SD:s ungdomsförbund hänger ut brottsoffer

SD:s ungdomsförbund

En sajt, registrerad för några dagar sedan, som leder till SD:s ungdomsförbund hänger ut brottslingar och visar svagt maskerade bilder på bla brottsoffer. Kopplingen till SD:s ungdomsförbund är Findel Madison som ledamot i SD:s ungdomsförbunds verkställande utskott. Han är också anställd på Sverigedemokraternas gruppkansli i riksdagen och på så vis får sajten också en koppling till partiet Sverigedemokraterna som har rötter i den tidiga Svenska naziströrelsen.

Näthatande sajt

Näthataren Findel Madison säger till tidningen Metro:

[Vi] syftar till att påvisa de ofta bedrövligt låga straffsatserna för sexualbrott och annan grov och vedervärdig kriminalitet. Sajten syftar även till att visa vilka våldtäktsmännen och pedofilerna egentligen är och varna det svenska folket för vilka man bör hålla sig undan.

Sajten har rubriker som

Lämnade man, barn och villa för tiggare – blev våldtagen

och

Svensk kvinna grovt våldtagen av åtta eritreaner

Findel Madison hänger inte bara ut de han tror är brottslingar med namn bild och personnummer utan han hänger också ut brottsoffren med bild. Tidningen Metro har i flera fall kunnat avpixla de svarta pixlarna över ögonen och kunnat identifiera brottsoffren.
Sajtens kommentarsfält är ofta hård, ungefär som på forumet Flashback, där de inte sällan ger offret skulden för att de blivit våldtagna;

Som man bäddar får man ligga stämmer tydligen i detta fallet

Fostrade i Flashbacks näthat

Enligt Metro tycker Tobias Andersson Ungsvenskarnas ordförande, att det inte är något fel på sajten. Det han egentligen beskriver är den syn som flera SD:are har gällande att förtala och hänga ut folk på nätet. Det märks mycket tydligt att de gått Flashbacks förtalarskola och lärt sig den syn de har där ordentligt. Man blir mörkrädd om det är dessa som är våra framtida politiker. Sverige kommer att få en framtid av förföljelser och märkta människor efter åsikt och härkomst om vi släpper fram detta drägg till vår högsta kammare. Han säger följdriktigt till Metro :

Det ligger i linje med vår politik så jag ser inga problem med det här initiativet. Han vill synliggöra de absurda domarna.

Det ligger alltså i deras politik att näthata och hänga ut folk.

Själv visade han med eftertryck inför brittiska Ukips ungdomsförbund det högerextrema, Young independence, att han själv är en tvättäkta näthatare:

Jag är inte här för att stjäla era tillhörigheter, ockupera era hem eller attackera era kvinnor. Jag antar att ni redan har tillräckligt med utlänningar som gör det.

Efter ett så rasistiskt uttalande förväntar vi oss en reprimand från det “rasistbefriade” SD. SD:s pressekreterare Felix Byström till nättidningen Kit (Källa: Skaraborgs Allehanda):

Det är ett uttalande med inslag av humor, med kontentan att synliggöra de problem som en hög invandring medför på bostadsmarknaden och kriminaliteten – inte minst när det kommer till sexualbrott

SD:s pressekreterare Felix Byström håller alltså, som väntat, med småknatten. Detta visar SD:s syn i allmänhet på invandrare som också stämmer överens med Flashbacks allmänna högerextrema syn på samma sak.

Efter en fråga från Metro att vem som helst kan identifiera till och med offren säger Tobias Andersson:

Vem som helst kan gå in i de här domarna och hitta informationen.

Återigen torgför Tobias Andersson likt en Flashbackskolad näthatare att det som finns i offentliga dokument är fritt att publicera på nätet för de är ju offentliga. Professorn i civilrätt Mårten Schultz säger till tidningen Metro om detta:

Det är en väldigt vanlig missuppfattning. Det faktum att viss information är offentlig betyder inte att det är tillåtet att sprida den. Offentlighetsprincipen fungerar inte så. Den ger insyn, men säger ingenting om vad som är lämpligt att sprida. Det kan många gånger vara brottsligt att sprida offentlig information och uppgifter.

Är detta våra framtida politiker har vi ingen framtid

Missuppfattningen ligger i att Tobias Andersson och förmodligen de flesta i “Ungsvenskarna” hänger på Flashback och låtit sig tro att offentliga dokument kan publiceras som de är eller delar av innehållet. Men det är bara vad som lärs ut på Flashback och så gott som allt som lärs ut där är i grunden helt fel. Detta visar också att SD:s kommande medlemskader lärt sig sin politiska läxa på Flashback. Om dessa kommer sitta med i kommande regeringar kan det bli så illa att 30-talets nazism får en renässans i en ny etikett. Sverigedemokraterna stängde ner sajten efter Metros utmärkta reportage.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer