Hackare stalkers och dönickar

Trolla med yttrandefriheten

Jag såg Trolljägarma när de uppvaktade näthataren “J_London”. Han har specialiserat sig på att jävlas och hota journalister. Idén om att hota journalister till “rätt åsikt” är en rättsäkerhetsfråga. Nästan all näthatare ägnar sig mer eller mindre åt denna övning.
I Aftonbladet, http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18721597.ab, skriver journalisten Åsa Lindborg, som bla J_London hotat, att det finns journalister som avstår att skriva om vissa saker pga näthatet. Det är mycket illa om det är på det viset! Våra journalister är en av garanterna för det upplysta samhället. Kväser man dem kväser man upplysningen och det fria ordet. Trollen, som säger sig vara för det fria ordet mer än andra är i själva verket de som är mest emot det fria ordet. “Yttrandefrihet på riktigt”, som bla Flashback påstår, de är är alltså raka motsatsen, de kväser yttrandefriheten genom att låta näthatartrollen spy ur sig vilken skit som helst.

Rädda yttrandefriheten genom att stoppa näthatarna och deras plattformar där Flashback är den absolut värsta avarten!

3 tankar på “Trolla med yttrandefriheten

  1. Man kan inte stänga ner ett av Sveriges största forum pga ett par näthatare. Det skulle bli orättvist mot sidans seriösa användare.

  2. Det handlar inte om “ett par” användare. Sammantaget står Flashback för 90% av allt näthat på Svenska. Till detta kommer allt annat olagligt som pågår där. Ingen seriös behöver drabbas dock, det räcker med att Flashback börjar tillämpa sin egen regel att inte göra intrång på olika personers intrigitet och följa PUL.

  3. Den person som har signaturnicken J_London som har hotat journalister har gjort sig skyldig till brott,och då snackar vi om olaga hot alternativt hot mot tjänsteman, eftersom journalister är en yrkeskår som är i tjänsten till stora delar av dygnet. Ifall man vet vem den personen är så är det bara till att leverera uppgifterna till polisen, för polisen har en skyldighet att se mycket allvarligt på hot som riktas mot journalister, och det är detsamma som att hota demokratin och yttrandefriheten när vissa rötägg sätter i system med att vräka ut hot mot journalister,bara för att man skriver om vissa saker i medierna.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer