Flashback

Twitter – Vi avslutar

Efter flera hackningsförsök senaste veckan, varvid två lyckades, avslutar vi nu med att lägga ut våra artiklar på Twitter. Vi låter kontot vara kvar för diverse meddelanden om så skulle behövas. Av samma anledning har vi raderat alla artiklar vi postat på Twitter.

Vårt Facebook-konto har också under samma tid uppvaktats av hackare. Det är med största säkerhet näthatare som försökt stoppa oss från att använda dessa två olika format att nå ut. Men Facebook-kontot har vi inga planer på att lägga ner eller radera inläggen på. Det får alltså vara kvar.

Samma galna näthatare som ständigt yrar om att vi har för lite yttrandefrihet försöker alltså sätta P för vår yttrandefrihet. Det där med yttrandefrihet på riktigt betyder egentligen yttrandefrihet åt galningarna medan alla andra skall låta sig förtalas. Men ni glömde att bland de ni förtalar finns det folk som inte låter sig kuvas så lätt, klappar ni till dem kommer en rak höger i retur. Det gäller alltså inte oss utan någon ni någon gång kan komma att förtala som kanske inte är lika noggrann med att följa lagar som vi.

Vi måste tyvärr ibland vara övertydliga eftersom galningarna på Flashback så gott som alltid medvetet feltolkar det vi skriver. Så, tro inte på något alls som skrivs där, det är oftast inte sant.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer