifierad! Jag som aldrig läst på dylika forum före slutet på 2012 fick en chock av vad jag såg och värst av dem alla var då, och är fortfarande, MrsMagoo. Hon verkar inte sky några medel alls pga fullständigt avsaknad av gränser. Detta kan inte bara få fortgå, någon måste sätta stopp för patrasket. Jag är oerhört skamsen och ledsen över min egen ras, människan, när jag ser detta. Det är en gåta hur någon kan bli så fruktansvärt störd att hon/han sitter och postar i stort sett dygnet runt med enda avsikten att skada andra, jag förstår det inte. Vad är det som driver dem??

Andra säger sig veta vem hon är, och det jag hört den personen säga, som sig själv, visar en väldigt bitter kvinna vars bitterhet hon förmodligen försöker dämpa med att jävlas med andra, kan det vara där förklaringen ligger i hennes verk? Någon annan förklaring har inte jag. Normalt folk sitter inte och postar förnedringar timma efter timma i en takt som kan göra vilken överpresterande kontorsanställd som helst grön av avund.

MrsMagoo är en av dem vi fått tillstånd av henne själv att hänga ut. Jag kan alltså lägga upp bilder på den folk gissar att hon är och hennes förmodade adress mm. Jag tror tom att det är lagligt då den, folk säger hon är, är en offentlig person. Om jag varit som hon hade allt om henne redan legat här helt öppet för alla att läsa. Men jag är inte som hon, jag är en helt vanlig person som bara ville vara ifred, det har du förstört MrsMagoo, du är inget annat än ett jävla svinaktigt patrask som skall få sota för vad du gjort och du har bjudit in oss till just det:

Jag tror att *******familjen inbillar sig att skrämma någon eller några.
Jag ser det så här. Bring it on bara med lagen i egna händer, och det ska bli mig ett nöje.
Är du införstådd med vad jag menar då tror du?
https://www.flashback.org/sp44847772

[Maskningen (*) har jag gjort för denna kvinna kan inte skriva något utan att kränka folk.]

Ja, MrsMagoo, jag är fullständigt införstådd med att vi får “ta” dig utan rättsväsendets hjälp. Du skriver det i ett inlägg på Flashback. Men, tyvärr, vi jobbar inte med olagliga metoder vilket du inte verkar främmande för. Vår polisman skulle inte tycka om att vi gick vid sidan om lagen. Men jag lovar att minnas din inbjudan, kan bli något till mina memoarer.

Du ska ge fan i att prata om mig om du inte har något underlag i detta brottsfallet det ska du göra klart för dig.  flashback.org/sp42553585

Trots sina tuffa uppsyn är näthatare oerhört känsliga för att bli omtalade själva. Här ovan är det MrsMagoo som tar till kraftord för att få stopp på skrivandet om henne själv. Kom då också ihåg att det är ett anonymt användarnamn som det talas om, tänk om de talat om hennes riktiga identitet, hur arg hade hon då blivit. Det är exakt det hon själv gör, dvs skriver skit om vitt främmande människors riktiga identiteter på nätet. Sedan blir hon förvånad när samma identiteter blir förbannade och vill sätt dit henne för det. Kvinnan är verkligen en märklig uppenbarelse och en gåta för vetenskapen.

En tanke på “MrsMagoo – Vem är MrsMagoo på Flashback

  1. Att denna sorgliga människa kan sjunka så himla lågt genom att bajsa ur sig lögner och skit om andra personer på Flashback och dessutom ha mage att outa ut personuppgifter om andra personer. Snacka om att sjunka så jävla lågt i allmänhetens ögon när man håller på med att dra igång hatkampanjer på nätet.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer