Burnout – Sjuksköterskan som hatar

 Ytterligare en hatare

Aftonbladet har visat upp ytterligare en som hatar på Flashback. Det är en manlig sjuksköterska som hatar främst muslimer och folk från muslimska länder men även många andra. När Aftonbladet konfronterar mannen har han sedan länge lagt av med dumheterna, säger han. Sjuksköterskan säger vidare det som i stort sett alla säger som ertappats, han mådde psykiskt dåligt.

Är han ångerfull

I Aftonbladet visar han sig ångerfull och att han aldrig skulle göra så nu. Detta är en av få gånger vi tror på en hatare. Vi tror att han menar med vad han säger i Aftonbladet, dessutom slutade han posta, efter 131 inlägg, för ca 9 år sedan. Men för att bli helt fri från vårt dömande borde han posta ett inlägg på Flashback och be alla han kränkt om ursäkt. Till skillnad från Aftonbladet går vi halva vägen och visar hans användare medan vi fortsätter att hålla hans identitet hemlig:

 

 

 

Texten i inlägget får visas som ett avskräckande exempel för de som postar flera hästlängder värre om invandrare. Nästa gång är det kanske er tur att hängas ut!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer