LEDAREN – Vardagen efter uthängningen

Vår nättidning har blivit populärare än jag vågat hoppats
Den verkar ha blivit en central punkt för motståndet mot nätets rövhål, Flashback! Flera personer kontaktar oss om att de blivit förtalade på mestadels Flashback. Roligt nog, i bedrövelsen, är några av dem kändisar. Det är inga muntra upplysningar man får till sig, det är inget annat än jävligt sorgligt. Det är tur man är egen företagare så jag slipper bli inkallad till chefen med orden “du utgör ett problem för företaget när det går Googla dig”. Än värre är det för dem som skall söka jobb “tyvärr vi kan inte hysa Googlebara anställda här” eller “du verkar vara en riktig idiot, nej, nej sådana kan vi inte ha här”.

Ja, historierna vi fått berättats för oss är många och sorgliga
Ett litet ljus i mörkret är Google själv som börjat plocka bort träffar för folk som “hängts ut”. Ni som anmält er till dem att inte vara sökbara måste hålla ut för Google har fått in tiotusentals med raderingsuppdrag. Det kan ta månader av väntan, men jag lovar att det är värt det. Håll ut, de tar bort träffarna på dig också för Google har visat sig ta sitt samhällsansvar!

Skall inte komma undan
Hur som helst, en sak är säker, Flashback skall inte komma undan efter alla uthängningar, förtal, kränkningar och allt annat som skadar integriteten hos de drabbade människorna. I princip har de gett sig själv dödsdomen när de tillåter sådant. Vi kommer inte att ge oss vi kommer att dra åt snaran mer och mer tills Flashback Media Group kvävs och försvinner från kartan för gott. Alla medel är tillåtna utom de olagliga. Annat är det för ett par andra grupper som jobbar med olagliga metoder att krossa Flashback. De kartlägger bla Flashbacks programkod och försöker komma åt databasen. De har tydligen hittat minst ett säkerhetshål som de försiktigt jobbar med. De säger att Flashback går på tå för att hindra hackare att ta sig in. Jag har inte kunnat nämna detta förut därför att jag skulle tvingas uppge mina källor då de gör olagligheter. Det kan jag nu för ingen myndighet får inte det mista efterforska mina källor för då gör de sig skyldiga till brott.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer