LEDAREN – Vardagsmat för oss

  Olovliga inloggningsförsök

This email was sent from your website http://intre.se/ifolkets and is a summary of security related activity that ********** monitors for the period 2016-03-28 to 2016-04-11.

Alltså under en period av två veckor har 415 blockats för att de gjort mer än 5 inloggningsförsök, dvs 415×5= 2.075 ggr har det försökts att forcera inloggningen. Det utgör ca 150 inloggningsförsök per dag eller 6st  försök per timma dygnet runt. Det är dock en bara mindre än en handfull som står för alla intrångsförsök.

Varför

Ja, varför ägnar man sig åt sådant här och vad vill man uppnå? Om någon skulle lyckats stoppa yttrandefriheten med att “ta ner” denna nättidning handlar det bara om någon timmar så är allt återställt igen. Om man vill logga in för att se vad som finns “på insidan” är det föga spännande. Det finns inget alls att se mer än det vi postat i tidningen.

Vi använder fula knep

Vi använder vissa knep för de som försöker logga in. De kan kallas för “fula” knep. Jag kan inte säga vad för knep det är frågan om men jag kan säga att det blir svårt att logga in om man inte känner till hela grejen.

Lite statistik

Senaste 14 dagarna:

 

 

3

De ord som står inom “{ }” är php-kod som används för att försöka lura inloggningen att man är behörig.

 

 

2

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer