Thomas Nord

Thomas Nord har hängt ut mig

stalkerEn man som heter Thomas Nord har låtit hänga ut mig på Sveriges värsta hatsajt med namn och personnummer. Ständigt påpekar samma man att han inte får nämnas för då går det till rättsväsendet.

Hur tänkte du här Thomas?

Jag har aldrig hängt ut dig eller någon annan i din närhet. Du däremot har hängt ut mig ett flertal gånger och dessutom skickat in dokument till rättsvårdande myndigheter och påstått att jag är kriminell.

Hur tänkte du här Thomas?

Du har hängt ut min dotter och skickat in dokument till rättsvårdande myndigheter med en massa lögner om henne. Min dotter har absolut inget med dig att göra lika lite som jag har det.

Hur tänkte du här Thomas?

Du postar på flera olika forum om mig och min dotter utan att vi har det minsta med dig att göra och du har låtit andra posta lögner på forum om oss.

Hur tänkte du nu Thomas?

Du påstår ofta att jag är polisanmäld för det “brottsliga” jag gjort. Visa mig var det brottsliga består i och visa mig polisanmälan. Polisen vi samarbetar kan inte hitta någon anmälan men väl inskickade dokument med en massa otydbart svammel. Menar du att det är en polisanmälan?

Det är så du avslöjar dig Thomas!

Naturligtvis försvarar jag mig och min familj mot lögner och annat påhopp. Men i det försvaret nämner jag aldrig någon annans anhöriga, men det gör du titt som tätt. Man kan nästan ana lite glädje mellan raderna.

Hur tänkte du nu Thomas?

Vår grupp har ett grävarforum där vi lät en avdelning vara tillgänglig för utomstående. Du, Thomas, var en av de första som reggade sig där och började posta. Föst handlade dina postningar om triviala saker men efterhand satte du igång med att förtala en kvinna som du stalkar. Efter några veckor stod du ensam för 60-70% av postningarna på forumet. Vi bannade din användare och direkt efter var du igång med en annan användare osv. Det gick så långt att vi till slut tvingades stänga den öppna delen av forumet.

Det är så du avslöjar dig Thomas!

På ett annat forum lät forumägaren släppa fram en av dina många reggningar. Från samma sekund började du posta i en takt jag aldrig tidigare sett. Några minuter efter första posten var din användare markerad som sista posten i alla trådar som i stort sett fanns på det forumet då. Jag är imponerad över att du hinner posta så mycket på så kort tid. Efter fem dagar hade du nått upp till 20-30% av forumets totala antal poster uppbyggda under ett helt år. Men detta är inte det som är märkligt, det märkliga är det faktum att så gott som alla postningarna handlade på ett eller annat sätt om kvinnan du stalkar, det är märkligt då du hela tiden påstår att det är hon som stalkar dig. Man kan inte hitta motsvarande åt andra hållet.

Det är så du avslöjar dig Thomas!

För ett tag sedan lät jag dig kommentera på min blogg. Jag påpekade gång efter annan att du skall använda ditt eget namn eller ett alias till alla postningarna. Men det gjorde du inte och på de två dagar jag tillät dig kommentera kom du i runda slängar upp i över 60 kommentarer. Alla handlade om ditt stalkerobjekt trots att artiklarna du kommenterade handlade om något helt annat.

Hur tänkte du här Thomas?

Du ger dig alltså på en person som jobbar mot näthat och nätstalking. Du försöker stalka mig och djävlas i största allmänhet. Det är tämligen huvudlös uppgift du gett dig på för det kommer att slå tillbaka mot dig själv.

Eftersom du inte tänker alls, Thomas,

Sanningen är att du tänker inte alls, Thomas. Du drivs av besatthet att få djävlas med folk och att vända allting mot dem. Du ljuger och sprider dynga vida omkring dig och gjort så i minst 15 år under flera tusen olika alias. Du är bannad på många forum och du har fått forum att nästan stänga ner pga ditt oerhört massiva trollande. Du är en av få jag sett på nätet som helt själv drar in din egen familj i eländet. Oerhört tanklöst, måste jag påstå.
Det hjälper inte på något sätt att du säger något annat för bevisen mot dig, som du själv bjuder på, talar sitt tydliga språk.

Så kommer du att eldas på än mer av det jag skriver så egentligen borde jag inte skriva något alls. Å andra sidan har jag mycket tydligt märkt att när jag blir helt tyst blir du fullständigt besatt av att nå fram och drar dig inte för några medel alls. Det är sådan du är, du vill alltid ha sista ordet, du vill alltid nå fram till målet med ditt skitprat, du sprider det vida omkring, du ger dig aldrig och det kommer aldrig gå att stoppa dig för det sitter i det undermedvetna, det är en drift som är svår att förklara.

Det tänkte du inte på Thomas?

Det är sådan du är Thomas, dvs en nätstalker av en kaliber jag aldrig någonsin tidigare träffat på och som jag blivit intresserad av rent journalistiskt då min blogg handlar om näthat, nätstalking och nätbrott. Därför kommer jag i en serie artiklar belysa fenomenet. Jag har samlat på mig en ofantlig hög med information i frågan.

2 tankar på “Thomas Nord har hängt ut mig

  1. Denna stalker hänger ut så många han bara kan och många drabbas säkert dagligen. Han förstår inte själ att han behöver hjälp att komma över detta sjukliga beteende.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer