Varför jaga näthatare

Varför jaga näthatare?

En otroligt korkad fåntratten postade denna fråga på Flashback.

En sak är obegriplig. Om man anser sig vara utsatt för förtal och vill hålla en lägre profil och sedermera sjunka in i anonymitetens värld för att starta om på nytt, varför startar man en blogg och ett forum som ytterligare blåser upp intresset för fallet och för Skelettkvinnan? Hade det inte varit mer effektivt att tiga ihjäl fallet och att inte outa sig?

Eftersom jag inte har något konto där svarar jag på inlägget här:

Dennes frågor är lika korkade som om någon gick ut och frågade varför man utreder bankrån, inbrott, bilstölder eller misshandel. Varför inte bara skita i det och gå vidare? Du tro väl inte att det är bara vi som vill gå vidare med detta? Polisen är ivriga påhejare på samma sätt som flera jurister, folk inom rättsväsendet och andra som också blivit förtalade. Det handlar om att stävja brott och dra idioterna inför skranket! Sådant här skall man inte komma undan med, så är det bara!!

Du skall ha klart för dig att bli förtalad och uthängt på det fullständigt vidriga sätt som skett med min dotter och min familj är inget man kan skaka av sig. Förtalet och kränkningarna har tryckts in i medvetandet ner i ryggmärgen på ett sätt som jag inte kunde drömma om. Man går ingenstans utan att först undersöka omgivningen, någon har förlorat sitt jobb, ingen av oss kan gå ensamma ute. De gånger detta har skett har det slutat med svåra misshandelsfall. Vi vet inte om den vi möter på gatan är en av dem som förtalat min dotter och min familj. Allt har förändrats, familjen mår mycket dåligt, glädjen är borta, skratten ekar inte längre i vårt hem, inget är som förr, allt ligger i ruiner.

Mitt upp i detta har du, med dina förvånansvärt låga kunskaper, mage att påstå dig veta vad som är bäst för oss!

Som alla, normala människor förstår, är jag idag mycket bitter över hur mina medmänniskor kan bete sig på detta fullständigt sjuka sätt.
Jag är mycket bitter över att det finns en människa, Jan Axelsson (admin), som upprätthåller en förtalsmaskin för dessa sjuka människor att husera på med sina fullständigt oacceptabla och omänskliga förtal, kränkningar, skvaller, uthängningar och allt annat brottsligt som pågår dagligen i en omfattning som inte anstår vårt fina samhälle.

Vi har insett att de flesta som postar dessa fullständigt empatilösa texter som syftar till att skada andra är psykiskt sjuka och har inget annat liv. De skulle aldrig våga träffa de förtalade i verkligheten. De är inget annat än fega misslyckade människor. Hela Flashback har blivit en kloak endast för misslyckade psykiskt sjuka människor som mest av allt skulle må bättre av att inte hålla till i kloaken.

Vi vet vilka flera av dem är därför vet vi med säkerhet att det inte är herr och fru Svensson som förtalar andra på detta vidriga sätt. En del av dem fortsätter sitt sjuka agerande på annat håll, flera är notoriska kvinnohatare medan andra själva varit åtalade för svåra brott och ytterligare andra har suttit inspärrade på rättspsyk i upp mot flera år.

En av dem är en stalker som i skrivande stund postar i dessa trådar som “Kenson”. Det gamla gubbslemmet, som trånar efter småtjejer och inbillar sig det mest obegripliga, är placerad som trea på en privat lista över internets värsta stalkers och har över 500 stängda konton på flashback, har alltså tagit mitt företagsnamn som användare! Vad han har med mig och min familj att göra förstår jag inte riktigt, å andra sidan är det förmodligen ingen som förstår honom.

Vi kommer inte att ge oss, vi har hela livet på oss. För mig personligen har detta blivit ett heltidsarbete och vi kommer, likt en skogsmaskin, gå sakta fram genom förtalarna likt tallar och fälla alla i vår väg. Vi ger inte upp!!

Fick ytterligare en bekräftelse på att utredningen är nedlagd pga bristande bevisning.

Det är inte nedlagt!
De som “kommer undan” intrången kommer inte undan på riktigt, vi fortsätter jakten på dem tills de fått sina straff.

Min dotters, familjs och andras drabbades heder är inte återupprättat förrän vi straffat de skyldiga och fått stopp på eländet.

En tanke på “Varför jaga näthatare?

  1. Fan vad djup skrivet, en tår tittar fram… Man känner verkligen med denna familj som utsatts för drevet på nätet.

    Jag håller på er!

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer