LEDAREN – Välkommen till vår nya nättidning!

Vi byter namn från Kenson Produkter (KensonPro) till Intre!

Namnet “Kenson” fick mitt företag efter mina initialer och “produkter” var ett tillägg därför att “Kenson” redan var registrerat. På internet skulle “kensonprodukter” bli för långt så jag kortade ner det till “kensonpro” som också blev förkortningen på företaget .

Det namnet passar inte till en nättidning och inte till mycket annat heller. Därför byter jag nu namnet till “Intre”. Webbnamnet blir då “intre.se”. Intre betyder Internet resurser. Jag tog det namnet därför att jag jobbar med så skiftande olika tjänster och produkter. Förkortningen Intre blir dock det som alltid kommer att användas.

Alla enheter inom företaget får ett subbnamn (inte klart för alla enheter i skrivande stund) som för nättidningen blir “I folkets intresse” och som webbadress “ifolkets.intre.se”.
Som alla ser blir webbadressen samma som nättidningens namn, endast ett “s”saknas. I den stilen kommer resten av de olika inriktningarna att namnges.

Hoppas att det nya utseendet är till belåtenhet!

2 tankar på “LEDAREN – Välkommen till vår nya nättidning!

  1. gå in på juridikinstitutets hemsida och anmäl att skit som skrivs och postas på flashback

  2. Spion:
    gå in på juridikinstitutets hemsida och anmäl att skit som skrivs och postas på flashback

    Tyvärr är det ingen idé. Juridikinstitutet är bara en hemsida bakom hemsidan finns ingen. Jag testade och mailade dem och jag fick svar 4-5 månader senare…..
    De kunde inte hjälpa mig….

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer