LEDAREN – Upprepar våra mål och syften

Det kom en hög mail

Jag har fått några mail om varför vi “hänger ut” sådana som inte kränkt min dotter eller min familj. Några har också påpekat att någon moderator redan är offentlig.

Så här jobbar vi

Sedan bloggen startades har den ändrat inrikting och det har vi tidigare och mycket tydligt deklarerat.

  • Vi jobbar med nättidningen i ett journalistiskt perspektiv
  • Vi bekämpar näthat och brott på nätet
  • Vi bekämpar de som kränker andras integritet
  • Vi är helt opolitiska och faktiskt inte alls intresserade av politik. Jag tänker då på Flasbackanvändaren M.Skillt som påstår att min dotter är aktiv kommunist innan han förtalar henne mycket grovt och jag tänker på olika bloggar ute på nätet som kallar mig för vänster, extremvänster eller kommunist. Inget kan vara mer fel!
  • Vi använder oss av “presentation” av användare. Det innebär att vi presenterar användare, en i veckan ungefär. Men vi lägger inte ut alla uppgifter om personerna oavsett om den redan är känd sedan tidigare eller inte En målande beskrivning finns här
  • Vi säger aldrig våra planer utom det vi säger är ett mål i sig
  • Vi säger aldrig vad vi uppnått utom där ett avslöjande av vad vi uppnått är ett mål i sig

Vi jobbar alltid lagligt

Det vi skriver i nättidningen är alltid lagligt och granskas av jurister. Vi kan i efterhand redigera artiklar av olika anledningar. Vi har varit granskade av polis och JK. Alla gånger har vi godkänts.

Det skall vara obekvämt att vara näthatare

Ni som tycker det är otrevligt det vi skriver om, ni skall veta att mot näthatare kan man inte jobba med silkeshandskar. Det räcker med att läsa ett litet antal poster på Flashback för att inse att näthatare är brutala och skoningslösa.

Moderatorerna är gör inget alls

Moderatorer på Flashback står och tittar på när helt oskyldiga personer mals ner till damm utan att lyfta ens ett litet finger. De är därför och per definition näthatarnas verktyg och kan oftast inte omskrivas mjukt och snällt. Har du som är en moderator empati och omtanke om dina medmänniskor hoppar du av galenskapen, väljer du att inte hoppa av har du valt sida.

Det finns anledning att vara orolig om du förtalat någon eller är en moderator på Flashback!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer