Nord håller låda

(Det finns fler än 5.900 Nord i Sverige)

stalkerNord har postat en lång kommentar på bloggen.

Jag kommer senare, har inte tid nu, att skriva en artikel om det inlägget. Han visar mycket tydligt sin funktion. Man ser hur han förmodligen själv tror på sin falsarier och hur illa han formulerar sig. Jag bryr mig egentligen inte alls om hur folk formulerar sig, vi är ju olika på den punkten, inte mycket att göra åt. Men Nords skrivsätt är märkligt så till vida att han ibland formulerar sig väldigt bra medan han ibland inte kan formulera sig alls. Antingen låter han någon som inte kan svenska så bra att skriva eller så skriver han efter att inmundigat starkare vätskor gissar jag. Just detta är det som avslöjar honom bäst.

Han avslöjas också av att han förmodligen är den ende som skriver om den där kvinnan som han förföljer. Ingen enda ute på nätet nämner den kvinnan så ofta som Nord gör och gärna då något med orden “modellen”, “rosa”, “rosa kvinnan” och andra varianter. Det verkar vara ett himmelskt kall att skriva om den kvinnan, så intensivt kall att han helt enkelt inte kan låta bli. Är han riktigt arg på någon drar han till med innebörder att den han skriver till är förtjust i den där kvinnan och drömmer om sex osv. Det han egentligen beskriver är sin egna känslor och det förklarar hans intensiva stalking mot kvinnan och de han tror är hennes vänner, han är djupt förälskad i henne och svartsjuk på alla andra i närheten, verkar det som.

Han avslöjas dessutom på att han talar om andra utpekade som sjuka, behöver vård och mycket annat. Han upprepar sina fantasier om och om igen, i tron att sägs det tillräckligt ofta blir lögnen en sanning.

Nord är en person som borde hålla sig borta från nätet då han använder internet och har använt det i syften att trolla i så måtto att han förstört många forum med sitt intensiva postande och skaffat ett antal ovänner som insett att det bästa är att hålla sig borta och inte vara där han är. Det är en av orsakerna till att hans konton raderas så fort de blir klara med att det är Nord. Till och med Flashback radera hans konton och alla inlägg så fort det går upp för dem att det är Nord som postar. Ett forum som Nord finns på blir snart ett tomt forum.

Jag har sparat alla inlägg Nord gjort senaste tiden på Flashback, innan de togs bort, och det är rent förtal han håller på med när han tror ingen ser att det är han.

Nord uppvisar alla tecken på att vara en riktig stalker, finns ingen som helst tvekan till det, och som fenomen är det något jag skriver om ibland då det är en del av näthatet.

Tänka sig att bloggen har en liten egen “husstalker” och på så vis får en inblick i stalkers tänk som är få stalkerforskare förunnat. En skribent på en blogg som skriver om stalkers kan aldrig själv kallas för stalker, som Nord ofta upprepat. Det handlar helt enkelt att skriva om fenomenet för att hjälpa andra som drabbats om samma sak. Fler har också hört av sig och tackat när de sett hur man blir av med sin stalker.

Eftersom bloggens huvudsakliga ämne är näthat kommer jag efter en dag eller så att flytta ner alla inlägg om stalking så att de försvinner från första sidan.

11 tankar på “Nord håller låda

 1. Ger Nord aldrig upp? Förstår han inte att han är avslöjad för all framtid med hans skrivsätt och argument, oavsett om han utger sej för att vara hans tandläkarfru, jurist, god man, förvaltare eller vilket IP-nummer han använder? Det är en barnlek att genomskåda Nord.

  Vad vill han egentligen? Alltså vad är hans syfte med detta stalkande och spammande sedan 20 år tillbaka? Går han på tabletter eller lider av någon psykisk åkomma?

 2. Jo, men jag ser aldrig sådant för det läggs ner redan av polisen.

 3. ****pensionären kommer inte sluta förrän kistlocket spikas igen.

 4. Ta kontakt med polisen och se om **** har lämnat in anmälning mot dej och din blogg till polisen i Stockholm.

 5. NI ÄR FÖR LOL NI MJÖLKAR KON VARJE GÅNG NI YTTRAR ER OM XX.
  BÄTTRE ATT INTE SKRIVA ELLER BESVARA XX SOM DÅ INTE VET OM
  BUDSKAPET HAR GÅTT FRAM ELLER EJ.

 6. Gubben använder sig av en hel mängd anonymitetstjänster som finns tillgängliga på nätet i syfte att försöka gömma sig bakom dessa anonymitetstjänster. Gubben har flera användarkonton hos en eller flera internetoperatörer och därför spamma obehindrat på nätet till rättsvårdande myndigheter och inne på flera forumsidor, hen trampar in på Debatthuset, Spanienforumet, Rosa sidan, Flashback, Familjeliv, osv

 7. Gubben har använt sig av benämningar som “Har du fått skov” i vissa inlägg och meddelanden som riktar sig till ******kvinnan och till andra som stödjer henne.

 8. Avalon_2020:
  Gubben har använt sig av benämningar som “Har du fått skov” i vissa inlägg och meddelanden som riktar sig till ******kvinnan och till andra som stödjer henne.

  Ja, och mycket annat. Nu har han dock slutat helt med att vara ute på nätet, verkar det som.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer