http://ifolkets.intre.se

Trolljägarna – och Annika

Nu i veckan gick ett avsnitt av Trolljägarna. De drog bland annat fram en twittrare i ljuset som gav sig på en överviktig kvinna med ordval som normala människor aldrig använder. Hon uttrycker också väldigt rasistiska åsikter, vilket hon naturligtvis får ha, men med ordval som kan få vilken fjortis som helst att rodna.

Oförskämd

Hon är förfärligt oförskämd mot i stort sett allt som inte följer hennes förvirrade tankesätt. Hennes ordval är som hämtat ur ett kriminellt gäng med småungar. Mycket av det hon påstår är fejk-news som att Somalier har lägre IQ än andra folk mm.

Ger sig på politiker

Många ute på den bortskämda högerkanten ger sig på politiker som tillhör alla partier till vänster om SD. Det är inget nytt men denna dam ger sig på dem med sitt mycket illaluktande ordval. Ibland när man läser hennes inlägg tror man det är en överförfriskad snorvalp som skrivit det. Påhoppen på politiker är barnsliga och saknar substans.

Ger sig på folk med lite fetma

Det är alltså inga vanliga ramsor hon vräker ur sig. Det hon skriver gör de drabbade mycket ledsna och vi förstår att de tar åt sig. Det är framförallt en person hon riktat in siktet på. Den personen framträder i Trolljägarna.

Trolljägarna

Trolljägarna gör ett mycket bra arbete som får trollen att tänka om. Trollen visar det dock inte i ord men man märker att de lugnar ner sig väsentligt efter ett Trolljägarbesök oavsett vad de skriver om besöket. I detta fall stängde Annika ner sitt Facebook-konto. Inslaget kan ses här: Trolljägarna välj Avsnitt-4.

Twitterkontot
Instagram-kontot
Trolljägarna välj Avsnitt-4

EDIT 1:
Annika har nu stängt sitt Twitterkonto för alla utom sina följare. Hon har också blockerat vårt Twitterkonto vilket var väntat.

EDIT 2:
Nu har också Instagramkontot stängts för utomstående.

14 tankar på “Trolljägarna – och Annika

 1. Hej iFolkets Intresse.

  Oavsett politiska hemvisten contra avsaknad av desamma är ordspråket: Döm inte alla efter en kam”, sannerligen att beakta avseende Er beskrivning av nättrollet Annika som vilseleder läsarna att nätroller är högerpopulist i av Er tillägg
  “många ute på den bortskämda högerkanten ger sig på politiker som tillhör alla partier till vänster om SD”, ty det första som möter era läsare via av Er direktlänk till nätrollet Annika Johansson @annika5064 lyder Tillhör Dra-åt-helvete-högern!

  I Folkets intresse inlägg om SD blir därav mer än märkligt ty Ni kan inte ha missat att i av direktlänk till nättrollet Annika presenterar hon sig själv tillhör Dra-åt-helvete-högern och nättrollet Annika är således endast en av ett stort antal autonoma vänstersjejvare!
  Mvh, PB Juristerna.

 2. PB Juristerna:
  Hej iFolkets Intresse.

  Oavsett politiska hemvisten contra avsaknad av desamma är ordspråket: Döm inte alla efter en kam”, sannerligen att beakta avseende Er beskrivning av nättrollet Annika som vilseleder läsarna att nätroller är högerpopulist i av Er tillägg
  ”många ute på den bortskämda högerkanten ger sig på politiker som tillhör alla partier till vänster om SD”, ty det första som möter era läsare via av Er direktlänk till nätrollet Annika Johansson @annika5064 lyder Tillhör Dra-åt-helvete-högern!

  I Folkets intresse inlägg om SD blir därav mer än märkligt ty Ni kan inte ha missat att i av direktlänk till nättrollet Annika presenterar hon sig själv tillhör Dra-åt-helvete-högern och nättrollet Annika är således endast en av ett stort antal autonoma vänstersjejvare!
  Mvh, PB Juristerna.

  Texten “Dra-åt-helvete-högern” skall läsas som ett ord där hon menar att hon tillhör den höger som vänstern säger “Dra åt helvete åt”. Således står hon vid SD eller snarare till höger om SD gissar vi. Vi var också konfunderade på texten men förstod det sedan när vi läste hennes Twitterinlägg innan hon stängde kontot bara några minuter efter vår artikel publicerades. Twitterinläggen är ren fejk-news hämtade från yttersta högern. Men hon verkar ha lugnat sig sedan Trolljägarna var där för kanske ett halvår sedan.

 3. Hej igen!
  Ni är för härliga för oavsett olika åsikter replikerar ni och Er tolkning av att ”Dra-åt-helvete-högern” läst i ett ord avser att “troll-anrika” tillhör den höger som vänstern säger”, respekteras naturligtvis tillika nämns att ett antal “grannar och andra som råkat ut för
  troll-annika och hennes sambo Ev…, “tolkar” att hon inte står vare sig vid SD eller till höger om SD.

  I utredningsmaterial var vi också i början konfunderade på den texten men fann att “troll-annikas- metodik är att agera så att andra får skulden och att hon stängde kontot några minuter efter er artikel publicerades, gör som sannolikt uppfattas att när nämnd utredning blir offentligt inkluderas Twitterinläggen.

  Oavsett att “troll-annika” verkar ha lugnat sig sedan Trolljägarna var där betyder det avseende “troll-annika” bara att hon verkar lugnat ner sig!
  Mvh!

 4. Trevlig helg!!!:
  Hej igen!
  Ni är för härliga för oavsett olika åsikter replikerar ni och Er tolkning av att ”Dra-åt-helvete-högern” läst i ett ord avser att ”troll-anrika” tillhör den höger som vänstern säger”,respekteras naturligtvis tillika nämns att ett antal ”grannar och andra som råkat ut för
  troll-annika och hennes sambo Ev…, ”tolkar” att hon inte står vare sig vid SD eller till höger om SD.

  I utredningsmaterial var vi också i början konfunderade på den texten men fann att ”troll-annikas- metodik är att agera så att andra får skulden och att hon stängde kontot några minuter efter er artikel publicerades, gör som sannolikt uppfattas att när nämnd utredning blir offentligt inkluderas Twitterinläggen.

  Oavsett att ”troll-annika” verkar ha lugnat sig sedan Trolljägarna var där betyder det avseende ”troll-annika” bara att hon verkar lugnat ner sig!
  Mvh!

  Tack!
  Trevlig helg till er också!

 5. hAHA JURISTER MED NOLL KOLL PÅ ANALYSER:

  -“Annika är således endast en av ett stort antal autonoma vänstersjejvare!
  Mvh, PB Juristerna.”

  Jag tror att PB Juristerna är själva sketbrunahögermörker!

 6. sanningen svider:
  hAHA JURISTER MED NOLL KOLL PÅ ANALYSER:

  -”Annika är således endast en av ett stort antal autonoma vänstersjejvare!
  Mvh, PB Juristerna.”

  Jag tror att PB Juristerna är själva sketbrunahögermörker!

  Nej, de såg inte vad hon skrivit för hon stängde twitterkontot för utomstående. Med den texten hon har i sin beskrivning kan man faktiskt tro hon är en vänsterdebattör.
  Om du skall kommentera här får du inte kalla andra, du inte känner till något om, för olika fula tillmälen. Det gagnar inte debatten.

 7. Hej “sanningen svider” och tack för din kommentar som respekteras också till viss del avseende “haha Juristers koll på analyser” för inte vi och inte någon annan har full koll på vad vare sig du eller någon annan under olika alias utger sig för att vara.

  Avseende nättrollet Annika och ett stort antal andra nätroll utger de sig på olika sajter för att ena gången sympatisera med autonom vänster och andra gånger för att sympatisera med autonom höger och som nämnts är vår åsikt baserad på i utredning innefattande att nätrollet Annika säger sig sympatisera med autonoma vänstersjejvare!

  Att du “sanningen svider” tror att PB Juristerna är “sketbrunahögermörke” respekteras också för vi tror också fel ibland däremot publicerar vi endast det vi efter minutiösa kontroller fastställt.
  Mvh och ha en fortsatt trevlig söndag.
  PB Juristerna.

 8. FICK PB Juristerna samma varning?

  “Om du skall kommentera här får du inte kalla andra, du inte känner till något om, för olika fula tillmälen.”

 9. sanningen svider:
  FICK PB Juristerna samma varning?

  ”Om du skall kommentera här får du inte kalla andra, du inte känner till något om, för olika fula tillmälen.”

  Behövs inte eftersom de redan har en god ton.

 10. Det är absolut inte okej att någon håller på med att trakassera personer som råkar vara lite överviktig genom att häva ur sig många glåpord för sånt ska samhället inte tolerera alls att personer som har övervikt och fetma blir utsatt för trakasserier

 11. Spion:
  Det är absolut inte okej att någon håller på med att trakassera personer som råkar vara lite överviktig genom att häva ur sig många glåpord för sånt ska samhället inte tolerera alls att personer som har övervikt och fetma blir utsatt för trakasserier

  Vi håller med!

 12. Ett påpekande!

  Posta under rätt artikel!

  Droger förekommer inte alls under denna artikel eller hos de som artikeln handlar om.
  Alla kommentarer som inte handlar om artikelns innehåll är flyttade hit: OM FLASHBACK

  /REDAKTIONEN

 13. Greger:
  Man blir inte förvånad att det finns sådana pockon!

  Ja, det är bedrövligt!

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer