SIG-gruppen och Flashback: Var kommer våra uppgifter ifrån

En fråga

Användare “12Dagge” har på Flashback ställt en fråga till oss som vi artigt tänker svara på. Men först en liten kommentar. Du behöver inte alls vara rädd för oss, vi är inte alls farliga. Vi hänger bara ut dig när vi vet vem du är men det är ju något du försvarar så då borde ju det vara helt åkäj.

Ett svar

Vi får inte våra uppgifter från Researchgruppen! Vi gräver fram dem helt själva! Dock får vi då och då in tips av våra läsare som anger vänner till dem som hänger på Flashback. En moderator på Flashback, som vi är vän med, ger oss en hel del uppslag. Vi får också in sådana som själva grävt fram sina banemän och fått svar på sina polisanmälningar att “det inte är av allmänt intresse”. Man kan förstå rättsväsendets ställningstagande till den njugga inställningen då de har fullt upp med att jaga Julkortsskickare. Det gäller som sagt att prioritera!

Databasen

Vad det gäller databasen med 40.000 mailadresser har vi den i ursprunglig skick. Vi har hittat ett par dussin användare ur den listan men då kan jag säga att vi ännu inte börjat leta. Jag har dock gott hopp om att hitta minst 50% av användarna på Flashback genom listan, dvs ca 20.000. Men av listans 40.000 mailadresser har bara ca 6.000 postat så i praktiken kan vi hitta ca 3.000-6.000 som är eller varit aktiva postare. Det kan jämföras med de 600 id vi i skrivande stund har i vår databas. tyvärr har en person fått med sig ca 200 av dessa när personen lämnade oss. Skall bli intressant att se var dessa dyker upp? Dvs ni som skrivit illa om Helena någon gång bör nu vara nervösa…

Hur vi får tag i vår information

Vi får inte tag i någon information mer än det som står här ovan. Allt övrigt vi grävt fram är vanligt hederligt grovarbete, mestadels av min dotter Helena. Hon står i en klass för sig i att hitta anonyma användares identiteter. Ingen kan på så kort tid som hon läsa ett antal inlägg och sedan hitta samma person som skriver i sitt eget namn på nätet. Hon ser ordföljd, sällsynt använda ord eller ordkombinationer mitt i en stor text bara genom att titta på texten. Postar ni både på Flashback och ute på nätet i era egna namn är ni rökta. Se där, nu fick ni lite hjälp att gömma er bättre!

12Dagge

12Dagge, du frågar på Flashback:

Så ska jag göra det och riskera ett liv utan frihet eller låta mina sanna känslor komma ut och riskera ett helt liv på psykvården?

En vän svarar:

Ursprungligen postat av grelin1999

Gör som vi andra, avreagera dig på flashback. Jag har haft mycket nytta av det.

Det svaret stämmer till fullo med teorin om att Flashback är Sveriges största terapimottagning för där hänger i stort sett alla som mår dåligt psykiskt. Så du behöver inte skämmas 12Dagge, du är liksom inte ensam där. Dessutom tycker jag liiite synd om dig som bara har en vän som du kan tala med och för att du fortfarande bor hemma. Det är ju lite patetiskt för en som är 22 år, som du. Men det borde inte vara några problem eftersom du bor i Stockholm. Det är bra att du tillbringar dagarna på högskolan du går på men det är ju lite tråkigt att du har asperger för det gör ju dig till en ung arg man.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer