Tobak Retros – Den hånskrattande näthataren

Tobak Retro, i Trolljägarna, som egentligen heter ********* (Maskas i väntan på en högre ålder) har utsatt personer för förtal, dödshot, hot om att våldtaga deras barn och mycket annat vidrigt har åkt fast. Polisen tog in honom och två andra ur samma gäng för en tid sedan. Polisen beslagtog bland annat deras datorer och telefoner.

Fortsätter

Trots att killen nu åkt fast och utredning pågår fortsätter han med sitt näthat och jävelskap. Förmodligen ligger det i någon form av överenskommelse i gruppen att de inte skall böja sig för Trolljägarna eller något annat, de är kungar och gör vad de vill.  Ja, så kan det låta från folk som ännu inte växt upp. De saknar konsekvenstänkande och förstår inte att de gjort fel.

Extremt näthat

En kille vid namn Carl Fredrik Alexander Rask (kallad Rask) är en så kallat influenser som på Youtube har en kanal där han berättar om ditten och datten. Det han talar om där är som vanligt helt harmlöst men som kanske intresserar unga människor. Han är också vän med influenserna Joakim och Joanna Lundberg som förmodligen är de mest kändaste i sin genre. Rask fick som vanligt en massa näthat men vissa av dem som dök upp senare var synnerligen rått. Det fortsatte med att han fick beställningar på prylar hem som Pizzor, taxibilar och en massa dyra prylar. Hoten och hatet ökade ytterligare och kulminerade i två påsar med hagelskott i, en till vardera barnen. De hotade alltså att döda barnen. Senare hotade de också med att våldta  barnen tills de skadades fysiskt. En gång skickade de hem en likbil till Rask där de som kom förklarade att de skulle hämta ett avlidet barn. Joakim och Joanna Lundberg fick hem en gravsten för 24.000kr där deras namn stod ingraverat. En kvinna fick sitt barn utlagd på en porrsida där “mamman” erbjöd folk att ha sex med henne för pengar. En annan kvinna som utsattes för dessa personer tog tyvärr sitt liv. Rask säger att det är mord och vi håller med. Mord är det och inget annat. De bytte också bostadsadress för Rask så att han plötsligt bodde i en annan kommun långt bort. Han bytte tillbaka men tilltaget gjorde att han inte kunde rösta i valet vilket är mycket allvarligt. Efter att Trolljägarna var hemma hos ************ skickade han hot och hat till journalistens dotter. Den här killen begriper inte sina egna gränser.

Det var inte polisens förtjänst att de åkte fast

Rask var med i Trolljägarna och berättade en del av vad han varit med om. Han visade alla handlingar han skickat till polisen men de gjorde inte ett jävla dugg. Trolljägarna tog kontakt med polisen och frågade varför de inte gör något och polisen svarade att det är svårt att hitta dem. Men sanningen är att Rask berättat för polisen vilka de är och var de bor. Rask är en enveten person med huvudet på skaft, han fortsatte att tjata på polisen och skicka in material som kom in. Han lurade killarna till att avslöja sig själva. Bland annat skrev de till honom på en chatt och frågade om han tyckte försäkringen för 14.000kr till bilen var bra. Då hade han ännu inte fått försäkringen det kunde alltså bara vara den killen som beställt försäkringen. Strax efter kom en försäkring på en BMW också. Då ryckte polisen ut och hämtade in killen. Nu pågår en förundersökning som skall leda fram till en rättegång.

Många fler utsatta

Rask berättar att minst 50 influenser har utsatts för dessa skojare. De beställer hem grejer till folk för tusentals kronor som dessa sedan får lägga flera timmar varje dag på att skicka tillbaka och få avskrivet. Det kan handla om grejer för miljontals kronor.

Rejält straff

Nu får vi hoppas att killen får ett rejält straff som ger signaler vida omkring att så här gör man inte. Unga killar har inget konsekvenstänkande men det skall äldre ha. Det märkliga är att de flesta som beställer hem saker till folk är äldre personer med konsekvenstänkande. Vad det är som driver dem till att hålla på med sådant här är svårt att förstå. Det är också samma folk som näthatar och är rasister. De är inte många men de förstör för många. Vi som skriver denna nättidning har mycket god kontroll på vilka som skickar skit till folk så det är inte bara denna kille som inför rättsväsendet kommer att få stå till svars för vad han sägs har gjort.

Den skyldiges anhöriga

Killens anhöriga skall lämnas ifred! Det har kommit till vår kännedom att andra ljushuvuden gett sig på familjen. De är inte brottsmisstänkta och skall absolut inte betala för vad killen gjort. Var vänlig och respektera detta!

Källa:
Rask
Rask

TACK, Carl Fredrik Alexander Rask, du räddade vår dag med ditt:

Jag ger mig aldrig!

Det är så man tar idioterna, man ger sig aldrig!

16 tankar på “Tobak Retros – Den hånskrattande näthataren

 1. Ingen privatperson kan utan föregående fastställd dödsorsak beställa hämtning av vare sig avliden i hemmet eller på annan plats och de facto utgör avseende”En gång skickade de hem en likbil till Rask där de som kom förklarade att de skulle hämta ett avlidet barn”.

  Antingen är nättataren anställd, har anhöriga eller vänner i de enda instanser som i yrkesutövning har befogenhet att beställa liktransporter och när gärningspersonens identitet fastställts är åklagare skyldig att vidta rättsliga åtgärder inkluderande fastställande av så ock anknytning mellan nättataren och anställda vid den Begravningsbyrå vars liktransport i strid mot lagen och eget regelverk, har använts.
  Mvh PB Juristerna.

 2. PB Juristerna.:
  Ingen privatperson kan utan föregående fastställd dödsorsak beställa hämtning av vare sig avliden i hemmet eller på annan plats och de facto utgör avseende”En gång skickade de hem en likbil till Rask där de som kom förklarade att de skulle hämta ett avlidet barn”.

  Antingen är nättataren anställd, har anhöriga eller vänner i de enda instanser som i yrkesutövning har befogenhet att beställa liktransporter och när gärningspersonens identitet fastställts är åklagare skyldig att vidta rättsliga åtgärder inkluderande fastställande av så ock anknytning mellan nättataren och anställda vid den Begravningsbyrå vars liktransport i strid mot lagen och eget regelverk, har använts.
  Mvh PB Juristerna.

  Så vitt jag vet har killarna jobbat med stulna identiteter.

 3. Fy fan ett så sjukt gäng! Hoppas de låser in dem och slänger bort nyckeln.

 4. Tobaks Retro, en sån jävla tönt. Skrattar framför Trolljägarna för att “visa sig på styva linan” när han i själva verket är skiträdd. Skrattar först som skrattar sist, ha, ha, ha, ha, ha….

 5. Om “killarna jobbat med stulna identiteter” måste de bestulna ha den yrkesposition som krävs ty dödsfall ska vara skriftligt fastställt av läkare och fortsättningsvis krävs dödsfallsintyg avseende allt som rör avlidna från hämtning av Begravningsbyrå för transport till bårhus och dödsannons etcetera.

  Det finns många sätt att stoppa i artikeln namngiven gärningsmans oegentligheter varav ett är att med bevismaterialen göra anmälan, informera så ock Transportstyrelsen vilket kommer att rendera ut i att av gärningsperson ansökan lämplighetsintyg för körkort inte beviljas och om körkort finns är risken uppenbar att det dras in.

  Bevismaterial som dessutom inkluderar av i TV 3 programmet Trolljägarna med ljud och bild avslöjad gärningsperson kommer avseende följd för denne, inte ens efterlämna ett leende på hans läppar!

 6. Egon:
  Fy fan ett så sjukt gäng! Hoppas de låser in dem och slänger bort nyckeln.

  Ja, detta verkar inte friskt!

 7. Lucas:
  Tobaks Retro, en sån jävla tönt. Skrattar framför Trolljägarna för att ”visa sig på styva linan” när han i själva verket är skiträdd. Skrattar först som skrattar sist, ha, ha, ha, ha, ha….

  Det skall bli intressant att se om han skrattar efter domen.

 8. Anonym:
  Om ”killarna jobbat med stulna identiteter” måste de bestulna ha den yrkesposition som krävs ty dödsfall ska vara skriftligt fastställt av läkare och fortsättningsvis krävs dödsfallsintyg avseende allt som rör avlidna från hämtning av Begravningsbyrå för transport till bårhus och dödsannons etcetera.

  Det finns många sätt att stoppa i artikeln namngiven gärningsmans oegentligheter varav ett är att med bevismaterialen göra anmälan, informera så ock Transportstyrelsen vilket kommer att rendera ut i att av gärningsperson ansökan lämplighetsintyg för körkort inte beviljas och om körkort finns är risken uppenbar att det dras in.

  Bevismaterial som dessutom inkluderar av i TV 3 programmet Trolljägarna med ljud och bild avslöjad gärningsperson kommer avseende följd för denne, inte ens efterlämna ett leende på hans läppar!

  Håller med om att det verkar konstigt att de lyckats beställa hämtning av “en avliden”. Förmodligen har någon annars seriös aktör gjort ett generalfel här.

  Det blir nog allt annat än skratt när domen faller.

 9. Det kan ju också vara så att Carl Fredrik Alexander Rask ljuger om likbilen.

 10. Svampglass:
  Det kan ju också vara så att Carl Fredrik Alexander Rask ljuger om likbilen.

  Det kan vara så att det är vi som hört fel om likbilen. Han säger också att de inte tog med likbilen utan att de först åkte och frågade om det stämmer. Så, likbilen var inte alls med.

 11. Alexander har gjort lika mycket skit mot andra grabbarna som beställningar och allt men skillnaden är att Rask skriker högt på sin kanal och hörs öveallt. Han måste ljuga massa i sitt kanal föratt gör det mycket spännande för alla tittare.

 12. Intre Läsare:
  Alexander har gjort lika mycket skit mot andra grabbarna som beställningar och allt men skillnaden är att Rask skriker högt på sin kanal och hörs öveallt. Han måste ljuga massa i sitt kanal föratt gör det mycket spännande för alla tittare.

  Det tror vi inte alls på!

 13. Om Rask skulle gjort skit mot grabbarna har jag faktiskt full förståelse för dom. Efter allt dom gjort, betett sig mot mig och andra, pratat, levt och vågat så förtjänar dom att smaka på sin egna medicin. Den här killen är rädd egentligen, och en riktig pajas, han har aldrig vågat göra något som yngre irl, utan ägnade sig åt att vara allmänt störande tonårsgrabb som ska trotsa alla regler som existerar. Något vett har han aldrig haft så länge jag känt honom.

 14. :
  Om Rask skulle gjort skit mot grabbarna har jag faktiskt full förståelse för dom. Efter allt dom gjort, betett sig mot mig och andra, pratat, levt och vågat så förtjänar dom att smaka på sin egna medicin. Den här killen är rädd egentligen, och en riktig pajas, han har aldrig vågat göra något som yngre irl, utan ägnade sig åt att vara allmänt störande tonårsgrabb som ska trotsa alla regler som existerar. Något vett har han aldrig haft så länge jag känt honom.

  :
  Full förståelse för rask menade jag såklart

  Så är det och du som tycks veta bättre säger samma sak.
  Vi får väl hoppas han växer upp snart också.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer