Flashback

Tangentbordsterrorister

Vi vet att de som hatar på nätet är egentligen väldigt få. Ofta drivs hatet av någon slags avundsjuka som i sin tur drivs av att offren “blivit något”. Själva sitter de från unga år är till långt upp i pensionsåldern anonymt och knappar på ett tangentbord som misslyckade filurer.

Sverige ett hatoffer

Nu är det uppmärksammat att hatet mot vårt land växer ute i Europa. Hatet beror, som vanligt, på avundsjuka, dvs att Sverige varit så framgångsrika på musik. Vissa säger till och med att Sverige är en supermakt inom musik. Till och med svenska haters sprider hat mot vårt land. Istället, som vi andra, som sträcker på sig och blir lite stolta av framgångarna sitter alltså dessa små förkrympta individer och driver tangentterror mot flera av de som gjort Sverige så framgångsrikt. Tillsammans med andra länders tangentbordsterrorister bygger de upp en vägg av hat. Det är okänt varför, men vi är helt säkra på att de gör detta för att de inget annat kan och att de omfattas av en stor portion avundsjuka.

Sverige är framgångsrikt

Vårt land är mycket framgångsrikt inom Eurovisionens schlagerfestival och inom musik överhuvudtaget. Det är inte bara för att Sverige vunnit flera gånger och andra gånger placerat sig högt upp i placeringarna. Det beror också på att Sveriges artister, låtskrivare, koreografer och många fler är inblandade i nästan alla länders schlagergrupper som placerar sig i toppskiktet. Tangentbordsterroristerna har tappat allt för att visa hur mycket de hatar vårt land. Men vad som inte framkommer i hatdebatten är att den mycket stora majoriteten tycker annat. Dessa grupper av tangentbordsterrorister är egentligen mycket små, de uppnår inte ens promillen av de andra. De sitter i mycket små bubblor av anonymitet och klinkar sig fram på tangentbordet. Tyvärr har internet gjort att deras röster fullproppade med sjukt hat hörs mer än deras egen storlek visar.

Sveriges bidrag i år är Tusse Chiza

Tusse Chiza är Sveriges bidrag i år till musiktävlingarnas högborg. Det är och kommer bli en av årets mest hatade person. Det är uppenbart att hatet drivs på av avundsjuka och i detta fall också av personer som tycker en annan hudfärg har med saken att göra. Så korkade och inskränkta är tangentbordsterroristerna. Det är svårt att förstå att de själva ännu inte förstått vad de håller på med. De ligger inte långt efter de fysiska terroristerna som använder skjutvapen och bomber istället för tangentbordet. Det är samma fanatiska hat som ligger bakom båda gruppernas agerande med den skillnaden att tangentbordsterroristerna skiter på sig om någon så lite som bara antyder ett litet hot med dem. De är alltså inte bara tangentbordsterrorister, de är ofattbart fega också.

Ännu konstigare

Förekomsten av hat på nätet är konstigt men ännu konstigare är det att det finns företrädare som upplåter plats för detta sjuka hat och än värre, driver på hatet. Admin på Flashback är en sådan person. Han tycker hat är bra och borde ökas på, han vill göra hatet till en växande konstart, han är med andra ord en oskriven tangentbordsterroristledare som tjänar bra på hatet. Frågan är om den önskan också sträcker sig förbi tangentborden ut i verkligheten, dvs frågan är om han också tycker fysisk terror är bra? Gränsen tycks vara hårfin!

Måste stoppa det

Terrorn från tangentborden måste stoppas innan den tar sig ut i verkligheten. Men det blir det vanliga folket som får göra det för våra myndigheter gör inget alls, de till och med stoppar de som försöker göra något.

Läs mer: Aftonbladet

[Vi lade medvetet in ett stort fel i denna artikel för att se vilken respons vi får. Av nära 500 kontakter fick vi mejl av 283st om att vi skrivit fel samma dag som artikeln postades. Alltså läser folk och reagerar på det vi skriver. Det medvetna felet är nu borttaget.]

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer