Kleopatra – Sjuksköterskan som tryckte fel

Vården i Sverige är något man måste kunna lita på. Man skall känna sig trygg och välkommen. Personalen måst kunna hantera människor under stress och de måste omfattas av sjukvårdens värdegrund.

Här nedan ser vi en sjuksköterska som verkar ha tappat allt. Hon är mycket grovt rasistisk och hon talar om sina patienter i en del inlägg på Flashback som vi kan se här nedan. Det var 10 år sedan men hon håller på fortfarande men nu med Twitter. När vi lite enkelt påpekade på hennes Twitterkonto att det är rasism hon sysslar med, som är raka motsatsen till sjukvårdspersonals värdegrund bytte hon namn på kontot och fortsatte. Vi lade upp hennes nya Twitterkonto i en kommentar och även det kontot försvann. Sjuksköterskan som också håller på med mycket fult näthat vet alltså att hon gör fel. Hon kan inte skylla på misstag av nedtryckt tangent eller liknande.

 

Sjuksystern har också gjort annat fulspel på nätet, som att skicka fejkade mejl, som hon dömts för, och lagt upp diverse hatbloggar och tagit ut journaler och lagt upp på nätet som hon också anmälts för osv. Hon har väldigt många konton på Flashback.

 

Varför är hon kvar som sjuksköterska? Vi misstänker att det dras i trådar så att hon får vara kvar, det skall sägas att vi vet inte om det är så.

 

Vi gör ett undantag från att inte visa sådant här för det kan uppfattas att brottet upprepas. Men vi har en journalistiskt uppsåt att visa folk hur det går till på Flashback. Läs här nedan och tyck till om ni tycker det är lämpligt att hon skriver offentligt om andra människor. Observera att vi valt att visa en mycket liten del av hatet.

 

Källa: flashback.org

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer