Till admin på Flashback

Till admin på Flashback

admin på Flashback, hur kan du tillåta, på ditt privatägda* forum, att medlemmarna förtalar folk på det vansinniga sätt som pågår där? Det visar bara att du personifierar den oerhörda mänskliga grymhet som människor i sina sämsta stunder kan besitta. Vet du hur många som tagit sitt liv eller försökt ta sitt liv efter att ha blivit uthängda på ditt forum? Vet du hur många som förlorat jobbet eller som aldrig mer kan få något arbete efter att ha hängts ut där?

Jag vet hur det känns och jag vill inte ens att min värsta fiende skall få känna på detta. Det som hände min dotter var fruktansvärt utan Flashback men med Flashback ligger frågan om överlevnad på dagordningen.

Du säger att Flashback är “det fria ordet på riktigt”! Tror du på det själv? Jag vill påstå att majoriteten som sugs till en sådan håla är de mest sjuka vi har i samhället. De mest sjuka sitter och förtalar vanliga människor i parti och minut på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Ditt forum är inget annat än en grotesk förtalsmaskin där de mest utsatta förtalas ända in i döden. Fråga mig, jag vet!

Det kokar av ilska inom mig, min familj mår oerhört dåligt och det beror inte på min dotters åtal, det är den lilla biten. Det beror på dig och ditt jävla Flashback!

 

*) Vi vet båda att företaget i USA är en fasad för att du skall slippa kontrollera varje post som görs på forumet.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer