Tjejgänget – i Göteborg

Förtal i verkligheten

Min dotter har inte bara förtalats på nätet, det sker och har skett också i verkligheten. Det är både lättare och svårare att “sätta dit” någon för förtal som sker i verkligheten. Ord sägs och försvinner med vinden. De möjligheter som finns att sätta dit någon är att spela in det som sägs och om någon eller några kan vittna om vad som yttrats. Rättvisan tar dock ej i sådant ens med tång så man får bita ihop och stämma dem själv. Det kan bli dyrt om domen blir att det inte går styrka förtal. Det finns därför stor anledning att använda någon annan form av metod att “sätta ner foten” och säga att “nu får det räcka”.

Kan inte gå ut

Min dotter förtalas konstant av sådana hon tidigare känt och varit någorlunda vänner med. Av den anledningen kan hon inte gå ut i Göteborg när hon är i stan. Hon älskar att smaka maten på olika matställen och tala med personalen. Det låter sig alltså inte göras för risken att hon stöter på tidigare “vännerna” är uppenbar. Har hon någon med sig brukar de kontakta den personen och berätta “vem” min dotter är. Naturligtvis är det olagliga lögner som berättas.

Var ute och roade sig med vänner

En av dessa gånger när hon var ute hade hon en vän med sig. Hon har oftast vänner med sig men det speciella denna gång var att vännen lyckades spela in ett samtal hon fick när min dotter gick från bordet en stund. Det inspelade samtalet innehåller mycket grovt förtal. Man blir ledsen och illa till mods när välutbildade medmänniskor bär sig åt på detta huvudlösa och fullständigt vidriga sätt. Man får lust att åka hem till dem och be om ett svar om varför de gör så här. Men rättvisan, som sover djupt när det är förtal på gång, skulle vakna upp direkt om jag åkte hem och ställer frågor till dessa hatare med följden jag skulle dömas för något odefinierbart. Det krävs verkligen en laglig alternativ rättvisa bredvid rättvisan för att få bukt med dessa dynghögar till folk.

Vilka är de

De personer jag talar om är min dotters förra flickväns vänner. De har en dold Facebooksida som heter “Tjejgänget” där de kan skriva ihop sig.  De flesta är välutbildade akademiker som bla socionomer där den värsta förtalaren jobbar inom socialförvaltningen i Östra Göteborg. En del av dem har med andra ord arbeten som går ut på att hjälpa människor i nöd och som mår dåligt. Hur kan dessa hjälpa människor på arbetstid och sedan mycket svårt förtala folk som mår dåligt på sin fritid? Det är direkt olämpligt att de har sådana arbeten! Jag kommer att kontakta socialförvaltningen och tala om vad deras anställda sysslar med på fritiden, speciellt den värsta av dem och glöm inte ljudfilen, den kommer bli ett mycket bra verktyg som också postningarna på Flashback från en av dem kommer att bli.

Flickvännen

Min dotters dåvarande flickvän har jag talat med en del. Jag har hjälpt till med några saker och hämtat dem långt hemifrån helt utan ersättning när bilen gick sönder och mycket annat. De har rest tillsammans och haft trevligt. När Helena häktades och flickvännen förhördes upplyste jag henne att hon kommer att hamna på Flashback. Hon trodde mig inte för åklagaren hade ju lovat sekretess. Till slut förstod hon att jag har rätt och då upplyste jag att anhöriga behöver inte vittna. Men det hjälpte inte, hon hamnade på Flashback ändå och det kan hon tacka “LN” för som förseddes med information om Helena, mig och min familj av flickvännen. Hon har också försett “Tjejgänget” med information som de nu använder mot Helena. Dock har fd flickvännen aldrig förtalat min dotter. Jag vill fråga henne detta:
– Hur kan du medverka till förföljelser mot min dotter och din före detta flickvän?
Jag blir inte klok på folk som jag hjälpt och är vänliga och snälla ena stunden men bär sig åt som dyngspridare nästa stund.
– Du har försett en riktigt svår näthatare på Flashback med information om min dotter, mig och min familj som gjorde att förtalet på Flashback kunde bli så illa som det blev då den personen blandade ihop sanning med egna påhittade och rena lögner.
– Förstår du inte att Helena och min familj mår väldigt dåligt av detta?
– Det har gått snart tre år men vi mår lika djävla dåligt fortfarande. Förstår du nu vad du ställt till med?
– Som jämförelse kan jag säga att Helena, din för detta flickvän, har en massa hemligheter om dig också som du berättat till henne om dig själv. Hon vet också en massa hemligheter om tjejgänget som du berättat till Helena. Har du någonstans läst att det läckt ut? Där ser du skillnaden mellan er två, Helena håller sina löften att aldrig berätta parhemligheter men du bröt det löftet. Dessutom berättade du dessa hemligheter till de allra värsta man kan berätta sådant för. Än så länge håller Helena dina hemligheter hårt, men hur länge till? Jag har inte postat någons namn ur tjejgänget ännu men det är inte långt borta att jag gör det.

Homosexuella

Min dotter är homosexuell och tjejgänget som förtalar henne är också homosexuella. Det är upp till var och en vad de har för sexuell läggning och det är bra att de kan leva sina liv helt öppet utan att de får lida för det. Det tragiska uppstår när de som förr var svårt förföljda för sin läggning nu själva förföljer en person, ljuger om hennes läggning och hindrar henne att roa sig på stan. De gör alltså exakt det som de själva förr kritiserade hårt. Man kan undra om tankeverksamheten verkligen fungerar som den bör i dessa fall. Helena undviker Pridefestivalen för hon vill inte möta dessa förtalsmonster. De har därmed beskurit friheten för en person som Högsta Domstolen tydligt deklarerat är oskyldig till de obskyra handlingar en åklagare, mot bättre vetande, lade på henne. Frågan är vilka hedersbetygelser som krävs för att “Tjejgänget” skall sluta sprida dynga till Helenas sällskap när hon besöker platser i Göteborg för att roa sig?

Varför

Till skillnad mot de akademiska dyngspridarna är jag full av empati och förlåter lätt. Men jag vill först få en hållbar förklaring varför akademiker och socionomer går ut och förtalar min dotter. Jag vill att ni ber om ursäkt till henne, det är det minsta en pappa kan kräva. Får jag inget svar kommer jag personligen att söka upp er och be om en förklaring mellan fyra ögon. Ert förtal har gjort att min dotter drar sig för att gå ut i Göteborg när hon är i stan, tycker ni inte att denna helt oskyldiga person har lidit tillräckligt nu?

Tårar i ögonen

Jag börjar bli trött, jävligt trött,  på att ständigt gå omkring med tårar i ögonen!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer