Trolljägarna – och den hånskrattande näthataren

Det är roande att se på teveserien Trolljägarna. Där finns alla ingredienser också vi upplevt under åren. Mycket är skrämmande men mycket är också så jävla tröttsamt att höra. Det mest tröttsamma man kan vara med om i denna bransch är polisen. Polisen gör ingenting alls. När vi säger att de inget gör menar vi att de inte ens läser anmälningarna innan de returnerar med svaret att “utredning inleds ej”.

Kompetensfritt

De intervjuar en it-polis som säger att deras resurser räcker inte till och att de är för få. Det är kvalificerat skitsnack och det kan vi enkelt bevisa. Ring polisen och säg att en person står utanför ditt hem och skriker “jävla hora du skall dö”. Du kommer garanterat få svaret att du skall stänga och låsa om dig. Sedan kommer du inte att höra från dem mer. Men nu skall du ringa upp dem igen och säga:

Ni behöver inte komma,  jag löste det själv. Jag sköt honom i magen!

Någon minut senare garanterar vi att du kommer få mycket goda bevis för att polisen har resurser när de vill. Det kommer mycket snart att komma hem flera polisbilar med dussintals poliser till dig. Du kommer att bli åtalad och fälld för att du ringde så här. Men alla de där näthatarna som verkligen begår brott kommer de att skita i fullständigt och som ni förstår beror det inte på att de inte har resurser. Det bevisade vi ju alldeles nyss.

Om du snabbt vill få en polis på plats

Om du snabbt vill få en polis på plats skall du säga att det kör en trimmad moped här utanför. Det tar bara några minuter så kommer du få se inte en utan flera polisbilar snurra sakta omkring. Men om du säger att du är utsatt för allvarligt hot, att någon lagt ut på nätet att de skall “knulla din dotter” som är fyra år. Då får du ingen hjälp alls, de kommer helt enkelt inte för sådant. Om du gör en polisanmälan får du i bästa fall svaret att “utredning inleds ej”.

Varför är det så här

Orsaken till att polisen inte gör något alls åt näthat beror på en missuppfattning. I lagen om förföljelse står det att man måste både utreda och själv driva fallet i domstol. Det tar polisen som intäkt för att de inte behöver göra något i de flesta fall man polisanmäler och det är därför de inte inleder någon utredning. I alla fall där minderåriga förföljs SKALL polisen utreda och i alla fall där det ingår olaga hot SKALL polisen också utreda. Vi har talat med polisutredare om detta och börjat förstå varför de inte inleder utredningar i fall med minderåriga och hot. Förståelsen bottnar i att polisen är så jävla dåligt pålästa att de lägger ner i stort sett allting utan att ens titta på det.

Måste göra det själv

Förtalsbrott mot vuxna måste de drabbade själva både utreda och leda i rättegång. Eftersom rättsväsendet inte litar på privatutredningar kommer nästa alla näthatare klara sig utan straff medan du själv får betala näthatarens utgifter. Flera domare har berättat detta för oss. Hur mycket de än vill MÅSTE de fria om näthataren nekar till att vi har rätt person. Bevis spelar ingen roll alls, han måste erkänna annars gäller det inte! Med näthatare menar vi de där som alltid fått sina konton hackade eller som någon kompis lånat kontot och skrivit den där skiten. Kanske alltså, för ingen kan peka ut sina kompisar som lånat kontot eller så är det någon som påpassligt avlidit som skrivit skiten. Åldern spelar ingen roll för alla från 16 år till långt över 70 år är alla lika jävla fega. Det värsta vi hört är när en kille som lurar Skatteverket med att bo i Danmark säger att det var journalister som hackade hans konto och som sedan skrev det där på Flashback. Till råga på allt stödde han hackaren som skrev det där. Naturligtvis är det de själva som skrivit skiten på nätet, de försöker bara komma undan den obefintliga rättvisan. Eftersom rättvisan uppenbarligen säger att de drabbade måste göra allt själv får vi ta dem på orden och göra allt själva.

8 tankar på “Trolljägarna – och den hånskrattande näthataren

 1. Jag säger det rent ut: Fy fan vad träffande!!!!
  Måtte ni finna kvar länge!!!!

 2. Emil:
  Jag säger det rent ut: Fy fan vad träffande!!!!
  Måtte ni finna kvar länge!!!!

  Man tackar och bugar!
  JO, vi blir kvar länge än.

 3. Men vad är det ni säger, tycker ni det är konstigt att polisen prioriterar annorlunda om någon står utanför ens hem och skriker och om någon har blivit skjuten?

 4. Carina:
  Men vad är det ni säger, tycker ni det är konstigt att polisen prioriterar annorlunda om någon står utanför ens hem och skriker och om någon har blivit skjuten?

  Det var inte det frågan i Trolljägarna handlade om. Det handlade om att de polisen lade ner utredningen om en fyraårig dotter som lades ut på nätet för att beställa sex av. De fejkade att det var mamman som lade ut det. Trolljägarna kunde mycket enkelt hitta personen bakom medan polisen lade ner det för “det går inte att utreda”. På frågan av Aschberg varför de lade ner det svarade polisen att de inte har resurser. Till det svaret säger vi att de har resurser genom vår lilla liknelse ovan men de struntar i förtalsfrågor till och med om det är barn inblandade.

 5. Killer:
  Ni skall DÖÖÖÖ…

  Ja, det står helt klart att någon gång dör man. Tack för att du upplyste oss om det.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer