Hatforumet Flashback

SIG-Gruppen – Varför stänga 2021-11-09

Vi har fått flera förfrågningar varför vi stänger ner verksamheten det udda datumet 2021-11-09.
Det är enkelt, undertecknad fyller den dagen 70 år. Jag bestämde mig för att inte jobba med detta längre än tills jag fyller 70 år. Det känns inte för tidigt och jag är inte för gammal under 70. Därför kändes 70 år lagom ålder att sluta. Beslutet togs i början av Januari 2013. Nu är jag snart 70 år och känner att vi tog helt rätt beslut den där dagen.

Vi är inte alls påverkade

Det sägs att vi påverkats av de trådar på hatforumet som finns om oss. Sanningen är att det inte påverkar oss alls, inte det minsta. De små skitar som leker “farliga” läser vi inte ens. Finns inget tråkigare än att läsa tusentals löjliga upprepningar av lögner och annat påhitt. Tvärt om använder vi trådarna om oss i vårt “CV” för att visa att vi faktiskt åstadkommit något under åren. Det visar också att Jan Axelsson har eller har haft respekt för oss och vårt arbete. Med det i bakhuvudet känns det rätt bra att lägga ner nu.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer