Till Wildis på Flashback

Wildis – Till Wildis på Flashback

En annan rubbad sak är att jag läst pappans öppna brev i Aftonbladet och visst har jag medlidande och där låter han vettig, men samtidigt skickade han mig mycket otrevliga PM i samband med hela den här historien, nu kan jag inte svära på att det var han som skickade PM (man är ju trots allt anonym), men han framträdde som hennes pappa och han mordhotade mig i princip i sina PM (som jag inte sparat) och mot bakgrund av det kan jag inte riktigt förstå hur han är funtad. Visst han blev arg och kränkt eftersom jag spekulerade i om hans dotter haft sex med skelett, men att det ska vara ett värre brott än att mordhota folk…? Nog för att man som förälder kan gå över lik för sina barns skull, men va fan….

Wildis! Du kan vara helt lugn! Jag har fått till mig, och sparat, alla PM som skickats mellan dig och den där du talar om. Jag kan inte hitta något mordhot bland PM som skickats till dig. Däremot hittar jag mycket grovt förtal i de inlägg du gjort och som jag sparat ner.

Det som avslöjar dig är dina husaffärer och att du är Rom.

Straffet för grovt förtal är upp till 2 års fängelse.

5 tankar på “Wildis – Till Wildis på Flashback

  1. “Wildis” på Fl******k är en virrpanna som erkänner flera olika brott. Om ni tar fast henne skall ni gå igenom ALLA hennes inlägg så hittar ni dessa brott så kan hon få sota för det också!

  2. Hon och hennes fru i västerbotten kommer få det väldigt jobbigt.

  3. En sida på internet (Hänt i Sverige) skriver om dig.

    Ska ni sätta dit personerna bakom?

  4. Ja!
    De har polisanmälts några gånger men polisen lägger ner utredningarna pga okänd ägare. Men vi ger oss inte!!!

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer