https://www.sigmag.se

TIPSA OSS

Tipsa oss om allt som rör främst Flashback. Det kan vara ett konto om du vet vem det är eller något annat ingen känner till som vi kan ha nytta av. Tänk på att tipsen som lämnas här är offentliga. Om du inte vill offentliggöra tipsen noter det i kommentaren.

10 tankar på “TIPSA OSS

 1. Ja, det har du rätt i. Det gjordes en uppdatering i morse. Måste varit den som förstörde ikonerna. Skall titta på det.

 2. Nu är dom där. Sist jag tittade var det 52 Facebookdelningar, nu är det noll för båda FB och Twitter. Måste ha nollställts.

 3. Ja, det är ett cachetillägg som uppdaterades som gjorde att alla bilder på tilläggen försvann. Nu har jag inaktiverat det tillägget. Då kom bilderna tillbaka men alla sparade delningar nollades. Flera andra fel blev det också på delningstillägget och fortsätter vara fel efter att jag tog bort cachetillägget.
  Jag får titta i databasen om de finns kvar där. Kan ta lite tid.

 4. Nu har jag bytt tillägg för delningar och aktiverat cachen igen. Det ser ut att fungera nu. Det nya tillägget importerade de tidigare delningarna också.

 5. Vittne-x på flashback är Camilla Wirén. Hon startar trådar om hund som blivit förgiftad, hon har en hund. Hon skriver om Corona eftersom hon arbetar som sjuksköterska och kan mycket ( låtsas vara it som har utländska gäster, hennes gäster är patienter. Frågan är om landstinget tycker det är okej att en sjuksköterska skriver om insider information? Hon smutskastar CS när hon kan och påstår att CS skulle vara bannlyst på flashback. Hon avslöjade sig idag när hon skrev om en lärare i en skola i Bromma som är sjuk och den skolan går Camilla Wirens brors dotter. Hon skryter om att hon får ta del av hemliga utredningar i Solna, bland annat en utredning som kastades ut genom fönstret på en fest. Sanningen är att hon är vän med en kvinnlig polis Nina Hauser och därför får mycket skvaller. Bara läst Vittne-x historik.

  ………….
  Bytt ut ett namn efter förslag från postaren.
  /REDAKTIONEN

 6. Tack för tipset.
  Har läst inläggen och får hålla med om att det mycket väl kan vara som du skriver.

 7. Ingrid Carlqvist skriver under falsk signatur på FB. Skrivs också om för den delen.

 8. Anonym:
  Ingrid Carlqvist skriver under falsk signatur på FB. Skrivs också om för den delen.

  Vad menar du med det sista stycket?

 9. Det handlar ju om en känd högerextrem skribent om vilken antydningen “Gerd
  talar skånska” inte godtogs av FB. Måttligt aktiv där.

  Och som har ett gott förhållande till P***** *****g, känd bl a från Contra.

  ……………………….
  Maskat namn av oss
  REDAKTIONEN

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer