Flashback högerextrem

Flashback – Vårt fosterlands fiender

Extremhögerfolk på Flashback smädar vårt land. De snackar om vår stolta nation som tyder på att de vill driva vårt fosterland in i en fascistisk diktatur. De försöker hetsar fram inbördeskrig mellan olika folkslag och gör allt de kan för att stoppa yttrandefriheten genom att ständigt missbruka den.

Falskt försvar av fosterlandet

De högerextrema som till stor del håller till på hatforumet Flashback påstår sig värna sitt fosterland samtidigt som de ger sig på invandrare och önskar att de skall slängas ut ur landet. De vill tillbaka till förr i tiden när vi inte fick stå med händerna i byxfickorna eller säga “du” till folk med högre status. De vill tillbaka till tiden när det var pådyvlat att flagga när någon i kungahuset fyller år. De vill att vi inte skall tolerera olika etnicitet, sexualitet, utseenden, hur man klär sig, politiska åsikter, religiös tro mm.

Vårt fosterland är humant och tolerant

Vårt fosterlandsarv säger att vi skall värna alla nationaliteter, kulturer och folk. Vårt fosterland är humanistiskt med stor tolerans mot det som de högerextrema anser är “avvikande”. Vårt fosterland är för mångfald på alla områden såsom etnicitet, sexualitet, utseenden, politiska åsikter, religiös tro och mycket mer.

De högerextrema är de avvikande

De högerextrema är det som är de avvikande och det enda vårt fosterland inte kan vara tolerant mot. Man kan inte vara tolerant mot grupper som vill rasera vårt land och istället bygga upp en diktatur likt Ungern, Polen eller Vitryssland. Det är diktaturer som kontrollerar pressen, sätter fria journalister i fängelse och tar livet av folk med andra åsikter. Vitryssland (Belarus) sysslar med statsterrorism genom att kapa ett passagerarplan för att få tag på en bloggare för att han skriver “avvikande”. Yttrandefriheten är minst sagt starkt begränsad i de högerextremas favoritländer för alla utom för de regimtrogna knähundarna. Det är sådana stater de högerextrema vill byta ut vårt fosterland mot. Sådana stater kan inte med bästa vilja i världen kallas “fosterland”, de är diktaturstater som förföljer och skadar folk och inget annat. De som strävar efter att byta ut vårt fria humanistiska fosterland med långtgående yttrandefrihet mot en diktatur är de som är de verkligt avvikande i vårt fosterland. De som inte vill vara toleranta, humanistiska och gör allt de förmår för att krossa vår yttrandefrihet är fiender till vårt fosterland.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer