SinX – Jonas Millard en näthatande SD:are

Jonas Millard som sitter i Riksdagen för Sverigedemokraterna (SD) har under kontot SinX postat kvinnoförnedrande inlägg. SD är det parti vi hittat utan jämförelse mest sympatisörer av alla partier på Flashback. De näthatare vi hittat är en övervägande majoritet anhängare av SD.

Kvinnoförakt

Kontot SinX har postat ovanligt förnedrande om kvinnor. Man kan undra vad det är som drar vissa till att förnedra kvinnor. Kan det vara ett till tillkortakommande gentemot kvinnor eller är det så att man inte tycker om kvinnor? Vi har träffat många män som inte tycker kvinnor attraherar utan att de förnedrar dem. Så, vad är det som drar vissa män till att förnedra kvinnor? Jonas Millards konto är ett av de värre på den punkten:

En favorit är att bjuda på en ladydrink (Nitrazepam och vodka). Detta leder till att de blir mer avslappnade, och för den ovana mannen finns risk att misstolka detta som de totalt utslagna, men låt dig inte luras
Källa: Flashback

SinX är mcyket kränkande och använder kränkande ord som ”sliddjur”, ”horor” och ”hyndor”.  Det finns mycket mer än detta att säga om SinX men vi får återkomma till det senare.

Det var inte jag

Anonyma näthatare är fega kräk, Jonas Millard är inget undantag. Han använder en av de äldsta bortförklaringarna när han ertappas med fingrarna i syltburken:

Jag har inte skrivit de inläggen, utan det här kontot har administrerats och använts av ett flertal personer.
Källa: Expressen

Nä, nä, han har inte skrivit men han har registrerat kontot. Skrivit är det någon annan som gjort för de var tydligen flera om kontot. Nu är det så här att registrera ett konto på Flashback är ingen raketforskning så alla som skriver där har egna konton. De behöver inte låna någon annans. Försvara sig mot det man skrivit förr i tiden med att flera använder sitt konto är bara löjligt för det är inte sant. Det finns så kallat vandringskonton som flera kan använda men det syns tydligt att det är flera som använder ett sådant konto. Läser man inläggen av SinX syns ingen variation alls på hur det skrivs osv. Sanningen är som vanligt ganska enkel: Jonas Millard har själv registrerat kontot och det är han själv som skrivit alla inläggen, ingen annan.
Dagens Nyheter har grävt djupare och hittat att han använt samma lösenord på Flashback, på jobbet och på flera andra platser på nätet. Hans påstående att andra har tillgång till användarens lösen betyder att andra personer har tillgång till lösen till hans arbete. Han arbetar med att sitta i Riksdagen för SD och är en KU-ledamot. Sanningshalten att kontot delas av andra faller alltså platt för det är inte trovärdigt att han lämnar ut lösenordet till sin arbetsplats i Riksdagen till ouppfostrade näthatare som hänger på Flashback, risken är överhängande att det skulle missbrukas och han själv få stå för det.

Sverigedemokraterna

Vad säger hans parti om detta? Jo, de tror på att hans konto SinX är ett konto som ägs av många. De drar den slutsatsen efter att SinX skriver om sig själv som inte alls stämmer på Jonas Millard. Men snälla lilla SD, det är exakt så man skriver för att förbli anonym. De som anstränger sig för att vara anonyma på Flashback sprider ut en massa påhitt om sig själv som också kan variera med tiden. Det är antingen väldigt naivt av SD att tro så eller kanske SD är fullt medvetna om vad han gjort men håller tyst om det därför att i stort sett hela Riksdagsgruppen hänger på Flashback. Deras trösklar har i och med Flashback höjts och numera tycker de att skriva skit på Flashback är norm.

De som hänger på Flashback är inget att lita på

Vi har lärt oss att de som regelbundet hänger på Flashback är inget att lita på. Eftersom en så stor mängd SD:are hänger på Flashback kan man inte lita på det partiet.

Uppdaterat:
Jonas Millard lämnar Riksdagen på grund av ovanstående. Först sades att han skulle vara kvar men efter att flera sagt att alla inlägg skrivits av han själv tvingas han nu lämna sina uppdrag och lämna Riksdagen.

Källa: Expressen

10 tankar på “SinX – Jonas Millard en näthatande SD:are

 1. så ja nu har sd-arna fått litta fler röster dumskallarna gillar lika……

 2. “Läser man inläggen av SinX syns ingen variation alls på hur det skrivs osv.”

  Lingvistisk språkanalys alltså ?

 3. Sin X:
  ”Läser man inläggen av SinX syns ingen variation alls på hur det skrivs osv.”

  Lingvistisk språkanalys alltså ?

  Datorprogram gör språkanalysen!

 4. _S_uper_D_umma:
  så ja nu har sd-arna fått litta fler röster dumskallarna gillar lika……

  Vår uppgift är att beskriva verkligheten inom näthat. I den beskrivningen ingår inte taktiska manövrer för att minska rösterna till SD. För den saken har vi en annan nättidning.

 5. “För den saken har vi en annan nättidning.”

  Vilken då ?

 6. Sin X:
  ”För den saken har vi en annan nättidning.”

  Vilken då ?

  Det kan bli en överraskning!

 7. Läs detta om SD politiker som sitter i konstitutions utskottet. Bra killar att leda vårat land Fy för den lede HC

 8. Helena:
  Läs detta om SD politiker som sitter i konstitutions utskottet. Bra killar att leda vårat land Fy för den lede HC

  Ja, det är en katastrof att ha sådant folk i maktens korridorer.

 9. Tyvärr så har Sverigedemokraternas aktier och goda rykte skjutits i sank när en av partiets medarbetare skriver och postar inlägg som är hatisk mot det kvinnliga könet.Såna grejer kan påverka partiets goda rykten och det kan leda till att man tappar röster.

 10. spion:
  Tyvärr så har Sverigedemokraternas aktier och goda rykte skjutits i sank när en av partiets medarbetare skriver och postar inlägg som är hatisk mot det kvinnliga könet.Såna grejer kan påverka partiets goda rykten och det kan leda till att man tappar röster.

  Jo, fast Sverigedemokraterna har inget gott rykte om sig bland vanligt folk ändå. Partiet är skapad av nazister ur ett antal nazistiska organisationer som slogs ihop och blev Sverigedemokraterna. Flera av de nazister som var med i början är fortfarande med.
  90% av de som näthatar skriver att de röstar på Sverigedemokraterna så man kan med gott fog säga att Sverigedemokraterna är näthatarnas parti och som sådan bör de bekämpas.

Kommentarer är stängda.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer