Flashback suger

SIG-gruppen – Slutdatum finns

När vi bildade SIG-gruppen i början av Januari år 2013 bestämdes att vi skall jobba mot näthat fram till 2021-11-09. Det datumet stänger vi ner SIG-gruppen. SIG-gruppens skapare slutade redan i April 2015. Denna nättidning får dock stå kvar till sommaren år 2024, kanske postas någon artikel då och då.

Medlemmar

Medlemmar har kommit och gått under åren. Vi registrerade aldrig några medlemmar som medlemmar utan de som jobbade med oss var med i SIG-gruppen. Vi har bla haft en fd. polis som medverkande och folk från universiteten, bla en Lektor. Vi har också haft med en moderator från Flashback som delgav oss en del uppgifter som vi lovat inte nämna något om. Utöver detta har vi haft med “vanligt” folk, en del anonyma, även för oss, medan andra varit öppna med vilka de är. Till och med ett par inbitna Flashbackare har deltagit i vårt arbete. Ett par personer har varit med och jobbat alla år från start.

Vårt arbete

Vi säger aldrig vad vi jobbar med eller att det var vi som gjorde det utom sådant som blivit känt genom media. Därför måste vi helt enkelt utelämna i stort sett allt vi gjort under åren.
Vi kan dock delge att vi endast arbetat med lagliga metoder och lobbat hårt mot beslutande myndigheter om lagar och regler. Ett arbete som vi dessutom hoppas se resultat av under åren framöver. Våra hårddiskar med vårt arbete mot näthat består av 431 Gb material.

Felaktigt beslut med konsekvenser

Vi kan också erkänna att vi tog ett felaktigt beslut när vi beslutade oss för att jobba under eget namn mot näthat. Med facit i hand har priset varit för högt. Man skall absolut vara anonyma när man bekämpar den anonyma nätmobben. De drar sig inte för något alls. Inte minst Flashbacks admin, Jan Axelsson, han blandar skickligt ihop sanningar med rena lögner och därifrån bygger upp ett scenario som pekar åt totalt fel håll. Den mannen kan lura flashbackpöbeln vart han vill. Bland annat tror de på att alla hålls helt anonyma på Flashback samtidigt som Flashback är med i annonseringsringar som samlar in precis allt som går om medlemmarna.
Vi rekommenderar varmt kommande personer som skall jobba mot näthat att jobba anonymt. Risken är annars betydande att ni råkar ut för en massa konstigheter som tar tid att få bukt med.

Några arbetar vidare

Några av dem som jobbat med SIG-gruppen under åren säger att de kommer att jobba vidare mot Flashback. De är anonyma och kommer så förbli, vilket vi numera anser är helt rätt metod. De kommer att få ta del av en del av det material vi har.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer