Hatforumet Flashback

Tiden går men ännu har inga sår läkts

Mer än 2 år sedan det hände – En summering

Det var nu mer än två år sedan som polisen kom och hämtade min dotter och som fick en åklagare att se en ny karriär i uppseglande. I sin iver att få detta till något stort bestämdes redan de första dagarna vart ärendet skall leda till. Siktet var inställt på berömmelse vida omkring, förmodligen skulle den gode vännen, Marian Ny, distanseras med sin språngbräda: Julian Assange. Jag gissar att det är det som var målet och min lilla stackars dotter var verktyget för att nå målet.

Polisen höll inte med

Detta var ett nytt sätt att jobba på för polisen som vill jobba utan förinställt mål. Den utredare jag stod i kontakt med ville utreda förutsättningslöst. Det är ett proffsigt sätt att förhålla sig till en händelse. Inga poliser som jobbar skickligt och med många års erfarenhet låser sig redan första två dagarna till en linje som dessutom redan är förutbestämt skall leda till åtal. Detta oavsett vad utredningen kommer fram till.

Vi har inget på henne

Jag talade, nästan dagligen, med denna polisman och ibland med hans chef. Efter en vecka nämnde polismannen att utredningen inte kan visa något brottsligt i det hon gjort, förutom vapenbrottet, som hon ju redan erkänt. Polismannen trodde att min dotter var fri nästa veckoskifte och att det knappast blir en rättegång ens. Dvs hon skulle bara vara häktad i två veckor, sedan skulle det vara över. Jag hade stor respekt för denna polis och trodde på honom. Han visste också exakt hur man förhör en person. Han fick reda på det han ville bara genom att vara sig själv. Min dotter, Helena, tyckte om honom och svarade snällt och humorfyllt på allt han ville veta. Helena var helt enkelt inställd på att det var helt lagligt att ha skelettdelar hemma och att hon snart var hemma igen. Därför hjälpte hon till i utredningen.

Irriterad

Polismannen visade sig tydligt irriterade på alla vilseledande “tips” som kom in. Inget av det var hållbart och tog lång tid att utreda. Användare “HimlensHemlighet” hade tipsat om att Helena sålt vapen för några år sedan till någon i Stockholm som sedan skulle ha skjutit sin man. Det var ett medvetet okynnestips med avsikten att “sätta dit” Helena för något hon inte gjort. Mannen som lämnade tipset är för övrigt en känd kvinnohatare. Detta sidospår lär de jobbat med i två veckor. Jag gissar att det var åklagaren som tvingade polismannen att jobba med sådant som han redan från första stund inte trodde på. Jag tror, på goda grunder, helt enkelt att polismannen och åklagaren drog åt olika håll.

Utredningen visade inte det som åklagaren ville

Utredningen visade inte det åklagaren ville få fram. Plötsligt och utan förvarning var den proffsiga polisutredaren borta och istället kom en polisutredare in som normalt jobbar med sexbrott. Den nya polisutredaren talade jag också med då och då. Men det var som att tala med en betongvägg, tråkig, kort i tonen och nästan lite hånfullt elak. Hon hade en helt annan inställning än den proffsiga polisen, vilket hon också sade rent ut till mig. Det hon sade var ingen fördel för den första utredaren, kan jag lugnt påstå.

Nu började utredningen gå dit åklagaren ville

Det är den nya polisens inställning och underdånighet till åklagaren som gjorde att allt gick så snett som det gjorde. Jo, vi har facit i hand nu och ser tydligt att det drog snabbt iväg mot helt grundlösa påståenden och anklagelser som inte finns någon som helst stöd för. Bla annat tog de upp saker som var i minoritet i Helenas ägo medan de inte nämnde med ett ord allt det andra materialet som hon också har och som enkelt skulle fria henne. Helena märkte direkt den nye polisens otrevliga och styrande sätt. Det slutade med att Helena inte längre svarade på några frågor. Mycket mer än detta hände också men det tar vi lite längre fram. Kombinationen den nye polisutredaren/åklagaren blev en katastrof för alla inblandade parter, för hela rättssystemet men inte minst för dem själva. Det blev inte bara en katastrof, det blev en fars som håller på ännu. Det kommer inte att sluta på länge, det var åklagaren som började men det kommer att vara min dotter som bestämmer när det skall sluta. Om min dotter inte vill eller orkar fortsätta kommer jag att ta över och driva det vidare. En myndighet och några få personer i denna myndighet får bara inte göra sin myndighet till ett verktyg i något som blivit en privat vendetta mot en svag och utsatt medborgare med syftet att använda det som en språngbräda mot kändisskap. Tyvärr, för dem, var inte medborgaren den svage utsatta person de inbillade sig, hon växte med uppgiften och drev sina rättegångar i stort sett själv, med en mycket duktig advokat som skötte det juridiska formalia. Helena ledde processen till en storslagen seger i triumf mot rättsväsendet och en åklagare som moloken bytt skelettkorten mot ett Julkort med en Julhälsning. Omständigheterna och hur åklagare/utredare betedde sig, och fortfarande beter sig, skall ropas ut över hela vårt vackra land så att folket stoppar galenskapen innan någon mer råkar oförtjänt illa ut. Om detta kommer det att skrivas mycket och detaljerat om lite längre fram.

En liten detalj som förbryllar

Jag kan nämna en liten detalj i sammanhanget som förbryllar: Under en av Hovrättsförhandlingarnas paus kommer åklagaren ut och sätter sig i en soffa. På bordet framför henne radar hon sedan upp bilder som avhandlades under förhandlingarna. Jag har aldrig tidigare sett dessa bilder. Där satt hon och visade upp bilderna för en var som ville se dem.
De föreställde en kvinna som kråmade sig med skelettdelar. En kvinna som inte på något sätt ser ut som vår dotter. Jag satt vid bordet bredvid och fotade hela händelsen. Min fråga är om detta ens är tillåtet? Tilläggas kan att bilderna daterats till de första åren i år 2000 och är därför mycket äldre än 5 år där gränsen går för vilka material som kan användas i förhandlingarna. Hur som helst förbannat respektlöst av åklagaren att fläka upp dem mitt i rummet där alla sitter och väntar. Jag tolkar det så att hon ville göra dessa bilder tillgängliga för medias skriverier. Hon ville helt enkelt att snuskiga skelettbilder återigen skulle rulla runt i media med syftet att peka ut Helena som skyldig. Åklagaren verkar vilja driva sina processer genom media. Tyvärr för henne var folket i salen mer intresserad av Helena och vad hon hade att säga än av åklagarens löjliga bildkavalkad. Helena har verkligen lyckats vända hela den mediala åklagarshowen till sin fördel.

Näthatet drog hela familjen ner i ett bottenlöst hål

Strax efter att min dotter hämtades av polis började det skrivas om händelsen på ett forum som jag inte ens kände till. Jag hade hört talas om namnet “Flashback” men att det bara var ett löjligt tillhåll för fjortisar. Mitt intresse för nätet låg åt ett helt annat och vuxet håll, därför kände jag inte till Flashback. Jag visste inte heller att det skrevs om min dotter och familjen där förrän omkring en månad efter de börjat skriva. Det var först efter att min son berättat att de skrev om vår dotter och om oss som jag började läsa “tråden”. Jag kan erkänna att tårarna rann. Jag gråter aldrig men nu gjorde jag det. Det är svårt för en familj, som aldrig varit med om detta tidigare, att förstå att det finns så vidriga människor. Detta slog ut vår, helt oskyldiga familj, totalt! Det tog minst 3 månader för mig att komma ur det medan min fru lider av sviterna fortfarande efter mer än två år. Jag säger bara det, jävla vidriga monster är vad de är!

Vi kommer att hämnas på näthatarna

Det näthatarna gjort är värre än mord. Det hade varit en befrielse att dö jämfört med att bli näthatad på detta vis. Ni som sysslar med denna verksamhet är vidriga, äckliga småkryp. Ni som varit de värsta idioterna, Theron, MrsMagoo och HimlensHemlighet att ni inte skäms, tre personer på runt 60 år som håller på som småglin. Flashback är nätets illaluktande rövhål och alla ni som håller till där är springmaskarna runt hålet. Ni kan inte vara ovetandes vad som är Flashbacks huvudsakliga uppgift, dvs att tjäna pengar på näthatet.

Ni som håller er på de “bra” sidorna på Flashback

Ni som inte näthatar, men ändå hänger där, skapar legalitet åt näthatet. Det kan jämföras när en kvinna blir våldtagen och några som står och ser på utan att ingripa för att stoppa våldtäkten, de är nästan lika skyldiga till våldtäkten som våldtäktsmannen. Åtminstone ser den våldtagna och dennes anhöriga på det så. Så ser vi på det också!
Vi har hittat de som kan kallas för bra användare. Dvs, som aldrig näthatar men som i lönndom också har andra användare på Flashback och med dem näthatar de. Fy fan, säger jag, en sådan smutsig värld med flera nivåer av galenskap. Det finns nivåer som når upp till normalitet där vänskap råder men som i en annan nivå i en annan användare näthatar mot sin vänner. Flashback är helt enkelt laglöst land där alla lurar alla så långt att de till slut lurar sig själva.

Jan Axelsson elakheternas beskyddare

Det som pågår och pågått på Flashback i många år är Jan Axelssons fel. Den människan måste vara det mest ondskefullaste som finns i Sverige idag. Hur många liv har du på ditt samvete, Janne? Hur kan du sova med vetskapen att kanske hundratals människor tagit sina liv på grund av ditt rövhål till forum? Hur kan du sova med tanke på alla som knarkat ihjäl sig på grund av ditt forum, hur kan du sova med tanke på alla du kränkt på ditt forum? Jag förmodar att du sover väldigt bra eftersom du möjligen värderar dina inkomster högre än några stackars satar som tar sina liv. Vad gör några liv hit eller dit? Vad gör några våldtagna barn hit eller dit? Vad gör några krossade familjer hit eller dit? Huvudsaken är ju att du tjänar pengar på det, eller hur?

Rättvisan är bara snack

Janne, ditt snack om att du inte kan ansvara för vad de reggade medlemmarna skriver är bara skitprat. I lagens namn kanske det är så men inte hos alla de drabbade själarnas hjärtan. Där är det helt andra tongångar som gäller. Jag, som är det laglydigaste som finns och som hyllat Svenskt rättsväsende har ändrat mig etthundraåttiograder. Jag tycker numera att svenskt rättsväsende är en lekstuga för åklagare som gör det som kan skapa status. Domstolarna tycks döma efter att ha snurrat en tombola några varv med lotter där det står “skyldig” och “oskyldig” på i lika mängd antal lotter. Dvs det finns ingen rättvisa i Sverige idag.

Gott Nytt År!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer