Trolljägarna

Trolljägarna – på TV bekräftar en teori

Trolljägarna på TV bekräftar en teori, teorin är att alla som ertappas som en förtalande användare på sociala media stänger sitt konto. Direkt!
Om de inte stänger eller kan stänga kontot försvinner de från nätet. Det är en teori som vi också kunnat bekräfta, men nu bekräftas det alltså även av programmet “Trolljägarna”.

Detta fenomen hänger samman med att trollen är fega kräk som inte vågar stå för vad de skriver. TV-programmet visar att det inte spelar någon roll om de polisanmäls eller inte, de försvinner likt de fega kräk de är.

Jävla avskräde!

Om ni tycker jag använder fula och hårda ord är det inget mot vad min dotter, jag, min familj och många andra känner. Vi har blivit näthatade av några jävla svin på Flashback å det grövsta. Jag förstår numera mycket väl hur hemskt det är att bli näthatad, man går helt ned för räkning och får mer eller mindre en form av PTS. Det känns som att livet är slut, finito! En del försöker begå självmord och en del lyckas med det också. Det är, på vanlig Svenska, inget annat än ett rent helvete!
Trots det fortsätter trollen på Flashback i oförminskad takt att spy ut sig en massa lögner de vill skall vara sant och om personer de inte vet ett enda jävla dyft om. De fantiserar och gör sedan fantasierna till sanning som får folk att ta livet av sig. De är inget annat än satans mördare och förtjänar inget bättre än att hängas ut tillsammans med vad de skrivit.

Trolljägarna gör detta mycket bra, synd bara att de, förutom något undantag, inte visar deras ansikten, namn och adress, det är det mildaste straffet man kan delat ut.  De kan dock straffas mycket hårdare, ett straff som bara folk i vrede kan dela ut.

Bland de som blivit utpekade, näthatade och befinner sig i vrede finns det också mindre nogräknade personer. Vad de kan ställa till med kan inte vi ta ansvar för. Det är en risk trollen måste kalkylera med. Rätt som det är är det någon som kan identifiera ett troll, genom bla TV-programmet “Trolljägarna”, och då är risken överhängande att de får ta konsekvenserna den hårda vägen av någon mindre nogräknad!

Kalkylera med det eller sluta jävlas på nätet!

5 tankar på “Trolljägarna – på TV bekräftar en teori

 1. Det visar på att gangstertrollen är fega när de inte vågar stå för allt skit de har skrivit och postat om andra personer på nätet.Det borde vara strängare straff för hot, grova nättrakasserier(cybermobbning),uppvigling till brott,förtal, och att de som missbrukar sina internetkonton till att angripa folk ska bli permanent bannlyst och IP-spärrad från alla forumsajter,och bloggar på nätet samt få sitt internetanvändarkonto hos internetoperatören indraget på obestämd framtid.

 2. Jag håller med! Det är bråttom nu att göra något! Myndigheter måste göra det lättare att åtala de som förtalat, polisen måste få mycket bättre verktyg och avtal måste skrivas med andra länder om att få ut information från leverantörer. Bla borde alla anonymitetstjänster tvingas att både spara och lämna ut uppgifter på de som begår brott. Gör de inte det skall ansvarig hos aktuell leverantör ta det straff näthataren egentligen skulle få.

  Om inget görs kommer folk att göra det själva!

 3. Jag anser också att myndigheterna bör se över sina rutiner, liksom att alla internetoperatörer liksom telefonoperatörer, de personal som jobbar på abuse-enheten hos dessa operatörer, bör se mycket allvarligt på vad deras användare håller på med, och sen borde de som driver forumsajter och bloggar ha skyldighet att lämna ut IP-adresser och information om vem som ligger bakom ett konto, som har angripit andra personer med hot och grova trakasserier, till polisen, för jag anser att de forumsidor som trots abuseanmälningar vägrar att vidta åtgärder mot både de som ligger bakom en diskussionstråd liksom inlägg som angriper folk, borde bli föremål för rättsliga åtgärder, för om moderatorerna vägrar ta bort trådar och inlägg som strider mot svensk lag och netiketten, så ska forumsidornas verksamhet kunna stoppas, och sen tycker jag som du och andra att svenska myndigheter borde ingå avtal med andra länders myndigheter om att de som driver forumsajter som ligger på utländska servrar ska ha skyldighet att lämna ut IP-adresser och information om vem som ligger bakom de konton som trakasserar, förtalar, hotar folk, uppviglar till brott, ägnar sig åt bedrägerier, försöker att ha olagliga sexuella kontakter med barn, förföljer efter folk efter via nätet, med mera, till svensk polismyndighet och till datainspektionen. Sen borde man hos justitiedepartementet i regeringen och polisöverstyrelsen, och datainspektionen, via diskussioner se till att vidta åtgärder för att få stopp på näthatet(trollerifasonerna).Nätet borde vara en bra och säker miljö för alla, men gangstertrollen har tyvärr gjort nätmiljön och cyberrymden osäker.

 4. Det som gör folk fly förbannad är när man på Flashback forum håller på med såna jävulskap som att hänga ut folks personuppgifter med namn, födelsedata,hemadress,gatuadress,postadress, i syfte att förlöjliga de personer som har hängts ut, och att man dessutom fortsätter med att rapa ur sig lögner och skit om folk, då kan man förstå att folk som har blivit uthängd och förtalad blir fly förbannad, så att Trolljägarna borde nog åka hem till Jan Axelsson som startade gangstertrollgrottan Flashback 1983 och prata lite förstånd med honom, för att få Janne att kalla in alla moderatorer till ett möte, där moderatorerna som jobbar på forumet, blir tvungen att radera bort alla trådar och inlägg som klart strider mot svensk lag och mot netiketten. Moderatorerna som vägrar att plocka bort inlägg som strider mot svensk lag och netiketten blir automatiskt medskyldig till brott, men i första hand så är det skribenten som har ett stort juridiskt ansvar för allt som skrivs och postas.

 5. Verkar som ingen fattat att stora delar av undre världen nu äntligen kommer låta dessa fega kräk idka djur sex ,menar att det dom marknadsför måste de gilla. nonchalansen att inte plocka bort skit som lidit till lidande är ej glömt. Tror att nu när dessa är mer punktmarkerade phu!tycker synd om dom men inte. Trådar som de som gud själva valde att vara kvar.
  jaja här kommer bara finnas 2 saker som inte gör dom till grönsaker pengar el … detta är min säkra tanke på vad som är på insegling med besättningen tror jag har lika lite empati som bönderna jan med andra förbrukningsartiklar. År av trådar lögner som sedan barnen till dessa fått. luta er folk äntligen kommer sajten försvinna .Ärlig önslar jag personligen inte vad de kommer få träffa på men ovänner Balkan mm men de valde lpta trådar som krossat vara kvar.

  häng med nu.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer