Trolljägarna

Trolljägarna – effekten

Jo, jag kallar det ”Trolljägareffekten”. Aschberg är värd det, dvs att ge hans program äran för näthatartrollens plötsliga uppvaknande att de gjort fel.
En väldigt bra och resolut mamma till en näthatare bjöd in Aschberg när han ville tala med hennes troll till son. När sonen fick konfrontera sina egna ord på nätet skämdes han och tyckte att man inte skriver så, han skämdes verkligen för sina egna ord. Om mamman inte varit med hade han smitit iväg som alla näthatartroll gör. Minnet av detta program går till pojkens mamma. Det är en person som tog detta på allvar, heder till dig mamma!

Den okrönte näthatardrottningen är MrsMagoo, drottningens motsvarighet på andra sidan, den okrönte näthatarkungen, är förmodligen aliaset Corruptio. Trots hans mycket tuffa attityd, en attityd som inte skyr någon alls, inte ens poliser, inga hinder eller personer kan stoppa tuffingen från att gå rakt igenom allt och alla. Ändå visade han upp samma fega egenskaper som alla andra. Han hade ingen stark mamma som motade fram honom till Aschberg. När Aschberg knackade på hans dörr låstes dörren!? Men han uppvisade en feghet som ingen annan i detta program gjort tidigare, han flyttade direkt till annan bostad! På nätet är han den okrönte kungen men i verkligheten är han bara en feg liten osnyten gosse.

Näthatartrollens egenskaper, när de ertappas, ställer upp sig på rad i detta program. Nästa troll var var en tjej som stulit en annan tjejs identitet på Facebook. Hon lade benen på ryggen genom att kattegoriskt förneka att det var hon som skrivit allt, hon sade att det var hennes kompisar som passade på att skriva i hennes stulna namn när hon var på toaletten. Hennes kompisrelation var märklig för hon viste inte vilka kompisarna var och ändå hade de fått tag i hennes inloggningsuppgifter!? Dessutom bor de lite här och var i Sverige men kan ändå skriva på hennes dator när hon är på toa, typ. Tjejen borde gå till läkare för det är inte friskt att sitta på toan i timtal varje dag. Sanningen är naturligtvis att det är hon själv som skrivit allt men när hon nu konfronteras med sina egna ord blir det trollpanik i trosan. Efter intervjun stängdes alla falska konton ner garanterat utan ”kompisarnas” medverkan…

Så här ser det ut, med något undantag, gång på gång. Trollen flyr direkt när de ertappas! De är inget annat än fega kräk som växer framför det kladdiga tangentbordet till riktiga muskelberg som minsann vet allt om alla och skyr inte något att skriva det. Det hela blir väldigt löjligt och patetiskt när Aschberg öppnar dörren tilld eras kammare och ser bara en liten tanig och rädd fegis sitta där som genast kastar sig av stolen och säger ”det var inte jag, det var inte jag, det var molgan!!!”. Molgan är en låtsasvän ur barnböckenra ”Alfons Åberg”.

Näthatarnas fega läggning gör sig inte bara till känna i Aschbergs program. De ger sig till känna på ett annat mycket märkligt sätt som ger dem ”svart bälte” i feghet. Ett par av dem på Flashback säger att de läser denna blogg. Grejen är inte att de läser bloggen, för det gör många från Flashback, nej, det beror på hur de får tillgång till bloggen. De skriver att de får bloggen skickad till sig!? En av dem, MrsMagoo, hon får den skickad till sig utprintad, säger hon. Alltså låter hon någon annan stackare gå in på min blogg, printa ut innehållet, packa det, sätta på frimärken och lägga det på en brevlåda. Detta förfarande är inget annat än samma jävla feghet som alla andra billiga näthatartroll visar upp. Naturligtvis är hon inne själv på min blogg och läser nyfiket, flera gånger per dag till och med.
En annan ännu mer trovärdig (?) version av bloggläsande har näthatartrollet ”Kamelfittan”. Bara val av alias skvallrar om en mycket barnsligt löjlig person. Hon stoppar kamelsvansen mellan benen och säger att hon får bloggen PM:ad till sig. PM är ett forums interna och privata meddelandesystem. Alltså sitter någon frivillig framför sin dator och inne på denna blogg tar skärmdumpar, lägger upp skärmdumparna på någon bildsajt och PM:ar länkarna till ”kamelfittan”.  Det låter extremt troligt, eller hur? Sanningen är att hon också är inne på min blogg, om möjligt, ännu oftare än idioten MrsMagoo.
Detta visar ytterligare hur fega näthatartrollen är. På samma sätt som de ljuger ihop historier om andra ljuger de ihop historier om sig själva hur de läser på min blogg. Det är ett gott betyg åt vårt arbete, som de inte har en aning om vad det består i men som de är sjukligt nyfikna på, men framför allt visar det vilka fega krakar näthatartrollen egentligen är där MrsMagoo och kamelfittan tagit täten.

Fy fan ett sånt jävla patrask!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer